Nistel
|
Konu: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 3:53 pm |
|
|
öncelıkle kasa kilitleme dediğimiz şey nasıl oluyor ve ordu şehre girince kilitli kasa açılıyormu? |
|
alpi_03
|
Konu: Geri: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 4:44 pm |
|
|
Kasa kilitleme demek,Belediyede ki tüm envanterin ve paranın,güvenli birisine yollanması demektir.(Ödenek vasıtası ile)
Anlayacağın üzere de,ordu ile bir alakası yoktur. |
|
Nistel
|
Konu: Geri: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 4:48 pm |
|
|
ben şifre fgelan kilit sanıyordum |
|
kartal13
|
Konu: Geri: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 4:56 pm |
|
|
kilitlemek bu kadar değil oto alımların kilitlenmesi, vergi puanının ve iletişim puanının sıfırlanmasıda kasa kilitlemenin parçalarıdır oto alım fiyatlarını 7 günde bir 0.50 akçe aşağı yukarı oynamalı reisler böylece isyancı bu alım fiyatlarını arttıramaz vergi puanı olduğu zaman 5 akçe vergi konulmalı halka ve geri ödenmeli pazarla isyancı vergi koyamaz böylece her 7 günde bir toplu mesaj atılmalı halka böylece isyancı toplu mesaj hakkınıda kullanamayacaktır böylece isyancı sadece meyhaneden gelen gelire el koyabilir onuda reisler güvenilir bir meyhane ahibiyle anlaşarak ekmeği ve diğer yiyecekleri o meyhaneye verip geliri ertesi gün alabilir , böylece isyancı eli boş dönmesinin yanı sıra yediği cezayla kalır |
|
Nistel
|
Konu: Geri: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 5:01 pm |
|
|
benim sorum isyanla alakalı değildi cevabıda aldım |
|
kartal13
|
Konu: Geri: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 5:05 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- benim sorum isyanla alakalı değildi cevabıda aldım
kasayı kilitlemeyi sormamışmıydın ? pardon ben kasa kilitlemeyi anlattım yanlış anlamışım |
|
Nistel
|
Konu: Geri: ordu şehre girince Paz Nis. 12, 2009 5:52 pm |
|
|
isyana bağladın olayı onun için sordum
benim sorum kasa kilitlemeyi şifreyle felan bi iş sanıyordum sorumda orduyla girince klit acılırmı
yani yanlış bir bilgiyle sormusum soruyu isyanla alakası yok |
|