Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ordu şehre girince

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Nistel

Nistel

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 3:53 pm

öncelıkle kasa kilitleme dediğimiz şey nasıl oluyor
ve ordu şehre girince kilitli kasa açılıyormu?
alpi_03

alpi_03

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: Geri: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 4:44 pm

Kasa kilitleme demek,Belediyede ki tüm envanterin ve paranın,güvenli birisine yollanması demektir.(Ödenek vasıtası ile)

Anlayacağın üzere de,ordu ile bir alakası yoktur.
Nistel

Nistel

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: Geri: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 4:48 pm

Very Happy ben şifre fgelan kilit sanıyordum Very Happy
kartal13

kartal13

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: Geri: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 4:56 pm

kilitlemek bu kadar değil
oto alımların kilitlenmesi, vergi puanının ve iletişim puanının sıfırlanmasıda kasa kilitlemenin parçalarıdır

oto alım fiyatlarını 7 günde bir 0.50 akçe aşağı yukarı oynamalı reisler böylece isyancı bu alım fiyatlarını arttıramaz

vergi puanı olduğu zaman 5 akçe vergi konulmalı halka ve geri ödenmeli pazarla isyancı vergi koyamaz böylece

her 7 günde bir toplu mesaj atılmalı halka böylece isyancı toplu mesaj hakkınıda kullanamayacaktır

böylece isyancı sadece meyhaneden gelen gelire el koyabilir onuda reisler güvenilir bir meyhane ahibiyle anlaşarak ekmeği ve diğer yiyecekleri o meyhaneye verip geliri ertesi gün alabilir , böylece isyancı eli boş dönmesinin yanı sıra yediği cezayla kalır
Nistel

Nistel

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: Geri: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 5:01 pm

benim sorum isyanla alakalı değildi cevabıda aldım Smile
kartal13

kartal13

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: Geri: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 5:05 pm

Nistel demiş ki:
benim sorum isyanla alakalı değildi cevabıda aldım Smile

kasayı kilitlemeyi sormamışmıydın ? scratch pardon ben kasa kilitlemeyi anlattım yanlış anlamışım
Nistel

Nistel

ordu şehre girince Vide
MesajKonu: Geri: ordu şehre girince ordu şehre girince Icon_minipostedPaz Nis. 12, 2009 5:52 pm

isyana bağladın olayı onun için sordum

benim sorum
kasa kilitlemeyi şifreyle felan bi iş sanıyordum sorumda orduyla girince klit acılırmı

yani yanlış bir bilgiyle sormusum soruyu isyanla alakası yok

ordu şehre girince

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası