|
Yazar |
Mesaj |
mantıkçıl
|
Konu: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 12:11 pm |
|
|
Sevgili Dostlarım: Öncelikle şunu belirteyim Türkçem çok iyi değil ve çok iyi yazı yazamam. O yüzden yazabildiğim kadar yazacağım. Artık bana da bilgisayar yasak oldu. Annem ve babam çok oturduğum için yasakladılar. Hem de SBS bitip bir ay geçene kadar. O kadar yalvarmama rağmen vazgeçmediler. Sadece pazar günleri yarım saat onu da ödev yapmakla geçireceğimdir zaten. O yüzden uzun bir süre görüşemeyeceğiz. Sakın oyunu bırakmayın geri döndüğümde hepinizi görmek isterim. Eğer şimdiye kadar herhangi birinizin kalbini bilmeyerek kırdıysam özür dilerim. Bağışlayın beni. Görüşürüz.Kendinize iyi bakın. |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 12:41 pm |
|
|
abartırsan olcagı bu işteee:) ben olsam bnde yasaklardım:) üzüldüm gtmene. ama dersler oyundan cok daha onemli saki rakibimi elemiş mi oluorum böylece:P:P başarılar sanadöndüğünde hepimiz seviye 5 olmus oluruz. hahahahahhhhaa |
|
|
|
StathisKarayannis
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 1:45 pm |
|
|
Usttekine bakma sen cok konusuyor o
Gercek hayat her seyden once gelir, sen sınavını hallet once. Ne kadar bir kisi daha eksilmesine uzulduysem de gelince gorusuruz artık. Ben de sana yetisirim o zamana |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 4:23 pm |
|
|
güle güle mantıkçıl Niyal mantıkçılı eledin ama hala 1. benim |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 4:31 pm |
|
|
Güle güle Mantıkçıl:( |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 4:54 pm |
|
|
- StathisKarayannis demiş ki:
- Usttekine bakma sen cok konusuyor o
Lafa bak yaaa,adımız bile yok,'üstteki') peki alttaki senin dediginden baska bişimi demişim:)) suskuncum senide eleriz. bi annenlerle konusayım ben bu aksam. hahahahahhahaha |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Çarş. Mart 25, 2009 10:56 pm |
|
|
mehmet kardesim ayni sorun bende de war bnde oyunda inzivaya cekile bilirim....ama bazi seyleri yherine sokdukdan sonra oyundan biraz uzaklasacagim =) yazin tekrar görüşmek dilegiyle adamini inzivaya cekmeyi unutma abim |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Perş. Mart 26, 2009 11:34 pm |
|
|
Abbbaaaoooov darkorbitten olduuuuu gonşulaaa uzaya daldı oğluşum gendini gaybettiiiiii abaaov abbaaoovv eyi olduhah oyanaamısın orbit gorbit çoook eyi oldu uzaylılarmı gurtarıvercek seni sbs de çalışşşş öyle geeellll!!!!! |
|
|
|
mantıkçıl
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Paz Mart 29, 2009 7:01 pm |
|
|
- niyal demiş ki:
- abartırsan olcagı bu işteee:) ben olsam bnde yasaklardım:)
üzüldüm gtmene. ama dersler oyundan cok daha onemli
saki rakibimi elemiş mi oluorum böylece:P:P başarılar sanadöndüğünde hepimiz seviye 5 olmus oluruz. hahahahahhhhaa
hıh! zaten bir arkamdan göbek atmadığınız kalmışşşş
- StathisKarayannis demiş ki:
- Usttekine bakma sen cok konusuyor o
Gercek hayat her seyden once gelir, sen sınavını hallet once. Ne kadar bir kisi daha eksilmesine uzulduysem de gelince gorusuruz artık. Ben de sana yetisirim o zamana
yetiş yetiş bekliyor olacam
- Qarizmax demiş ki:
- mehmet kardesim ayni sorun bende de war bnde oyunda
inzivaya cekile bilirim....ama bazi seyleri yherine sokdukdan sonra oyundan biraz uzaklasacagim =)
yazin tekrar görüşmek dilegiyle adamini inzivaya cekmeyi unutma abim çoktan çektim bile
- Rabes demiş ki:
- Abbbaaaoooov darkorbitten olduuuuu gonşulaaa uzaya daldı
oğluşum gendini gaybettiiiiii abaaov abbaaoovv eyi olduhah oyanaamısın orbit gorbit çoook eyi oldu uzaylılarmı gurtarıvercek seni sbs de çalışşşş öyle geeellll!!!!! ya valla kaybetmemişdim kendimi 8 saatten fazla oturmadım hiç.yok yok 9 olsun.evet günde maximum 9 saat oturdum sadece
- EmirBerkKorkmaz demiş ki:
- Güle güle Mantıkçıl:(
emir bak ne diecem.seviye 3 olma sen banada para biriktir geldiğimde sen bana verirsin birlikte oluruz
- suskun68 demiş ki:
- güle güle mantıkçıl
Niyal mantıkçılı eledin ama hala 1. benim ya geldiğimde sakiliğinizi bitirecem yani saki kalacaksınızda işe yaramayacak bu arada ne o hep gülmüşünüz insan ağlar en azından asık surat yollar be |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Paz Mart 29, 2009 7:40 pm |
|
|
GÜLE GÜLE DOSTUMM |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Paz Mart 29, 2009 8:19 pm |
|
|
oldummu len gonlun olsun hade hemen gel ozletme kereta |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Paz Mart 29, 2009 8:23 pm |
|
|
iyi dersler dostum. |
|
|
|
mantıkçıl
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Salı Mart 31, 2009 8:00 pm |
|
|
döndüm geri sevinenler üzülebilir |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Salı Mart 31, 2009 10:09 pm |
|
|
Oleeyy!! Fazladan para biriktirmeme gerek kalmadı |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Salı Mart 31, 2009 11:00 pm |
|
|
hoşgeldin durmak yok yola devam |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Perş. Nis. 02, 2009 12:50 pm |
|
|
sen gidince ne yapıcaz acaba die bizi test etmek için yaptın dimiiiiiiiiiii hosgeldin,boş saki sandalyesine bakmaktan içimize hüzün doluyodu |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Artık Yokum :( Perş. Nis. 02, 2009 1:00 pm |
|
|
hg. |
|
|
|