Mit
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 2:47 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- S4ldir4y demiş ki:
- Herkes istediği dini yaşamaya özgürdür. Kimse hristiyan müslüman yahudi diye ayrılamaz. Herkes kardeştir. Adam kendi dinini yaymak için çalışıyor olabilir bu çok normal birşey. Zaten zorlayan yok isteyen isteğiyle gidiyor katılıyor. Sizde kendi dininizi yaymak istemezmiydiniz sanki. Burada hıristiyanlar düşmanmış gibi konuşmayın. Unutmayınki hıristiyanlıkta allahın dinidir. Saygısızlık etmeyin. Ayrıca pis papaz diye küçümsediğiniz adamlar bilgi küpü tam bir cevherdir. Her biri en az 4-5 dil bilir. 7-8 dil bilenide vardır. PAPA dediğiniz kkişiye boşuna bütün hıristiyan alemi saygı göstermiyor. Adamlar son derece bilgili insanlar. Ben bir müslümanım. Ama tutupta burda allahın başka bir dinine de laf söyletmem. Oda dindir çünki. Böyle yapıp günaha girmeyin. Hatırlatayım dedim..
saldıray arena da izlediğim kadarıyla bu site gençleri hedef alıyor para hatta kadın yolluyor aklını çelmek için , birileri dini parayla kadınla yaymaya çalışıyosa bunda dinin suçu yoktur eyw. ama o kişilerin ağır bir suçu vardır Bi ara youtube'de bir video gormustum. Sozde musluman bir vatandas para karsiliginda hristyan olmustu. Diyarbakirli
duzelttim.
En son Mit tarafından C.tesi Nis. 11, 2009 4:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 3:07 pm |
|
|
Youtube da gördüysen kesin doğrudur mit Sen gerçekleri youtube dan öğrenmeye devam et |
|
Mit
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 4:11 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Youtube da gördüysen kesin doğrudur mit Sen gerçekleri youtube dan öğrenmeye devam et
Pardon Imam degilmis eskiden müslüman olan bir vatandasmis. Adamlar Camiyi kiliseye çevirmisler.
Evet hepsini ordan ogreniyorum ?cihad. https://www.youtube.com/watch?v=In24a0Ivx2g
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 4:13 pm |
|
|
Hepsini ordan öğreniyorsan Yunanistan'ın Atatürk'e söylediklerini de gerçek olarak kabul ediyorsun o zaman |
|
Mit
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 4:23 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Hepsini ordan öğreniyorsan Yunanistan'ın Atatürk'e söylediklerini de gerçek olarak kabul ediyorsun o zaman
Sen bela misin nesin. Bu kadar saçma bir yorumda olmaz yani. Senin ney oldugunda belli degil zaten. Tealii Islam gibi orgutlerinin neler yaptigini gormemezlikten gelen Türk Türklügünden çikmis bir eziktir. Her neyse konumuza donelim. Bir sorunun varsada benimle öm'den konusursun veya msn adresini verip tartisiriz.
Ben sahsen, firefox kullaniyorum. Reklam gibi sorunlarlada karsilasmiyorum. Hemde daha hizli ve guvenilir. |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 4:30 pm |
|
|
Birader ortaya bir şey yumurtluyorsunuz cevap verincede yok saçmaydı şuydu buydu bir sürü yorum yapıyorsunuz.
Benim ne olduğum seni ilgilendirmiyor zaten.Ben inancımı kalbimde saklıyorum.Hangi milletin evladı olduğumu hangi devletin iyiliğini istediğimi kendime saklıyorum.
Konumuza dönelim diyorsun.Konu şu;Resmi forumdaki reklam ve bu reklamın doğurabileceği sorunlar.Konuyu baştan saptıran sensin zaten.Yok imamdı,camiydi,kiliseydi.
Teali islam örgütünün,onun yandaşlarının ve de karşıtlarının neler yaptıkları ne halt karıştırdıkları umrumda değil.Geçmişi atın bir kenara,bugünü gözlemleyin ve gelecek için hareket edin. |
|
Mit
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 4:43 pm |
|
|
Geçmisini bilmeyen gelecege yon veremezmis. Geçmisi unutalimmis. Madem ne oldugun bizi ilgilendirmiyor, kullanici ismini degistir oncelikle.
Ben son mesajlarla ilgili bir yorum yapmisim. Sen ne yaptin bi bak istersen. |
|
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Dikkat arkadaşlar !!! - konu dışı yorumlar C.tesi Nis. 11, 2009 4:50 pm |
|
|
İkinizde uyarıldınız.Kilitlenmiştir. |
|