skywalker22
Moderatör
|
Konu: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 12:30 pm |
|
|
Resmi forumdada anlattılarda pek açıklayıcı olmadı..
pazar özetine tıklıyorum veyahut başka birşeye hemen tarayıcı ayarlarınız uyuşmuyo diye birşey çıkıyo bu ne ?
sol taraftaki dili türkçe yap dediler onuda yaptım yok düzelmiyo
cevaplarsanız sevinirim.. |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 12:36 pm |
|
|
Lavabo kullanmak istiyorsan flock tavsiye ederim sorunsuz bir şekilde çalışıyor |
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 12:42 pm |
|
|
Araçlar > İnternet Seçenekleri.Açılan pencerede Güvenlik > Özel Düzey girdikten sonra tekrar pencere açılır.Bu pencerede Etki alanları arasında veri kaynaklarına erişim, seçeneğini bul ve Etkinleştire tıkla.Pencereyi tamam diyerek kapat.
daha sonra gizlilik bölümünden gelişmiş... Sseçeneğine gir.Açılan penceredeki Otomatik tanımlama bilgisi işlemeyi geçersiz kıl seçeneğini işaretledikten sonra altta açılan 2 yeni seçenek kabul ette olmalı.Tamam diyerek gene hepsinden çık.
Redkit açıklamıştı zamanında..
Yardımcı olur sanırım. |
|
SihiR
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 1:08 pm |
|
|
http://flock.com adresinden Flock Web Brovseri indirip kurun
adres satırına about:config yazın
acılan pencerede
"signed.applets.codebase_principal_support'' satırına çift tıklayın
satırın falseden true konumuna geçtiğini göreceksiniz.
tarayıcıyı kapatıp açın
lavabo adresine girin artık aktif kullanıcısınız.
Adres: http://www.royaumedulavabo.com
Not: bircok sayfada birkereye mahsus bir uyarı alacaksınız.
kutucuğu işaretleyip allow tıklayın(soldaki buton)
Yanlışlıkla Deny tıklarsanız Flock'u kaldırıp kurmanız gerekir |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 1:41 pm |
|
|
teşekkür ettim sihir 10 numara oldu vallaha
yeni bir tarayıcı öğrendim sayende eyvallah |
|
ozank
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 6:32 pm |
|
|
Eywallah bende becerdimde.Peki ordulara falan nerden bakıyoruz :S |
|
Nistel
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 7:14 pm |
|
|
mit mi çevirdi türkçeye |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 8:06 pm |
|
|
- SihiR demiş ki:
- http://flock.com adresinden Flock Web Brovseri indirip kurun
adres satırına about:config yazın
acılan pencerede
"signed.applets.codebase_principal_support'' satırına çift tıklayın
satırın falseden true konumuna geçtiğini göreceksiniz.
tarayıcıyı kapatıp açın
lavabo adresine girin artık aktif kullanıcısınız.
Adres: http://www.royaumedulavabo.com
Not: bircok sayfada birkereye mahsus bir uyarı alacaksınız.
kutucuğu işaretleyip allow tıklayın(soldaki buton)
Yanlışlıkla Deny tıklarsanız Flock'u kaldırıp kurmanız gerekir Yanlıs bişey yapılırsa bilgisayara kalıcı hatalar veriyormus herhalde???
Format dahi atsan düzelmiyormus sanırım... |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) Paz Nis. 05, 2009 8:49 pm |
|
|
dj emre ,
yanlış derken ? |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Lavabo Üyelik Açıklayıcı ( Bilen biri cevaplasın..) C.tesi Nis. 11, 2009 11:24 pm |
|
|
- texasli123 demiş ki:
- Eywallah bende becerdimde.Peki ordulara falan nerden bakıyoruz :S
soldaki menüden kasabalar a basarsan görebilirsin
- Nistel demiş ki:
- mit mi çevirdi türkçeye
evet mit çevirdi
- dj.emmre demiş ki:
-
Yanlıs bişey yapılırsa bilgisayara kalıcı hatalar veriyormus herhalde???
Format dahi atsan düzelmiyormus sanırım... öyle bişey imkansız sadece herşeye ulabilmek için risk içeren portlarını açıyosun buda tamamen (virüs hariç) yaptığın ayarlarda bir hata yaparsan o sadece işletim sistemini etkiler o işletim sistemini kaldırırsan o sorun kalkar, kısacası formatla çözelmeyecek bir sorun teşkil etmez |
|