|
KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) |
|
|
HANGİ TAKIM? | KARESİ SANCAGI | | 81% | [ 29 ] | BURSA SANCAGI | | 19% | [ 7 ] |
| Toplam Oylar : 36 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
karabela93
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:28 am |
|
|
insan ezinenin santteforunuda yazar=) |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 6:25 pm |
|
|
Futbolculara iyi bir ceza vermek gerekli,bu kadar farklı mağlubiyetin faturasını kesmek lazım Kadroyu mu değiştirsem acaba.. |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 7:00 pm |
|
|
bencede alpi 11 adamın var 11 oyun yok ki |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 7:45 pm |
|
|
Haha yendik daha gücümüzü göstermedik hazırlık maçı bu düşün artık lig maçlarını =))
OOO SALDIR KARESİ OOO SALDIR KARESİ |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 8:47 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- ikisininde cani cehenneme insallah berabere kalirlar.
Artık imkansız |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 9:13 pm |
|
|
Ve. 3. gol geliyor acaba kimden. 1. GOL Kadir1131 2. GOL FranSuVa1905 3. GOL ???
HANGİ TAKIM? | <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>KARESİ SANCAGI</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="center"> 80% </td><td align="center">[ 29 ]</td></tr><tr><td>BURSA SANCAGI</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="center"> 19% </td><td align="center">[ 7 ]</td></tr></table> | Toplam Oylar : 36 |
|
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:07 pm |
|
|
3. gol benim |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:19 pm |
|
|
Aha biri pas verdi..lord_sertac koşuyor...Cengaver_01 ortasını yaptı ve vurucak olan kişi lord_sertac... Ve........... |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:21 pm |
|
|
gol cengo |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:22 pm |
|
|
ben mi attım golü.yaw ben takımda da deilim ki. |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:22 pm |
|
|
benim ismimin kısaltması |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:23 pm |
|
|
hee desene öyle.benim adım cengizhan benim adımın kısaltmasıda cengo.bende sevindim bi an |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:24 pm |
|
|
al senin olsun taraftar golü attı :d |
|
|
|
_-cengo05-_
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:27 pm |
|
|
bi kere ben bursalıyım.amma salak taraftar çıktık yaa.sahaya giriyo bide kendi kalesine gol atıyo |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Cuma Nis. 10, 2009 11:28 pm |
|
|
|
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) C.tesi Nis. 11, 2009 5:48 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Futbolculara iyi bir ceza vermek gerekli,bu kadar farklı mağlubiyetin faturasını kesmek lazım Kadroyu mu değiştirsem acaba..
Nese Futbolculara başka türlü cezayı uygun gördüm..Karacabeyi ellerinden aldım..Gözler diğer maça..Onda da yenilirlerse başka kasabalar bizleri bekliyor. |
|
|
|
yamuk_caki
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) C.tesi Nis. 11, 2009 6:10 pm |
|
|
karesi bir kornel kullnıyor defans oyuncuları forvete kadar çıktı acaba ne olacak bir gol olabilirmi:) |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) C.tesi Nis. 11, 2009 6:24 pm |
|
|
HANGİ TAKIM? | <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td>KARESİ SANCAGI</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="center"> 80% </td><td align="center">[ 29 ]</td></tr><tr><td>BURSA SANCAGI</td><td><table class="progress-bar" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td><td align="center"> 19% </td><td align="center">[ 7 ]</td></tr></table> | Toplam Oylar : 36 Durum hala böyle yha saçmalığa bak kimse oy vermemiş
|
|
|
|
|
serseri_ruh
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Paz Nis. 12, 2009 11:54 pm |
|
|
MERAKIM ŞU gerek bu kadroları kim oluşturdu? bursa yada gemlik? kaçırmışım galiba işin o tarafını |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Ptsi Nis. 13, 2009 3:52 pm |
|
|
Karesi 3. gole giderken maç bitti yaa:D |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Ptsi Nis. 13, 2009 5:38 pm |
|
|
yendik ya oda yeter |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Ptsi Nis. 13, 2009 6:03 pm |
|
|
Yanlış anlaşılmasın:D
Emir kanattan atakta. Bursalılar tir tir titriyor. Emir birinci çalımı attı ikinciyi de attı ve "DÜÜÜÜÜÜTTT"! |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Perş. Nis. 16, 2009 7:00 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Futbolculara iyi bir ceza vermek gerekli,bu kadar farklı mağlubiyetin faturasını kesmek lazım Kadroyu mu değiştirsem acaba..
Nese Futbolculara başka türlü cezayı uygun gördüm..Karacabeyi ellerinden aldım..Gözler diğer maça..Onda da yenilirlerse başka kasabalar bizleri bekliyor. Birde İnegöl'ü aldım..Akılları başlarına gelmiştir sanırım değil mi..
hehehehe |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) Perş. Nis. 16, 2009 1:32 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
Nese Futbolculara başka türlü cezayı uygun gördüm..Karacabeyi ellerinden aldım..Gözler diğer maça..Onda da yenilirlerse başka kasabalar bizleri bekliyor. Birde İnegöl'ü aldım..Akılları başlarına gelmiştir sanırım değil mi..
hehehehe
|
|
|
|
|
KARESİ - BURSA MACI BASLAMISTIR ( HAZIRLIK MACI) |
|
|