Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üsttekine Lakap Tak

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sonraki
Yazar Mesaj
_-cengo05-_

_-cengo05-_

Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Vide
MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 10:56 pm

Irkçı Değil TÜRKÜM.sen bana bu suçlamayı yaparak kürdistan devletinin kurulmasını desteklemiş oluyorsun.

LAKAP:Hain
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:01 pm

ye$il

Ben bu faşist ırkçı vatandaş hakkında doğru bir yorum yaptım olay kürdistana geldi ye$il
Irkçıyla Türk ün ne alakası var onu bile anlamadım ye$il

Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün çok komik!
_-cengo05-_

_-cengo05-_

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:02 pm

konuyu saptırma özel mesajla konuşalım bu konuyu.
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:03 pm

Yoo yoo Smile

İnsanların senin rezilliğini görmesine engel olmak istemem..

Kürdistanmış ye$il
_-cengo05-_

_-cengo05-_

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:05 pm

tövbe tövbe
al ulan al.sana açıklamam.tarihözürlü
bak şeyh sait haindir.bipppppppp.lozandan sonra musul sınırı ingiltereyle görüşmeler yapılarak belirlenecekti.ama bu adam isyan etti.ingilizlerde destek verdi.Krdistanı kurmak istedi.bizde musul harekatını iptal ettik.o adam olmasa şu anda musul kerkük erbil bizimdi.
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:15 pm

ee

bu şeyh bilmemneye nerden geldin ...
_-cengo05-_

_-cengo05-_

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:16 pm

ohooooo.sen benim yazılarımı okumamışın ki.ben şeyh sait haindir diyorum.
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:25 pm

konu disi

O konuda değilizki ..senin ırkçı olduğunu söyledim diye güya kürdistanı mı mürdistanı mı destekliyomuşum...
_-cengo05-_

_-cengo05-_

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:29 pm

tamam adam gibi konuşalım.ben neden ırkçıymışım söle bakem?
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:34 pm

Irkçı dediğim ...öyle kelimeler kullandığın için
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:45 pm

kardeslerim basligi mukemmelce saptirmisiniz tebrik ederim sizi:) kavga etmeyin bir yanlis anlama yuzunden ya.

devam edelim lutfen
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Nis. 10, 2009 11:47 pm

Uyarıcı
Sharphide

Sharphide

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 10:08 am

Atlı
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 10:29 am

Sark
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 10:43 am

Eşşekli Sovalye
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 10:46 am

Gavur
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 11:38 am

ezik
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 11:58 am

bilmemki lakabın nedi senin ?Very Happy:P
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 1:46 pm

Onun lakabı : Zavallı

Seninkide manyak Smile
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 5:28 pm

gri atli prens Smile
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 5:38 pm

Ezikkk!!!!
_-cengo05-_

_-cengo05-_

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 5:41 pm

recep abi
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 7:08 pm

130 mesaj altı
_-cengo05-_

_-cengo05-_

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 7:23 pm

700 mesaj üstü
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üsttekine Lakap Tak Üsttekine Lakap Tak - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Nis. 11, 2009 7:38 pm

131 mesaj üssü

Üsttekine Lakap Tak

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 14 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sonraki