|
Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 1:53 pm |
|
|
Evet arkadaşlar...
Aylardır bekliyoruz, özellikle saklıyoruz...
Ağzından namus şeref kavramlarını düşürmeyen bir insanın aslında ne kadar karaktersiz olduğunu görebilmeniz için...
Aşağıdaki resim herşeyi anlatmakdadır...
Eğer mısra gelip bunada phoroshop derse ---edit---bir kez daha kanıtlat, bnm yüzüme dahil bunun gerçek olduğunu kabul etti çünkü...
...
Şimdi arkadaşlar...
Gördüğünüz gibi baltaları kabul ediyor mısra, ama ekliyor bi tanesini bile yemedim die...
Sizce 3-4 aydır yemin üstüne yemin edip bana bug olmadı diyen bu insanın, balta yemedim die yemin etmesine inanılır mı?
Kararı siz verin...
...
Bu resmin linkini, oyunda alt yazı geçireceğiz daha...
Hırsız mısra ve baltaları die, utanması arlanması zerre haysiyeti varsa zaten gelip bunada photosohp vs demez...
Ha yok derse, bnmle konuşmasından kalan msn loglarınıda yayınlarım iyice rezil kepaze olur... |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 2:21 pm |
|
|
Bana da zamanında ağlamıştı msn'de. 2 kez 255 balta geldiğini söylemişti. Sonra başladı kıvırmaya. Yaf bu mısranın kafası fazla çalışmaz. Ona akıl verdi birileri. Baltaları da üzerlerine aldılar bu kadar basit. misra ne derse desin ne mal olduğunu biliyoruz biz. Önümüzdeki seçimde de şimdi yaptıklarının hesabını soracağız kendisine. Şimdi kadılığa ve savcılığa getirmiş 2 multiyi keyfi keyf. Ama uzun sürmeyecek. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 2:32 pm |
|
|
Beyler bu olayı heryerde duyurun.Anlasınlar artık. |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 2:46 pm |
|
|
MSN kayıtları yaramıyor dimi?Yani Mahkemelik olamaz?Yazık olmuş,bu olay tahammül edilecek şey değil. |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 3:03 pm |
|
|
hayır msn kayıtları ile dava açılamaz..
bakalım bunun sonu nereye gidicek çok merak ediyorum..
o baltalar şu anda hala kendisindemi yoksa başkasınamı devretti sorulucak bir soruda bu. |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 3:15 pm |
|
|
BİZE BUG OLUPTA BİŞEY GELMİO |
|
|
|
Alcarondas
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 4:05 pm |
|
|
Devletin yararına olan şeyleri niye bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum,bedavadan balta gelmiş işte,mısra da dokunmamış hiç birine |
|
|
|
spiritless
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 4:16 pm |
|
|
- Alcarondas demiş ki:
- Devletin yararına olan şeyleri niye bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum,bedavadan balta gelmiş işte,mısra da dokunmamış hiç birine
Mısradan sonra gelen rancoura ben 50 tane balta ben verdim.400 küsür baltadan 20 30 tane balta kalmış onlarında bir kısmı körmüş mısra zaten doğru söylese rapor verirdi raporlarından bile belli... |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 5:08 pm |
|
|
- Alcarondas demiş ki:
- Devletin yararına olan şeyleri niye bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum,bedavadan balta gelmiş işte,mısra da dokunmamış hiç birine
1. Rapor vermiyor 2. Bariya ile çok yakın dostlar 3. Bariya Dedeağaç vatandaşlarını dolandırdı (500 akçe alıp kaçtı) 4. Bariya denen çapulcu Balyadaki bulgar isyancısı ile aynı kasabadaydı,nedense o gün pazarda buyük bi şenlik olmuş 5. Bariyaya sayısız ödenek yollanıyor 6. O kadar yemin etti sonunda itiraf ederek kendisini yaktı insaf 7. Ordan burdan kıvırıp duruyor 8. Belediyeyi soymak serbesttir diyor 9. Mısra ve yandaşları birden zengin oluyor 10. Bildiği halde multici Fuhrerre Ticaret Nazırlığı makamı veriyor 11. Kanunları ezip geçiyor bide mahkemede artislik yapıyormuş 12. Hem suçlu hem güçlü |
|
|
|
Attila
|
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 8:28 pm |
|
|
bariya ve mısra ikiside şeref yoksunu kişilerdir bunu bilmeyen yoktur baltalardan birtanesini bile yemedim demiş acaba ne kadar doğru işin vahim kısmıda bu -edit- edirnede beylik yapıyor olmasıdır edirne divanı bariyaya ödenek vermiş 34 bin akçelik demir alması için koskoca eyalette başka adam mı kalmadı ki bariya zaten adam değil edirne üstünde oynanan oyunlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor umarım onlarda insan yüzüne çıkamaz duruma gelirler |
|
|
|
Istanbull
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 9:04 pm |
|
|
Bug tespit etmek her kula nasip olmaz.Belli bir bilgi birikimine ihtiyaç vardır.Bug tespitinde bulunanları önce bi tebrik etmek lazım ondan sonra susup oturmak... |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 9:18 pm |
|
|
Bu mısra radyoda dj olanmıydı |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 9:21 pm |
|
|
Bide djmi bu kız.puhahaha nerden kıvırma yeteneği çıktığı anlaşıldı. |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 9:21 pm |
|
|
evet anlasıldı |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Paz Mart 29, 2009 9:52 pm |
|
|
ya forumda dj lik yapan var ya bu omuydu diyorum |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Ptsi Mart 30, 2009 1:30 am |
|
|
- Alcarondas demiş ki:
- Devletin yararına olan şeyleri niye bu kadar
uzatıyorsunuz anlamıyorum,bedavadan balta gelmiş işte,mısra da dokunmamış hiç birine
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Ptsi Mart 30, 2009 5:21 pm |
|
|
Arkadaşlar bu olayı üstü kapalı bir şekilde resmidede dile getirin size zahmet... |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Ptsi Mart 30, 2009 7:05 pm |
|
|
Benim yasak bugün kalkıyor. Şu sahte dediği resmi foruma koyup bir de orda soracağım sahte mi gerçek mi diye. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Ptsi Mart 30, 2009 7:09 pm |
|
|
Nasıl olsa 50 tane yalan uydurup konunun içine etcekler. |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Ptsi Mart 30, 2009 9:02 pm |
|
|
ya 50 yalan mı konuyu 100 lerce yalana bogcaklar herkes gerçek konuyu unutcak hemen |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Salı Mart 31, 2009 1:31 am |
|
|
edit: mod baya hızlıymış takdir ettim
bu arada yetişbey in de ağzı baya sıkıymış yememiş içmemiş yetiştirmiş
neyse alıştık artık bu durumlara kabuk bağladık.. hırsızlığın soygunun bini beş para anasını satiyim
duy sesimi ey ahali başka osmanlı yok.. yetmedi mi bu kadar çalıp çırpma nerenize sokuyorsunuz bu kadar parayı
not : bu sözüm çalıp çırpanlaradır .. yarası olmayan gocunmasın.. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Salı Mart 31, 2009 2:49 am |
|
|
şu andaki divanın yaptığı 1 tane hata oldu. o da bu davaların bu kadar kötü idare edilmesi. ama o işi de çözmek çok kolay. yüksek mahkeme bu işlere bakıyor. ben valandilin masum olduğunu %100 bildiğim için gittim davasını temyize götürdüm. mahkemede kesin kanıtları da sunacağız kısa bir sürede ve dava düşecek valandilin zararlar ödenecektir. semfb ve spir içinde yüksek mahkemede davalar var, eğer masumlarsa onlarınki de düşer. onun dışında ben madenlerin tamir edilmesinde ve ordu teşkilatının kurulmasında divana yardım ediyorum ve işler iyiye doğru gidiyor edirnede. bariyaya verilen ödenekle de çoktan 2000 demir getirtilmiştir, bu sayede madenleri düzeltebiliyoruz. gelelim mısranın bug olayına. anlaşılan evet bug kullanmış ve belediyeye balta almış. sanırsam adminlere de haber verildi ama onlar bu işten kişisel bir yarar sağlanmadığını anlayıp sanırsam kendisine bir ceza vermemişler. bu iş çok da büyütülecek bir iş değil. yalan söylemiş zamanında bu elbette kötü ama bu duyarlılığı başka yerlerde de göstermeliyiz. tosun denen adam saruhanı yiye yiye tosun gibi oldu gelip bir de burda bize atıp tuttu. herkes biliyor semfbnin elinde 120bin akçe değerinde mal var (geri veririm demiş olsa bile onda ne işi var-ödenekle değil panayırdan aktarmış olması bile gayet açık ve net). herkes biliyor o dağıtılan paraların hiç bir hesabı tutulmadı geçen divan döneminde bu arkadaş tarafından. asıl bu olayların üstüne gitmeliyiz...eğer gerçekten osmanlının çıkarını düşünüyorsak tabi. |
|
|
|
badsector
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Salı Mart 31, 2009 3:05 am |
|
|
harmanlı hakandaki para ve malalrında kaydı yoktu, onada acil durum yasalarından dava açılıp bilmem kaç gün ceza verseniz acaba iade edermiydi 80 bin akçeyi?? ha bu demek değildir ki sem 100 de yüz haklı, ama mısram etrafındakilere bu kadar bel bağlamak yerine, her platformda söylediğim gibi biraz mantıklı, biraz geçmişin intikamından uzak hareket ederek, adil bir çözüm üretebilseydi, kazanan kendi olurdu, onlar naaptılar, saçma sapan bir hazine resmi, ve ne idüğü belirsiz bir envanter resmini baz aldılar, kendi koydukları hazine resmi yine yetersiz, envanter resmi diye açıkladığı ve davalarda delil olarak kullanılan fuhrerrin 9 mart resmini zaten bizzat kendisi yalanladı forumda, nihayetinde yine aynı kapıya çıkıyoruz, intikam davaları ile ellerine bakalım ne geçecek, oh olsun dediği irlandadaki vatandaşımıza hiç dem vurmadan, solda geçen aap haberlerini delil alıp badesultana ihanet davası açmakla ellerine ne geçecek? 10 akçe eksik kapanmış diye yine badesultana en son 4 gün +10 akçe+400 akçe bedel cezası talep etmiş müthiş savcı tek odunla kapanan hazine kasa kilitlerini neden görmezden gelir? bunların hesabını günü geldiğinde nasıl verecekelr?? mesela memleketin bilmem kaç çeki taşı kayıp dedik, sayfalarca irdeledik, levreği de mahkemeye alıp varsa elinde delil ispatlarıyla olayı netleştirebilse fenamı olurdu?
dkocağa açılmaya çalışılan asılsız iddialarla dolu dava ile bakalım ellerine ne geçecek??
sabırlıyız bekliyoruz.. işin açıkçası yüksek mahkemedende ümidii kes bence, en son duyduğum spiri davet etmişler oraya, günün hazine bilgileri vs için, dua et hızlıerişim.com çalışsın, eski linklerin çoğu sizlere ömür çünki |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor Salı Mart 31, 2009 3:53 am |
|
|
Arkadaşlar sanırım olayın özünü kaçırıyorsunuz...
Olay bug olması deil, eğer halk için kullanılırsa ne güzel işte...
Ama bu baltaları birileri çatır çatır yiyorsa ve sonra hesap sorulduğunda utanmadan arlanmadan bunu inkar ediyorsa orada bir dur demek gerekir..
....
Şu bug olayını dile getirip sadece sordum diye, mısra denen tiyniyet mahrumu insanın resmi forumda bana attığı iftiraları ve hakaretleri görmediniz mi ?
Unuttunuz mu o lafları o hakaretleri !?
Ne molla ile iş yapmadığım kaldı, ne multi ile seçim kazanmadığım ne kırklarleini kendim multi ile soymadığım...
Eğer misrada şeref die bir kavramdan zerre nasibini almış olsaydı zaten bunu kabul ederdi, ama o aylarca reddetti bide reddederken cümle alemi gerizekalı yerine koyduğunu sandı...
Neymiş efendim belediyeyi bırakmasın die halk gitmiş ona 100 balta vermiş, bizde hepimiz aptalız zaten...
Ondan sonra bu tiniyetteki adamlar geliyor, din iman Allah'dan dem vurup ben şerefim için yaşarım diye konuşuyorlar...
Bnm şahsım olarak kızdığım nokta bu...
...
Bir şey yapıyorsanız bir tarafınız varsa bu net olsun...
Bi halt ediyorsanızda arkasında durun, her devrin padişahı tipler olmayın...
Bide utanmadan arlanmadan sırf kendinizi kurtarmak için göz göre göre yalan konuşmayın...
...
Bu mısra ben bu resmi 2 gün önce yayınlayana kadar son 4 aydır resmi forumda her bu konu dile getirildiğinde bunun yalan olduğunu söylüyordu...
Şimdi bu tiniyette gözünü kırpmadan 4 ay boyunca utanmadan yalan konuşan bir insana nasıl güvenebiliriz?
Kendi çıkarı için herşeyi satmayacağını, utanmadan her zaman yalan konuşmayacağını nasıl bilebiliriz...
...
Ha tabi bana verdikleri cezada akıllarınca mısranın bug olayını ortaya çıkarmamın diyetiydi...
Resmide 3-4 ay evel bu konuyu dile getiren bendim biliyorsunuz...
Ama bu ceza ya geri alınacak ya geri alınacak...
Çünkü ellerinde beni suçlayacak hiç bir şey olmadığı gibi, suçsuz olduğumuda kanıtlıyoruz zaten...
Bakalım ne olucak... |
|
|
|
|
Hırsız Mısra Bug'ı Nasıl Kabul Etmişti - Peki Utanmadan Aylardır Nasıl Reddediyor |
|
|