|
Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
dj.emmre
|
Konu: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 2:32 am |
|
|
Ve O an İşte Resimler Siz Bakın Yorumlayın,Anlamadığınız Yer olursa Sorun Resimler Gayet Acık Gerci???İlk Yorumları Alalım Diğer Yorumlar Peinde Gelecek Hepsini Ben yazmayım ....
Ve o Resimler
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 2:33 am |
|
|
Bide Eyalet'e Devlete Ülkeye Bakın...F(ı)ransa Deil Sanırsam...
|
|
|
|
soll
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 8:28 am |
|
|
nası olmuşki bu aslında osmanlıdada olsa böle bişi açıklama felan süper olur ha |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 10:02 am |
|
|
ingilterede oynarken belirli aralıklarla bu otomatik tüccar kasabalara uğrar ve genellikle derileri ucuza alabilirdi. burda bu karakter henüz kodlanmış değil. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 11:47 am |
|
|
Bu Npc'lerin aracı üretim fazlası malları almaktır Bazı ülkelerde özellikle deride aşırı üretim fazlası olduğundan adminler böyle bir yola başvurmuşlardır... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 12:11 pm |
|
|
Yha böyle kişiler yok bunlar Robot...
Fazlalıkları alıyorlar...
Demekki bizde üretim fazlası mal yok
AMA,
AMA,
Aldığı fiyat neden 20.31 akçe???
|
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 5:53 pm |
|
|
Değişik bizde böyle birşey denk gelmedik hiç ayrıca deriyi bizdende 20.31 e alsa fena olmas |
|
|
|
soll
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 5:59 pm |
|
|
Süngerbob banunun yanına geldi.. Tiksinircesine baktı ve birden sırıttı: - Tesadüf.. Keşke herkes bu adam gibi "luigi burada" yerine kendi adlarımızı kullanabilsek.. böylelikle mallar multiciden mi deil mi öğrenme şansı olur..? |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 6:17 pm |
|
|
konunun baslığıuna bak bea Osmanlıda böyle bisey varmı sen bize havamı atıosun heh (şaka tabi ) abi bizde yoh bizede yolla |
|
|
|
soll
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 6:27 pm |
|
|
sünger bob sırıttı... ve dedi ki: - Biliom kardeş.. kulağıma su kaçtı yazıyı tam anlatamadım.. pardon.. yani demek istedim ki böle bişey halkta olsa.. |
|
|
|
Aegean
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 7:00 pm |
|
|
Oyun Kodları Ortak Sanırım Hepsi Aynı Serverdan Bir Yeniliğin Br Yere Kodlanıp Başka Yere Kodlanmaması Mümkün mü ?
Aynı Zaman Da Bu Tüccar Oyunda Uzun Zamandır Var Fransa Oynadığım Zamanlardan Biliyorum.
Ama Nedense Kaç Aydır Deri Topluyo Her Halde Gölden Mavi Balina Yakaladı Onu Giydircek. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 7:12 pm |
|
|
- Aegean demiş ki:
- Oyun Kodları Ortak Sanırım Hepsi Aynı Serverdan Bir Yeniliğin Br Yere Kodlanıp Başka Yere Kodlanmaması Mümkün mü ?
Aynı Zaman Da Bu Tüccar Oyunda Uzun Zamandır Var Fransa Oynadığım Zamanlardan Biliyorum.
Ama Nedense Kaç Aydır Deri Topluyo Her Halde Gölden Mavi Balina Yakaladı Onu Giydircek. Deri topluyor çünkü bu güne kadar en az kullanılan malzeme deriydi...
Ama artık o kadar çok üretim fazlası olmaz...
Sırf üretim dengelensin die 7 deri isteyen ceket ve 2 derilik miğfer eklediler...
Bi iki şey daha vardı şimdi hatırlayamadım |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 7:55 pm |
|
|
belki zamanla bizede gelir |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 9:40 pm |
|
|
- Aegean demiş ki:
Ama Nedense Kaç Aydır Deri Topluyo Her Halde Gölden Mavi Balina Yakaladı Onu Giydircek.
MAvi Balina hahahahaha
hahahaha
Yok MOR yakalamıs ahaha Aklıma geldikce guluyom... |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 9:54 pm |
|
|
Walla bende koptum ya puhahahaha |
|
|
|
Burak_44
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Perş. Haz. 26, 2008 11:01 pm |
|
|
|
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Cuma Haz. 27, 2008 10:04 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- ingilterede oynarken belirli aralıklarla bu otomatik tüccar kasabalara uğrar ve genellikle derileri ucuza alabilirdi. burda bu karakter henüz kodlanmış değil.
aynen bendeingilterede oynarken 12 akceden deri istiyordu |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? C.tesi Haz. 28, 2008 8:17 am |
|
|
değişiklikler her zmn iyi olur osmanlıyada gelse iyi olur ! |
|
|
|
crazy1024
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? C.tesi Tem. 19, 2008 11:08 pm |
|
|
İnşallah bir gün Osmanlı'yada gelir |
|
|
|
Impulse_emre
|
Konu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? C.tesi Tem. 19, 2008 11:59 pm |
|
|
Ben de gördüm onu.. İngiltere'de oynarken de başka bir eleman vardı |
|
|
|
|
Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? |
|
|