|
Yazar |
Mesaj |
Rabes
|
Konu: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 7:18 pm |
|
|
Bildiğiniz üzere yarın yani salı günü itibariyle hastaneye yatışım var.Sizden ayrı kalmam ne kadar sürer bilmiyorum ama 1 gün bile olsa uzun sürecek eminim.Ben yokken kibritlerle oynamayın ,kapıyı kilitlemeyi unutmayın ,dışarı çıkarken doğalgazı kapatmayı unutmayın..vs. hehehheheh şaka ama şaka bir yana tahriklere kapılıp oyununuzu riske atmayın.Meyhanede dikkat edin ve siz kendinizi biliyorsunuz birbirinizden başka kimseye güvenmeyin.şimdi bu narkozun sağı solu belli olmaz diye hepinize selam ve dilek yazacağım .Yalnız sıralama yaşlı hafızamın direktifleriyle oluşuştur sakın abla eni 1.yazdıbeni sonuncu yazdı gibi bir fikre kapılmayın.YAŞLIYIM BEEEEEN :ddd Mantikcil:mehmet sen oğlum efendierin efendisi,saygılı,tertemiz kalplisi Ana dilin gibi İngilizce konuşacağın bir i şve kariyer Buseyle uzun yaşam ve torunlarım Tdb:Nazar boncuğum gelinim Sana toz pembe bir hayat diliyorum.Kimse senin pırlanta kalbini kırmasın Mehmetle uzun bir yaşam Qarizmax:Fırat gibi coşkulu kardeşim birazda soğukkanlı olabilsen Sna sınavda yardım edecek sayısız melek diliyorum.bende mezuniyetine geleceğim 16121612:Ummuuut çılgın kardeşim temiz kalpli beni çook yordun izdivaç,izdivaç diye ama muradına erdin.Sanada gelinimle mutluluklar diliyorum. Stathiskarayannis:Banabak benim için dua et de dönüşte yine kavga edelim:DD benden başka kimseye cadııı deme emi Seninde masterını bitirmeni ve rumcayı sökmeni diliyorum Korhan66:İhtiyaaaar Sana dilediğini diliyorum Niyal:Canım guzzum fırıncıların kraliçesi sanada A9044 le kavuşmanı diliyorum A9044:Ben sana dedim arabanın plakasını nick yapma diye şaka yafs seninde tekrar oyuna dönmeni ve sana poker öğretmeyi,niyalle okulu bitirince evlenmeni diliyorum meyhanede nikah tazeleriz heheheh Raw:Kızıl gülüm kasabada teksin biras tadını çıkar Sana karizmatik bir eş bol paralı bir iş yat kat taht diliyorum çokmu cömert oldum yaa nemo44:Kaptaaaaan hamsi varmu hamsiii hahahah sana da huzurlu bir hayat diliyorum hamet42:Kıss hamet kıss abbbaaooov çok tırsıyorum ha dua et rabes halana Sana Yetişbeyle uzun ömürler nur topu gibi bebeler diliyorum Mustafa13:Seni unuttuğumu sandın deelmi yohh unutmam sanada Çana geri dönmei diliyorum Duman_123:Ulaa kaan hamsi oyuna girde şu izdivaç programının reklamını sil Mağdurum evlemek isteyen sadece erkekler kasabada bekar kıs yok vazgeçtim yemekteyiz programı yapacağım Sanada servet sahibi olmanı diliyorum Emirberklorkmaz:oğluşumun kankisi arasıra Çan'a gel sohbet edek söz yemekler benden Sana da okul hayatında iş hayatında sonsuz başarılar diliyorum ihtiyacın yok ama Maximcan:Cesur,yiğit,tarafsız,kötü gün dostu kardeşim bana hakkını helal et Sana Allahın tüm cömertliklerinden nasip etmesini diliyorum Nistel:Seninle pek sohbet edemedik ama bence Şener Şen 1 numara değiştirme Sanada Çanataşınmanı diliyorum Sayli:Kardeşim kızım için girişimlerini unutamam sağol. Sanada tüm iyi dileklerimi diliyorum İlknur_ceza_rap:İlknurum asi ırmağım seni seviyorum Sana okul hayatında istediğin yerde olmanı diliyorum. Cuneytyil:Heyy dostım nirdesin yaa litfen ama meyhaneye gel(burhan altıntop taklitlerim başlamıştır) Cüneyt sana oyunda sürekli amerikan tipi sığır diliyorum Ekremcengiz1:Yahu dostum bu oyunun sana ihtiyacı var.Bir insan bukadarmı efendi olur Sanada oyunda sana çok yakşacak olan makamdabelediye başkanlığında olmanı diliyorum Özel hayatada Boşveeeeeer demeni diliyorum Suskun68:Ya sen le benim poker oynamamamız lazım Haram bize yaramıyor Sanada kocaman mutluluklar diliyorum. Nefertiti2001:sağol Sanada kocaman mutluluklar diliyorum. azra:Bana hakkın geçti çünki sen belediye başkanıydın ve nasıl yemek yiyeceğimi bilesenden öğrenmiştim sağol Sanada kocaman mutluluklar diliyorum Kasabamıza gelen turistler:Ya yine gelin çok eğlendik Valla söz içkler benden Ve _ceza_:Ablasının pammıkı Kızma ya canım kardeşim sana gelince kelimeler kifayetsiz Sana Rabbimin nimetlerinin en iyilerini,ve sorunsuz elemsiz dertsiz uzuuun güzeeeel bir ömr diliyorum not:sakin ol Hak yerini bulur unutma eğer unuttuğum birileri varsa beni uyarsın vallahi bilerek değil yaşlılıktan Şimdi sizlere çok sevdiğim ve kızlarıma miras olarak bırakacağım bir paragrafı yazacağım.Hepinizi seviyorum Kendinize iyi bakın .Allaha emeanet olun dünya dua üzerine dururmuş bana dua edin. Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu eserinden ''Evlatlarım;ümitsiz hastalıkların,mukadder felaketlerin son bir ilacı vardır.Tahammül ve tevekkül.elemlerde bir gizli şefkat var gibidir.şikayet etmeyenlere ,kendilerini güler yüzle karşılayanlara karşı daha az zalim olurlar'' Not:dönüşte meyhaneye getirmenizi istediklerim: 1-hamsili pilav 2-Fıstklı balava 3-Dillirga şarkısı Heeeep gülüüüüüün |
|
|
|
caffar2
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 7:44 pm |
|
|
Sen istersen güleriz. Geçmiş olsun. |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 8:32 pm |
|
|
Geçmiş olsun abla... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 8:42 pm |
|
|
[quote="Suskun68:Ya sen le benim poker oynamamamız lazım Haram bize yaramıyor Sanada kocaman mutluluklar diliyorum[/quote]
zaten dediydim birdaha oynamam diye o son oldu
geçmiş olsun kendine çok iyi bak |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 9:39 pm |
|
|
giddigine gerçekden cok üsüldüm ablacim |
|
|
|
StathisKarayannis
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 9:52 pm |
|
|
Beni kırmızı yazmıssın tesekkur ederim.
Sen istersin de etmem mi?
Allah sana en acilinden en bolundan sifalar nasip eylesin İnsallah
Senden baskasina da cadi demem soz |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 9:56 pm |
|
|
- Rabes demiş ki:
- hamet42:Kıss hamet kıss abbbaaooov çok tırsıyorum ha dua et rabes halana Sana Yetişbeyle uzun ömürler nur topu gibi bebeler diliyorum
kötülere bişey olmaz iyileride Allah korur korkma hiçbirşey olmaz en kısa zamanda yanımıza döneceğinden eminim ben dua da ederim hiç şüphen olmasın temennilerin içinde çok teşekkür ederim |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 10:15 pm |
|
|
ablacım hemen iyileş aramıza dööön. sensiz mey olmaz:) dualarımız seninlee |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Canlarım Ptsi Mart 23, 2009 11:29 pm |
|
|
ben zaten çanlıyım rabes : ) çabucak iyileş |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: Canlarım Salı Mart 24, 2009 7:44 am |
|
|
teşekkürler ablacım Allah yar ve yardımcın olsun |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: Canlarım Çarş. Mart 25, 2009 10:05 am |
|
|
Rabes yazınızı tesadüf eseri okudum geçmiş olsun inş. önemli bir şeyiniz yoktur. Bir an önce iyileşip reeldeki ailenize ve rk daki arkadaşlarınızın yanına dönersiniz. Allah acil şifalar versin tekrar geçmiş olsun. |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Canlarım Cuma Mart 27, 2009 1:05 am |
|
|
İlk önce BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM İYİ HABER GELDİİİİM KÖTÜ HABERR DAHA Bİ 60 YIL YAŞAYABİLİRMİŞİİİİİM eheeheheh(bu cümleyi okuyan stathis bayılır)
başta caffar ve arwen arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorm benim nekaa iyi bir insan olduğumu bilmeden bile hayır duası etmişler çok duygulandım(çok ciddiyim) Sonrada tüm kardeşlerime çooook teşekkür ediyorum.Ve beni Yaradan yüce Rabbimede teşekkürler.Galiba kızlarımı okutup evlendirecek kadaryaşayabileceğim.İnsan sonunun ne olacağını bilemediği mühim hastalık şüphelerindeyken en iyi şunu yapıyor ÖZELEŞTİRİ yaptığım bu eleştirilerde hiç torpil yapmamama rağmen sonuç hep pozitif çıktı.
Arkadaşlar hayat cidden çok kısa belkide sadece saatlerimiz var.aranıza dönmekten (en azından tek parça)çoook mutluyum. ''dünyayı sevgi kurtaracak bir gün biryerde bir Rabesi sevmekle başlayacak herşey'' eeee bukadar ilgiden sonra biras şımarıkısı olabilirim demii ve tabiki ilk buluşmamızda meyhaneye hamsili pilavımı fıstıklı baklavamı isterim müzikte bendeeeeen bu arad beni ilk güldürende Nistel kardeşimin Şener Şen avatarı olduu ikincisiyse halaaile didişmeleri Yahu ey insaf gerçek hayatta bişeyler için birazcık savaşsanız insanlar masaların başında suyumuzu satma pazarlığı yapmazlardı bu kadar çok enerjiniz varsa burada çarçur etmeyin bence !!! Neyse ama ben bunu burada yapmayacağım asla!!! bir insanı gülümsetebilmek bile bir ömre bedel !!! CANLARIM MEYDE DEDİĞİM GİBİ ''are you readyyyy'' Cuma akşamı herkesi kasbaya dönüş partie bekliyorum.saat 21.00 da ottomanı sallarmıyıııııızzzz????? SES GEL MİYOOORRRR SALLARMIYIIIIZZZ ???? EVEETTTTT DEDİĞİNİZİ DUYUYORUM.
http://fizy.com/yHg@pOteAcQd
Hepinizi çooook seviyorum.ve tabiki son söz ''ÇANDA YAŞIYORUM ÖYLEYSE VARIM!!!
heeeeeep güüüüülüüüüüüüün (ehehehe bu arada hastanede 1 prof.4 hemşire 2 paratisyenle 3 anestezi uzmanını Rk lı olmaya ikna ettim artıkın plaket felan bilmem artık yane ikna etmeden nerdeyse psikiyatri servisini boyluyordum ) |
|
|
|
StathisKarayannis
|
Konu: Geri: Canlarım Cuma Mart 27, 2009 10:00 am |
|
|
Evet abla bayılmak uzereyim, ama sevinçten
Hem sen beni evermeden bir yere gidebilecegini mi sanıyordun |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Canlarım Cuma Mart 27, 2009 11:16 am |
|
|
aboooo evlenmem diyene bak:))) 2 gunde basladı evlencem demyeeeee:D:D ablacım canımmmm hosgeldnnnn,neşe getrdinnnn:) |
|
|
|
cuneytyil
|
Konu: Geri: Canlarım Cuma Mart 27, 2009 11:00 pm |
|
|
Rabes foruma yeni oldum dolayısıyla mesajını yeni gördüm, çok geçmiş olsun. Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler.. |
|
|
|
|