Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Artık Yokum :(

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
mantıkçıl

mantıkçıl

Artık Yokum :( Vide
MesajKonu: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 12:11 pm

Sevgili Dostlarım:
Öncelikle şunu belirteyim Türkçem çok iyi değil ve çok iyi yazı yazamam. O yüzden yazabildiğim kadar yazacağım. Artık bana da bilgisayar yasak oldu. Sad Annem ve babam çok oturduğum için yasakladılar. Hem de SBS bitip bir ay geçene kadar. O kadar yalvarmama rağmen vazgeçmediler. Sadece pazar günleri yarım saat onu da ödev yapmakla geçireceğimdir zaten. Sad O yüzden uzun bir süre görüşemeyeceğiz. Sakın oyunu bırakmayın geri döndüğümde hepinizi görmek isterim. Eğer şimdiye kadar herhangi birinizin kalbini bilmeyerek kırdıysam özür dilerim. Bağışlayın beni. Görüşürüz.Kendinize iyi bakın.
niyal

niyal

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 12:41 pm

abartırsan olcagı bu işteee:) ben olsam bnde yasaklardım:)
üzüldüm gtmene. ama dersler oyundan cok daha onemli Exclamation
saki rakibimi elemiş mi oluorum böylece:P:P başarılar sanadöndüğünde hepimiz seviye 5 olmus oluruz. hahahahahhhhaa
StathisKarayannis

StathisKarayannis

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 1:45 pm

Usttekine bakma sen cok konusuyor o Wink

Gercek hayat her seyden once gelir, sen sınavını hallet once. Ne kadar bir kisi daha eksilmesine uzulduysem de gelince gorusuruz artık. Ben de sana yetisirim o zamana Razz
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 4:23 pm

güle güle mantıkçıl

Niyal mantıkçılı eledin ama hala 1. benim Very Happy Very Happy
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 4:31 pm

Güle güle Mantıkçıl:(
niyal

niyal

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 4:54 pm

StathisKarayannis demiş ki:

Lafa bak yaaa,adımız bile yok,'üstteki'Smile) peki alttaki senin dediginden baska bişimi demişim:))

suskuncum senide eleriz. bi annenlerle konusayım ben bu aksam. hahahahahhahaha
Qarizmax

Qarizmax

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 10:56 pm

mehmet kardesim ayni sorun bende de war bnde oyunda inzivaya cekile bilirim....ama bazi seyleri yherine sokdukdan sonra oyundan biraz uzaklasacagim =)

yazin tekrar görüşmek dilegiyle adamini inzivaya cekmeyi unutma abim
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPerş. Mart 26, 2009 11:34 pm

Abbbaaaoooov darkorbitten olduuuuu gonşulaaa uzaya daldı oğluşum gendini gaybettiiiiii abaaov abbaaoovv eyi olduhah oyanaamısın orbit gorbit çoook eyi oldu cyclops uzaylılarmı gurtarıvercek seni sbs de çalışşşş öyle geeellll!!!!!
mantıkçıl

mantıkçıl

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 7:01 pm

niyal demiş ki:
abartırsan olcagı bu işteee:) ben olsam bnde yasaklardım:)

üzüldüm gtmene. ama dersler oyundan cok daha onemli Exclamation

saki rakibimi elemiş mi oluorum böylece:P:P başarılar sanadöndüğünde hepimiz seviye 5 olmus oluruz. hahahahahhhhaa

hıh! zaten bir arkamdan göbek atmadığınız kalmışşşş

StathisKarayannis demiş ki:

Gercek
hayat her seyden once gelir, sen sınavını hallet once. Ne kadar bir
kisi daha eksilmesine uzulduysem de gelince gorusuruz artık. Ben de
sana yetisirim o zamana Razz

yetiş yetiş bekliyor olacam Very Happy

Qarizmax demiş ki:
mehmet kardesim ayni sorun bende de war bnde oyunda
inzivaya cekile bilirim....ama bazi seyleri yherine sokdukdan sonra
oyundan biraz uzaklasacagim =)

yazin tekrar görüşmek dilegiyle adamini inzivaya cekmeyi unutma abim

çoktan çektim bile Smile

Rabes demiş ki:
Abbbaaaoooov darkorbitten olduuuuu gonşulaaa uzaya daldı
oğluşum gendini gaybettiiiiii abaaov abbaaoovv eyi olduhah oyanaamısın
orbit gorbit çoook eyi oldu cyclops uzaylılarmı gurtarıvercek seni sbs de çalışşşş öyle geeellll!!!!!

ya valla kaybetmemişdim kendimi 8 saatten fazla oturmadım hiç.yok yok 9 olsun.evet günde maximum 9 saat oturdum sadece

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Güle güle Mantıkçıl:(
emir bak ne diecem.seviye 3 olma sen banada para biriktir geldiğimde sen bana verirsin birlikte oluruz Very Happy

suskun68 demiş ki:
güle güle mantıkçıl

Niyal mantıkçılı eledin ama hala 1. benim Very Happy Very Happy

ya geldiğimde sakiliğinizi bitirecem Very Happy yani saki kalacaksınızda işe yaramayacak Smile bu arada ne o hep gülmüşünüz insan ağlar en azından asık surat yollar be Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 7:40 pm

GÜLE GÜLE DOSTUMM
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 8:19 pm

Sad Sad
oldummu len gonlun olsun hade hemen gel ozletme kereta Razz
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPaz Mart 29, 2009 8:23 pm

iyi dersler dostum. Wink
mantıkçıl

mantıkçıl

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 8:00 pm

döndüm geri sevinenler üzülebilir Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:09 pm

Oleeyy!! Fazladan para biriktirmeme gerek kalmadıRazz
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 11:00 pm

hoşgeldin Very Happy durmak yok yola devam Razz
niyal

niyal

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 12:50 pm

sen gidince ne yapıcaz acaba die bizi test etmek için yaptın dimiiiiiiiiiii Very Happy Very Happy Very Happy
hosgeldin,boş saki sandalyesine bakmaktan içimize hüzün doluyodu Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 1:00 pm

hg.
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 5:52 pm

hiç gitmedin kardeşim yinede hg çok komik! bang ban 1
mantıkçıl

mantıkçıl

MesajKonu: Geri: Artık Yokum :( Artık Yokum :( Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 10:30 pm

1 hafta gittim ya farketmediniz mi Very Happy

Artık Yokum :(

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası