Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Osmanlı bulgarların olursa(komedi)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
MaNyAxXx

MaNyAxXx

Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Vide
MesajKonu: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 4:28 pm

osmanlı bulgarların olursa

BaRoNBABA:anam buranın adı çandı hele adı ne buranın yav

Ekremcengiz1:gitti reislük ühüü Shocked pale

_cezaa_:noldi la buraya

BaRoNBABA:bulgarmı ule reis

Chocolateman: heye yaa bulgar reis

aradan bir şok olayı olur Shocked

BaRoNBABA:hadi lem b*k blgar ahanda bayrak anaaaam bulgar bayrağı la bu

Rabes:çocuklar tarlam yok

_cezaa_:korkma abla bulgarlar almıştı çok komik!

Mantikcil:la meyhaneye noldu

BaRoNBABA:hele bakın benim evde türk bayrağı vardı kim dikmek ister

(HİÇ SES GELMEZ)

BaRoNBABA:ben dikerim o zaman *-ötlekler sizi

vatan vatan vatan vatan vatan vatan vatan vatan vatan

BaRoNBABA :bunlar niye bize bakıyo affraid

_cezaa_:kaçıııııııın affraid

Rabes:canını seven kurtulsun ben balıkesire gidem eyvallah

Mantikcil:bakın onlara top atacam:D Basketball

BaRoNBABA:ula basketbol topu icat edilmişmiydi:D

Mantikcil:bilmem ama elimde bi tür top var

Chocolateman:kaçın lan kaçın

Ekremcengiz1:canınızı kurtarııııııııın affraid affraid affraid

BaRoNBABA:ben hiçbiryere gitmiyom

Mantikcil:sie la:D

bitti sonunu yazamadım:D çok komik!
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 4:58 pm

sonunuda yaz :@
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 11:33 pm

cyclops delüüü Razz hakket komedi bikerem orada adı geçenlerin hiçbiri bende dahil bulgardan felan kaçmaz.Kendini kahraman yapacaksında ama genede çoook güldüm eline sağlık.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 11:45 pm

bu ne lan Very Happy adam top atacak,yaniniza tas yokmu yahu
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 7:33 am

Rabes;

Oyunu bırakacağım dediğini duymuştum... Hatta ben "bırakmaz" dediğimde sayende hakaret bile yemiştim...

Karşılık olarak bana, "beni tanımıyorsun, bırakıyorum" demiştin... Sonra 2 güne yakın ağlaşma ve "gitme abla" seremonileri sergilendi.. "Yok mümkün değil, bi dakka kalamam artık" tavrı ortaya çıktı... Helalleşmeler oldu... Eeee peki şimdi ne oldu?

Hafızam ne kadar zayıf... Yoksa bunların hiç biri olmadı mı?

Neymiş demek ki: "Büyük lokma ye, büyük laf konuşma"
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 1:17 pm

Baba_ilyas konuyu dağıtma:@
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 3:38 pm

Köprülüüüüüüüüü
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 3:57 pm

Baba_İlyas demiş ki:
Köprülüüüüüüüüü

efendim canım
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 4:19 pm

kartal13 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:
Köprülüüüüüüüüü

efendim canım

Very Happy lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 4:39 pm

çok komik!
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 7:12 pm

çok komik! Baba_ilyas dostum

Köprülü dedinmi benimde sayısını bilmediğim en az 150-300 kişi dahil oluyor bu topluluyağ-Aileye-aşirete Very Happy

Ben yerinde olsam karşıma almak istemezdim Very Happy Wink

RP güzel

Birazdan Yolcu bey gelir ama Smile
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 7:33 pm

Ya rpden birşey anlamadım nolduğnu bile yaw biri diyo bulgarlar geliyo öbürü kaçın Smile
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 1:08 am

Baba-İlyas Çanda adet oldu benden sonra herkes bişey söylüyor çekildim,çekilmedim bırakıyorum bırakmıyorum .Dostlarım sebebinide sonucunuda iyi biliyorlar geri kalanınıda hiiiç enterese etmez. Ama senin dostmu düşmanmı olduğunu bilmediğim için cevap vereyim.Oyunu bırakmadım çünki düşmanlarımı sevindirip,dostlarımı üzmedim.ayrıca benimki kamuyu ilgilendirecek ve büyük söz edecek bir durum değil.Şahsi bir mesele ve beni bağlar.Büyük söz söyleyenlerle büyük lokma yiyenleri gördük. AFİYET OLSUN Very Happy
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 10:27 am

Rabes:
Baba-İlyas Çanda adet oldu benden sonra herkes
bişey söylüyor çekildim,çekilmedim bırakıyorum bırakmıyorum .Dostlarım
sebebinide sonucunuda iyi biliyorlar geri kalanınıda hiiiç enterese
etmez. Ama senin dostmu düşmanmı olduğunu bilmediğim için cevap
vereyim.Oyunu bırakmadım çünki düşmanlarımı sevindirip,dostlarımı
üzmedim.ayrıca benimki kamuyu ilgilendirecek ve büyük söz edecek bir
durum değil.Şahsi bir mesele ve beni bağlar.Büyük söz söyleyenlerle
büyük lokma yiyenleri gördük. AFİYET OLSUN Very Happy

Cevap:
Çevir kazı yanmasın ... Ben sana bırakmazsın demiştim değil mi? Sözünü yalamak tatlıdır siz afiyet olsun...
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 10:34 am

Capanoglufetihbey
çok komik! Baba_ilyas dostum

Köprülü dedinmi benimde sayısını bilmediğim en az 150-300 kişi dahil oluyor bu topluluyağ-Aileye-aşirete Very Happy

Ben yerinde olsam karşıma almak istemezdim Very Happy Wink

RP güzel

Birazdan Yolcu bey gelir ama Smile

CEVAP:

BABAİ TEMEL KANUNU:

KANUN NO: 1
KANUN TARİHİ : 09/01/1457
5) HAREKET; zalim siyasi parti, aile ve benzer menfaat çetelelerinin karşısındadır. Bu oluşumları toplumsal yapıya sızmış birer virüs olarak
görmektedir.

Tavsiyelerin sana lazım olur, capanoglu... Yoksa bu işin içinde de mi bir çapanoğlu var Smile

Neymiş demek ki:
aile yapılanması = menfaat çetesi

Kartalcım, beni hiç bir forumda yalnız bırakmadığın için ve her seslendiğimde sadakatle (iki elin kanda olsa da) koşturup geldiğin için çok teşekkür ederim.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:24 am

rica ederim ilyas ne zaman canın esaslı cevap isterse söylemen yeter hemen yetişirim iki elim kanda olsa farketmez

İNDİM HAVUZ BAŞINA
SİLAH KOYDUM TAŞINA
KİMİN YARİ ÇİRKİNSE
TOPRAK ONUN BAŞINA çok komik!
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:54 am

Tabi kartalcım, sen olmayınca forumların tadı olmuyor... Hele bir de "esaslı cevapların" olmasa ne olur halimiz Very Happy:D:D:D
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:58 am

Baba_İlyas demiş ki:
Tabi kartalcım, sen olmayınca forumların tadı olmuyor... Hele bir de "esaslı cevapların" olmasa ne olur halimiz Very Happy:D:D:D

haliniz bundan daha kötü olamaz bu en kötü sınır farkında değilsin Very Happy
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 12:45 pm

Muhyiddin-i İbni Arabi Hazretleri demiş bizi bizden olmayan anlayamaz...Bilirsin, böyle yüce bir şahsı bile idam etmişlerdir, kendini dindar sanan ve hatta Allah adına hareket eden kendini bilmezler...Tarih anlaşılmayan, cahil ve ham softalarca hain ilan edilmiş nice değeri bilinmemiş insanlarla doludur.

Bu cahillerin ortak noktaları da hep statükoyu senin kadar sahiplenir olmalalıdır, canım... Neden, cehalet işte....

Aklının ermemesini mazur görüyorum... Kedi de erişemediği ciğere mundar dermiş...

Allah cehaletten beri kılsın..

Gafil ne bilir a canım
Hakk'ı seven var
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 12:51 pm

Bu arada Kartal;

Benden aldığın dersleri bir araya getir.. Zira koca bir kitap kadar oldular .. Elinin altında dursun, kafanba takılan bir şeyler oldukça açar açar okursun... Hiç umudum yok ama ihtimal ki, biraz olsun aydınlanırsın...

Yine bana "esaslı bir cevap" verdin değil mi Kartalcım.... Very Happy:D:D:D:D:D:D:D
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 1:02 pm

Arkadaşlar br arkadaşımız rp'sini bizlerle paylaşmış neden onun sayfasını kişisel tartışmalarınıza alet ediyorsunuz ki.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 1:18 pm

geldim geldim sabırsızlanma ömür boyu yetecek cevap var sana rahat ol

Demirci mehmet efe ayaklanmasını bilirmisin ve sonucunu ? bize kurşun işlemez demişlerdide taranmışlardı çok komik! taihimiz ibretlik olaylarla doludur
cahil zaten ibret almaz , isyancıların herzaman kelleri alındı tüm tarih boyunca ders vereceğine ders çalış hiç umudum yok ama bakarsın şeytan dürteverir

oldumu canım ?
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 5:04 pm

Olmadı canım... O dediklerin lafla olmuyor, icraat lazım... Senin ki sadece kuru sıkı... Tüh yine mi esaslı cevap vermedim canım...
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 6:07 pm

ya konumu kirletmeyin gidin başka yerde konuşun terbiye denen bişey var yani Mad Evil or Very Mad kurallari okuyun konu disi Uyari
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Osmanlı bulgarların olursa(komedi) Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 7:09 pm

Baba_İlyas demiş ki:
Olmadı canım... O dediklerin lafla olmuyor, icraat lazım... Senin ki sadece kuru sıkı... Tüh yine mi esaslı cevap vermedim canım...

sığındığın yerden çık bana yaklaş icraatin babasını göstereyim öyle forumdan sıkmayla olmaz er maydanına alalım seni

BİR TEK DAL KIRMADAN
ORMANSIZ KALMADAN
HER İNSAN BİR FİDAN
DİKMELİ YURDUMDA
çok komik!

Osmanlı bulgarların olursa(komedi)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki