Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

AİLELER

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Rabes

Rabes

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 10:22 pm

.

En son Rabes tarafından C.tesi Nis. 04, 2009 12:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 10:34 pm

şurada bişey yazmıştım ama sadece cho nun ricası üzerine sildim bunu bil Wink

rabesh ablam hakkım helaldir ama bi yere gitmiyosun daha çana gelip seni sarhoş edicem Very Happy
Baba_İlyas

Baba_İlyas

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:25 pm

Smile
kartal13

kartal13

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:29 pm

Baba_İlyas demiş ki:
Smile

Smile
alpi_03

alpi_03

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:32 pm

kartal13 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:
Smile

Smile
lol!
chocolateman

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Nis. 03, 2009 11:59 pm

alpi_03 demiş ki:
kartal13 demiş ki:
Baba_İlyas demiş ki:
Smile

Smile
lol!
çok komik!
Rabes

Rabes

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 12:43 am

.

En son Rabes tarafından Perş. Nis. 09, 2009 10:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SAYLI

SAYLI

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 11:54 am

komedi ya burası vallaha helal olsun sizlere oyunda kavga nsl çıkarılır çok ii biliyorsunuz....
Rabes

Rabes

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 12:36 pm

.

En son Rabes tarafından Perş. Nis. 09, 2009 11:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SAYLI

SAYLI

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 04, 2009 1:04 pm

relaxx olsan sakin davransan ne dediğini daha ii anlıcamda cidden bişi anlamadım eğer konunun kapanmasını bu kadar çok istiyorsan yetkili birine seslensen bole önüne gelene kızarak ne elde ediosun ayrıca benim gibi öğrenci adamın işi ne sincanlı selo yla orasınıda anlamadım....
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:14 pm

Lütfen sakin olunuz
Nistel

Nistel

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:19 pm

aa geç kaldın yolcu burası yatıştı forumunu kaybediyorsun dikkatli ol yaw Shocked
alpi_03

alpi_03

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Nis. 14, 2009 2:36 pm

Ah ahhh..

Bu insanlar verdikleri sözü ne zaman tutmayı öğrenecekle
r..
SAYLI

SAYLI

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Nis. 14, 2009 7:04 pm

alp abi sende ole bi laf soledin ki şimdi kim üstüne alıncak kafam karıstı...
alpi_03

alpi_03

AİLELER - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: AİLELER AİLELER - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Nis. 14, 2009 7:25 pm

O kendini biliyor (Seda Sayan söylemiş ben değil..)

AİLELER

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2