Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Chocolateman tekrardan REIS

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Boran

Boran

Chocolateman tekrardan REIS Vide
MesajKonu: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 9:46 am

cheers cheers Basarilar dilerim cheers cheers
birdaha birdaha ve yine birdaha secilme dileklerimle Very Happy Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 11:10 am

king king king king Kutlarim Choco abi.. Kasaba icin en iyisini yapacagindan hic süphem yok. king king
chocolateman

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 12:47 pm

tsk ederim arkadaslar hizmet etmek icin elimden geleni yapacagim
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 1:14 pm

ben kazandırdım sana seçimi haha Very Happy
gece 1 de oy verdim Very Happy
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 2:46 pm

cho başkanlıga devame decekmısın sen çekilmemişmiydin
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 4:35 pm

Hayırlı olsun inş.komşu kasabamız için güzel ve faydalı olur
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 4:48 pm

Eh hayırlı olsun:)
Valandil

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 4:54 pm

Tebrikler dostum...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 5:06 pm

hayırlı olsun
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedPerş. Nis. 02, 2009 7:56 pm

Tebrikler Hayırlı Olması Dileğiyle
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 5:26 pm

böle devam edecek Cool
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 5:39 pm

napalım Sad hayırlı olsun (keşke ben kazansaydım Twisted Evil ) Smile Sad
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 7:43 pm

beyler gelecek secimde şimmiden adaylıgımı koyuyorum Very Happy eger cho yeniden çikarım demesse:D:D:
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 7:44 pm

suikast düzenlicem olm sana kaçarı yok reis felan olamaıcan sen hehe Twisted Evil
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 7:59 pm

ergenekoncumusun Very Happy sen yaws
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 8:54 pm

ben rkdaki derin devletim haha Very Happy
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 8:37 am

Very Happy kaç karışVery Happy:D
dalarım senin derinliğine
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 11:56 am

samsa nistel e yardım etmeye can atıyorum kardeş nistel cim ne yapalım samsa nın evini mi kundaklıcaz Very Happy

HAYIRLI OLSUN ABİ ÇAN REİSLİĞİNİ HAKEDEN NADİR İNSANLARDANSIN....
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 4:44 pm

yok sayli ljs benim torunum olur biliyosun, dürbünlüyü kodlatıp annının ortası cıcıvv:D

not susturuculu ondan cıcıvv
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 4:49 pm

ya samsa ya daha güzel yöntemler uygulanabilir ama neyse samsa sıradan biri olsa tamam dürbünlü olsun diecemde özel ona daha acı seyler yapmak gerek...
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 7:49 pm

yanı beni tüfekle oldrmeyın benı yayla kılış la oldurun Very Happy
anca o zman ruhum rahatca bedenımde ayrılır
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 8:07 pm

samsa gözüm yay ve kılış kodlanırsa onla öldürürüz...
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 7:23 pm

kılıç kodlu zaten Very Happy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: bu arada reisliğe adaylığımı koydum(yeniden)
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Chocolateman tekrardan REIS Chocolateman tekrardan REIS Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 7:38 pm

manyaxxx arkadaşım ne demek istediğimi sende anlamışında maksat makara diosun yap bakalım makaranı...

Chocolateman tekrardan REIS

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası