Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Edirne Sancağı Ordusu kuruldu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 30, 2009 7:08 pm

Mit demiş ki:
siyasi partiye uye olanlar rutbe almasin o zaman boylece sorun cozulmus olur. Smile

+1

tamda ben diycektim Smile

ama yok o zamanda siyasi rütbeli kişi , makam sevdasına düşer reddeder..

bu uygulamayıda yaparsanız bu olucak bakın görün Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 30, 2009 7:47 pm

aslında siyasi partilere hiç bulaşmamış insanlar var hemde askeri alanda başarılı kişiler örn: theking , nayti eminim başkada vardır
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 30, 2009 8:11 pm

Sayıları çok az kartal.Çoğuda oyuna pek girmiyor ya da 10 dk girip çıkıyor.Başa çıkamazlar
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 30, 2009 11:41 pm

walla arkadaşlar bence bu çok önemli bir şey değil, önemli olan o kişilerin zihiyetidir. mesela adam hiç bir siyasi partinin üyesi değildir ama sürekli siyasi kararlar verir. ama başka bir kişi ise siyasi partiye üye olsa bile askeri kararları tamamen sadece ülke içindir siyaset karışmaz. bunu ayırt edecek kişiler o sancak komutanına oy verecek olana askerlerdir. eğer bir böyle bir ahlak geliştirirsek zaten işe siyaset karıştıracağı belli olan adam komutan olamaz.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 12:17 am

vallaha hocam eğer öyle birşey yapabiliyosanız kii inanmıyorum , şu anda edirnede öyle bir zemin yok, bizde örnek alır yaparız..
recai

recai

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 1:14 am

kartal13 demiş ki:
aslında siyasi partilere hiç bulaşmamış insanlar var hemde askeri alanda başarılı kişiler örn: theking , nayti eminim başkada vardır

Örnek ararsan bende varım kartal.
yanlız toz denen şaklabanın ordusunda hiçbir zaman bulunmam ayrıca beylerbeyliğini bayanlar hamamına çeviren şuanki zat'ı mahlukatı koruyacak bir orduyada asla girmem
bu ordunun toz ve beylerbeyi ayağı kendilerini divanda korumak amaçlıdır toz ve bayanlar hamamı reis'i mısra aldıkları tehditleri bildikleri için son çırpınışlarını yapıyorlar
sen bilmezsin ahmet ama fuhrer bilir
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 2:29 am

bu ordu teşkilatını kurduran benim, başkası değil. şu anda divandan hiç kimse ama hiç kimse benim yaptıklarıma karışmıyorlar. toz serdarı ekrem olarak haliyle mod oldu, bunu da ben talep ettim zaten. bu ordunun bir tek amacı vardır o da bulgarlara karşı edirneyi korumak. söylediklerin de safsatadan başka bir şey değildir. ben edirnede neyin döndüğünü çok iyi bilirim sen merak etme, kimin kim olduğunu da çok iyi bilirim sen hiç merak etme. sizin gereksiz polemikleriniz anca size yarar başka kimseye değil. bir gün olsun adam akıllı bir iş yapın da görelim(hırsızlık hariç).
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 2:49 am

yaşlanınca güzattamı sana benzeyecek dersin ahmetşeker,
hırsızlık hariç diye nasihatlar verecek??? Very Happy
gece gece güldürdün ya beni.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 2:54 am

biz ona haydutluk deriz...ben onlara saygı duyarım onlar da bana...o loncayı kuran da benim sloganını koyan da...oyundaki en mert adamlarda oralardadır hala. kafiye de güzel oldu ha. Razz

hırsızlıkla sakın karışmasın, o adi suça girer bu oyunda Wink
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 5:44 am

bu arada bu ordu mordu işlerinde endişelerim haala devam etmekte belirteyimde, vazgeçmiş falan sanmayın.
ısrarla ve gerekirsede rica edyim sorun dğil, kanunlarda yeterince belirtilmeli u ordu ve komutanların hak ve hukuku,
hatırlarsanız bi dönem bariya ve saz arkadaşları harmanlıdan kaptıkları bi baltayla nerdeyse iç savaşa dayamıştı olayı,
herşeyden önemlisi şuan komutanlık vereceğiniz kişi toz. Smile
yarını belli olmayan bi arkadaşımız, tutsa canı sıkılsa kaleyi indirse ne yapacaksın, yargılamak iin ordunun dağıtılmasınımı bekliyeceksin, ya dağıtmazsa??
hoşgeldin bağımsız edirne mi diyecez...
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 8:09 am

Bence ordu komutanı gerçekten tecrübeli biri olmalı tozun o kadar tecrübeye sahip olduğunu düşünmüyorum Kusura bakma toz Smile
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 12:12 pm

bu arada şu yukardaki maskeli yavuz hırsıza cevap verirken diğer yorumlara cevap vermeyi unuttum. bir süredir ordu ile ilgili bir kanun taslağı var tartışılıyor, orda görev ve yetkileri tanımlanıyor bu ordu teşkilatının işi mümkün olduğunca sistemeatik yürütüp keyfiyete tolerans vermemeye çalışılacak. toz meselesine gelince toz sadece serdarı ekrem olduğu için şu anda ordu forumunun moderatörü, başka bir serdarı ekrem geçince otomatikman o moderatör olacak. ayrıca şu anda tozun tek yaptığı şey foruma başvuran insanları foruma almak, başka da bir şey yaptığı yok.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 11:03 am

e ozaman baştan alıyoz demektir, tee en baştan..

ahmetseker demiş ki:
Sayın Edirneli hemşehrilerim,

Divana yapmış
olduğum başvuru kabul edildi ve resmi forumda Edirne Sancağı Ordusu
forumu kuruldu. Moderatörler serdarı ekrem Toz ve geçici olarak ona
yardım etmek amacıyla benim. Edirne Sancağı Ordusu divana bağlıdır ve
resmi bir ordu teşkilatıdır.
Amaç Edirne sancağını yabancı saldırılara
karşı kendi başına savunma yapabilecek duruma getirmek ve içerde de
asayişi sağlamaktır.
Resmi foruma erişimi olanlar lütfen Edirne sancağı
forumundan başvurularını yapsınlar. Ordu forumu ise resmi forumda 2.
forumda... Edirne Sancağı Yönetimi bölümünde, başvurusu kabul edilenler
foruma ordan ulaşabilir.

teşkilata sadece Edirnede yaşayanlar
girebiliyor. lütfen tüm edirneliler başvuru yapsınlar ve ordu forumunu
aktif bir şekilde kullanınız. lütfen tanıdığınız edirnelileri de
beraberinizde başvuru için ikna ediniz.

resmi foruma erişemeyenler burda belirtsinler, gerekirse burda da bir forum açmaya çalışalım.

mevcut kanunlarda bu girişimin zemini olmadığını defalarca yazdık,
şimdi öncelikle moderatörleri incelemeye gerek varmı?

toz:
her fırsatta haydutlarla kol kola olduğu aşikar, herzaman haydutlara desteğini esirgemeyen (sazlı sözlü) hatta şuanki bulunduğu makamın ağırlığı altında ezilmiş olsa gerekki "haydutlara gerekirse ordumla destek veririm" şeklinde resmi forumda açıklama yazacak kadar melmeketin iç meselesine duyarlı Smile
-memleket işgal altındayken, super ve saz arkadaşları eşliğinde, sancakları iç savaşa sürükleyecek kadar ileri boyutta sever edirneyi Smile
bulgarlar edirnede cirit atarken, o elinde bulundurduğu orduyu "bağımsız gelibolu" hayaline adayacak kadar gözü kara bir askerdir.
içerde ve dışarda asayişi sağlayabilecek yegane arkadaşımızdır evet evet..

ortak mod: ahmet şeker ...
son bulgar savaşı olduğu dönem sırra kadem basacak kadar vatan sevgisi ve aşkıyla dolu,
bi öfkeyle enderunu yakmış, bi öfkeyle yetkili olduğu dönem eyaletin tüm mısırları ile koyun üretip hepsini çöp olmasını sağlamış (o dönem kaç çiflik vardı sizce )
vede her defasında forum geneline öfkeli ve okkalı küfür basmayı ihmal etmemiş,
gene ne hikmetse her fırsatta haydutlara olan saygısını ve zaafını dile getirmeyi ihmal etmeyecek kadar iç güvenliğimize önem veren bu arkadaşın, oyunda en eski haydutlarımızdan olduğunu bilmem hatırlatmaya gerek varmı ?

ne güzel bi ikili olmuşsunuz, yaşasın maksimum güvenlik hem içte ve hemde dışta Smile
yapsanız yapsanız siz yapardınız zaten bu işi en iyi şekilde...

Evet haydutluk bu oyunda kodlu, ama o seçeneği kullanıp kullanmamakta
kişilerin iradesine kalmış olay, sen gibi iradesini kanıtlamış eski bir
haydut ve eski arkadaşlarınızın amacı eğer edirnede farklı maske altında, iç dış güvenlik, vatan millet sakarya edebiyatları başlığı ile bir haydut kırallığı kurma girişimi ise !!!!
aklınızdan çıkarmamamanız gereken bir laf var çoook meşhurdur,
" EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ "

dikkat edinde edirne kalede taş taş üstünde kalmayacak aşamaya gelmesin olaylar, herbi parçanız ayrı taşın altında kalır mazallah..

(akşamki yazılan çizilenleri nasıl ve hangi hakla uçurduğunuzuda işalla bi mesajla açıklarsınız, ) Moderatör: Mesajlar incelenmek üzere kaldırılmıştır. Forum kurallarına uygun hareket etmeyen kullanıcıların foruma erişimi kısıtlanmıştır.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 1:23 pm

Alıntı :
ortak mod: ahmet şeker ...
son bulgar savaşı olduğu dönem sırra kadem basacak kadar vatan sevgisi ve aşkıyla dolu,
bi öfkeyle enderunu yakmış, bi öfkeyle yetkili olduğu dönem eyaletin tüm mısırları ile koyun üretip hepsini çöp olmasını sağlamış (o dönem kaç çiflik vardı sizce )
vede her defasında forum geneline öfkeli ve okkalı küfür basmayı ihmal etmemiş,
gene ne hikmetse her fırsatta haydutlara olan saygısını ve zaafını dile getirmeyi ihmal etmeyecek kadar iç güvenliğimize önem veren bu arkadaşın, oyunda en eski haydutlarımızdan olduğunu bilmem hatırlatmaya gerek varmı ?

hayır hatırlatmana gerek yok Laughing
mogutcu

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Ordusu kuruldu Edirne Sancağı Ordusu kuruldu - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 3:48 pm

Akıncı Beyimiz bu oluşumu desteklediğini belirten bir duyuruyu yayınlamıştır.
Ben dahil Akıncı paşalarının bir çoğu bu oluşuma katılmıştır.. Yine kıdemli akıncılarımızıda bu oluşuma yönlendirdik.

Ayrıca Ahmetsekerin bu oluşumu yukarıda anlattığınız şekilde kullanacağını düşünmemekteyim. Aksi olursa biz zaten oradayız gerekeni yaparız. Very Happy

Saygılar.

Edirne Sancağı Ordusu kuruldu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2