Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

CHOUP İNFİNİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
infini

infini

CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:09 pm

mit hadi koçum hadi aslanımla olmuyor bak sana bişi söz verdim iş olursa sende yaşadın
choup msnede gelmedi hala yaw
Twisted Evil
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:09 pm

la infini eğer evlenirseniz çok süper olur ha osmanlı gelişir büyür bu dönemden sonra choupun torpilleriyle Smile

kahraman:infini KÖPRÜLÜ
çok komik!
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:17 pm

Kurtulusun sifresi yine ask çikti Laughing hadi bakalim osmanlinin gelecegi senin elinde Infinicim Twisted Evil bu arada avatar koysana len oyle sade sade olur mu? Evil or Very Mad
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:28 pm

titanic filminin afişini koy avatarına
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:35 pm

hacim hayirli olsun bakalim. msj at ona deki canko foruma giremiyormus:) caylaklar banlamis deyiver. istemeye oda gelecekmis de norvec baligi getirecem ona ozel sen sole anlar o kardesim. harbidende yakisir infinime hee hadi hayirlisi haci:)
infini

infini

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:37 pm

haha bugün çok güldük başımıza kötü birşey gelmez umarım canko forum benim olacak forum Razz Razz lol! ayıpsın

mite hemen bişi hatırlattım hızır gibi yetişti valla mit başka bir kıyak daha yapacam hadi hadi:D
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 11:18 pm

mahahah Smile) günün değil yılın olayı mübarek Smile)
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 12:01 am

choup erkek biliyordum ben ya Very Happy:D

başlığı görünce şaşırdım bir an Very Happy

hacı sen sansasyonel bir teklfite bulunmuşsun Very Happy

Allah sonunu hayır etsin Very Happy
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 7:43 am

İnfini bir o kaldıydı herhalde...

Hadi kabul etti diyelim sen ondanda ayrılırsın sonra biz ne yapcaz faturayı osmanlıya keserse???

Bir anlık Hazlar için boyle şeyler yapma Very Happy:D
mehmet.

mehmet.

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 12:39 pm

Yine kurarız bi devlet Very Happy
Yeterki namımız yürüsün,tarih yazsın Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 12:45 pm

Vallah infini Rekor senin Very Happy Geunnesede girersin Very Happy Adamın Teki kilisede evlenin diyor ne dersin Very Happy

Choup msj yazarken

Saygılar
Köprülü Choup diyecekmi Very Happy Very Happy ?

Bu arada Eski Torpakları isteriz Very Happy Soyguncuları asma gelsin Very Happy Very Happy
infini

infini

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 4:23 pm

dj bişi yapamazlar güven bana Razz

capir tabiki öyle yazcak Twisted Evil Razz
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 8:52 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 8:27 pm

Yha bakmaz olum o sana unut sen o işi Very Happy
infini

infini

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 8:41 pm

bakacaz artıkın yardım etmiyorsunuzki baksın Razz
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 8:46 pm

haydi osmanlı babale infini yi desteklemeye Very Happy:D:D:D:D Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 8:47 pm

ingilizce Bilmiyom vala Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 8:50 pm

sinirli gibi choup
infini

infini

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 8:59 pm

hayır sevinçten ne yapacağını bilmiyor Twisted Evil Razz
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 9:01 pm

aragonun krılıyla evli feklan muhabbeti donuyor yaw
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 4:09 am

ulen infini bulgar yunanla ugrasiyoz bide aragonu cikarma basimiza Very Happy

hacli seferleri baslayacak senin yüzünden lol!
infini

infini

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 12:04 am

başlasın ben tek savaşırım
aragon kim ulen koyarım kafayı valla king
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 1:44 am

vatan
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 8:12 pm

yaf niye öyle diyorsunuz benim haci abicim tam bir cesaret aabidesi king king king

biz aldık çikolatamızı, çiçeğimizi, lokumumuzu bekliyoruz. hatun cevap verince gidicez isteyecez geek geek geek
choup yengem( hemen adepte oldum Razz Razz ) infini abimi çok sever bi mesaj atarsa hemen istediğini yapar çok komik! çok komik! ( Wink )
HEP DESTEK TAM DESTEK ( sen mutlu ol yeter haci abicim benim cheers cheers )
infini

infini

MesajKonu: Geri: CHOUP İNFİNİ CHOUP İNFİNİ - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 8:59 pm

sağol kardeşim duygulandım şimdi Lütfen

CHOUP İNFİNİ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki