Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ver coşkuyu

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

Ver coşkuyu - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Nis. 14, 2009 8:06 pm

Very Happy
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Nis. 14, 2009 8:10 pm

Kanser tedavisi zordur...Acılıdır...
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 7:32 pm

dediğin gibi sizde bu işin cerrahı olmadığınıza gore bole bi işe kalkısmak saçmalıktan baska bişi değil sadece amacınız osmanlı ya zarar verme hizmetinde bulunuyor...siz bastan hatalısınız mikropları almak için mikroplaşmak gerekmez siz bole yaparak OSMANLI da iç savas çıkarıyonuz ve bole yaptığınız sürece bize saldıran adi bulgarlardan ne farkınız kalıyor...
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 7:55 pm

SAYLI demiş ki:
dediğin gibi sizde bu işin cerrahı olmadığınıza gore bole bi işe kalkısmak saçmalıktan baska bişi değil sadece amacınız osmanlı ya zarar verme hizmetinde bulunuyor...siz bastan hatalısınız mikropları almak için mikroplaşmak gerekmez siz bole yaparak OSMANLI da iç savas çıkarıyonuz ve bole yaptığınız sürece bize saldıran adi bulgarlardan ne farkınız kalıyor...

sizin bizim içinizde iç savaş çıkaracağınıza.gidin bulgarlarda çıkarın.bu daha mantıklı olur.hiç yoktan bir faydanız dokurnur Twisted Evil
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 7:59 pm

Faydamız DOKURRNUR elbet İslam..

Lakin unutulmamalıdır ki,bizi eleştirmek için biraz bilgi sahibi olunması gerekir hakkımızda..

Bana laf atarsın eywallah,Baba_ilyas'a laf atarsın eywallah..Lakin teşkilatıma daha fazla laf atmamanız dileği ile..

O zaman gerçekten ben bile engelleyemem olacakları..

İnanın bizi karşınıza almak istemezsiniz..
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:05 pm

alpi_03 demiş ki:
Faydamız DOKURRNUR elbet İslam..

Lakin unutulmamalıdır ki,bizi eleştirmek için biraz bilgi sahibi olunması gerekir hakkımızda..

Bana laf atarsın eywallah,Baba_ilyas'a laf atarsın eywallah..Lakin teşkilatıma daha fazla laf atmamanız dileği ile..

O zaman gerçekten ben bile engelleyemem olacakları..

İnanın bizi karşınıza almak istemezsiniz..

vallahi ben kırıcı bişey demedim.sadece bulgarlara yapacaklarını unutmayacağım dedim
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:15 pm

buyur alp abi ben dedim kırıcı sözlerin hepsini sizdende o teşkilattanda bir nebze olsun korkmuyorum sana saygım sonsuz ama düşüncelerine aynı şeyi diemicem onun için buyur o teşkilat die adlandırdığın yapıcı hiç bir özelliği olmayan sadece osmanlı ya zarar vermeye yarayan grubunu al arkanada elinden geleni yap...
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 7:58 am

Prestij : * * * Beylerbeyi: Reelman
Hadi bakalım kıskananlara kapak olur inşallah.
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 4:10 pm

Hayırlı olur inşallah 3*
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 4:14 pm

mturkkan demiş ki:
Prestij : * * * Beylerbeyi: Reelman
Hadi bakalım kıskananlara kapak olur inşallah.

scratch ne yazıo ?
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Ver coşkuyu Ver coşkuyu - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 4:16 pm

3

Ver coşkuyu

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3