alpi_03
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Salı Nis. 14, 2009 8:06 pm |
|
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Salı Nis. 14, 2009 8:10 pm |
|
|
Kanser tedavisi zordur...Acılıdır... |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Çarş. Nis. 15, 2009 7:32 pm |
|
|
dediğin gibi sizde bu işin cerrahı olmadığınıza gore bole bi işe kalkısmak saçmalıktan baska bişi değil sadece amacınız osmanlı ya zarar verme hizmetinde bulunuyor...siz bastan hatalısınız mikropları almak için mikroplaşmak gerekmez siz bole yaparak OSMANLI da iç savas çıkarıyonuz ve bole yaptığınız sürece bize saldıran adi bulgarlardan ne farkınız kalıyor... |
|
islam44.
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Çarş. Nis. 15, 2009 7:55 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- dediğin gibi sizde bu işin cerrahı olmadığınıza gore bole bi işe kalkısmak saçmalıktan baska bişi değil sadece amacınız osmanlı ya zarar verme hizmetinde bulunuyor...siz bastan hatalısınız mikropları almak için mikroplaşmak gerekmez siz bole yaparak OSMANLI da iç savas çıkarıyonuz ve bole yaptığınız sürece bize saldıran adi bulgarlardan ne farkınız kalıyor...
sizin bizim içinizde iç savaş çıkaracağınıza.gidin bulgarlarda çıkarın.bu daha mantıklı olur.hiç yoktan bir faydanız dokurnur |
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Çarş. Nis. 15, 2009 7:59 pm |
|
|
Faydamız DOKURRNUR elbet İslam..
Lakin unutulmamalıdır ki,bizi eleştirmek için biraz bilgi sahibi olunması gerekir hakkımızda..
Bana laf atarsın eywallah,Baba_ilyas'a laf atarsın eywallah..Lakin teşkilatıma daha fazla laf atmamanız dileği ile..
O zaman gerçekten ben bile engelleyemem olacakları..
İnanın bizi karşınıza almak istemezsiniz.. |
|
islam44.
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Çarş. Nis. 15, 2009 8:05 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Faydamız DOKURRNUR elbet İslam..
Lakin unutulmamalıdır ki,bizi eleştirmek için biraz bilgi sahibi olunması gerekir hakkımızda..
Bana laf atarsın eywallah,Baba_ilyas'a laf atarsın eywallah..Lakin teşkilatıma daha fazla laf atmamanız dileği ile..
O zaman gerçekten ben bile engelleyemem olacakları..
İnanın bizi karşınıza almak istemezsiniz.. vallahi ben kırıcı bişey demedim.sadece bulgarlara yapacaklarını unutmayacağım dedim |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Çarş. Nis. 15, 2009 8:15 pm |
|
|
buyur alp abi ben dedim kırıcı sözlerin hepsini sizdende o teşkilattanda bir nebze olsun korkmuyorum sana saygım sonsuz ama düşüncelerine aynı şeyi diemicem onun için buyur o teşkilat die adlandırdığın yapıcı hiç bir özelliği olmayan sadece osmanlı ya zarar vermeye yarayan grubunu al arkanada elinden geleni yap... |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Perş. Nis. 16, 2009 7:58 am |
|
|
Prestij : * * * Beylerbeyi: Reelman Hadi bakalım kıskananlara kapak olur inşallah. |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Perş. Nis. 16, 2009 4:10 pm |
|
|
Hayırlı olur inşallah 3* |
|
islam44.
|
Konu: Geri: Ver coşkuyu Perş. Nis. 16, 2009 4:14 pm |
|