Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ACil Yardım.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:18 pm

şifre kıranlardanbiride 52yasin52 şifresini çalıp. parasını -1304 indirmiş.bunun için ne yapması gerekli.adminlere ulaşmak gerekliyse.fransızca metin yazacak biri varmı
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:44 pm

Evet ben de şahidim..
_sahmeran_

_sahmeran_

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:47 pm

Fransızca bir metin için devreye girerim.

Ne zamana lazım

ve metin?
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:49 pm

şimdide oalbilir.bu sorunu çözmek için.şifresi kırılmış.kıran adambide itibar yükseltmiş.
_sahmeran_

_sahmeran_

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:51 pm

Elinizde hazır bir metin varmı çevrilmesini istediğiniz?
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:55 pm

şöyle bir şey

sayın admin choup.benım hesabımın sıfresı kırılarak param -1304 dusurulmustur.yardım edermısınız

ilginiz için şimdiden teşekürler
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 5:58 pm

Böyle kaba dille olmaz Very Happy

Git İnfini'ye anlat derim Very Happy. İnfini Choup ile konuşur Razz
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:00 pm

:Very Happy
_sahmeran_

_sahmeran_

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:01 pm

Alıntı :
Fransızcası;

Choup Cher Admin,

J'ai brisé mon mot de passe du compte de la trésorerie de mon compte a été abaissé -1304.

Voulez-vous aider?

Alıntı :
Alternatif Olarak İngilizcesi;

Choup Dear Admin,

I broke my account password in the cash in my account has been lowered -1304.

Would you help?

Sen ne olur ne olmaz iki metnide yolla. Olurda Fransızcamda yanlışlık vardır, ingilzicesine bakar olayı tam kavrar.

Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana...
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:03 pm

saolsın
kartal13

kartal13

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:04 pm

parasını nasıl - ye düşürmüş Shocked evlat açmış sonradan o paralarıdamı aktarmış ?
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:07 pm

bilmiyorum.oda neler olduğunu tam bilmiyor.
islam44.

islam44.

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:14 pm

benim çıkmam gerek.emir ilgilenirsen sevinirim
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

ACil Yardım. Vide
MesajKonu: Geri: ACil Yardım. ACil Yardım. Icon_minipostedPtsi Nis. 13, 2009 6:21 pm

Yok ben o multi açmış diye şikayet ettiydim:D Sonra da davası görüldüSmile

ACil Yardım.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası