Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı???

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Vide
MesajKonu: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 2:32 am

Ve O an İşte Resimler Siz Bakın Yorumlayın,Anlamadığınız Yer olursa Sorun Resimler Gayet Acık Gerci???İlk Yorumları Alalım Diğer Yorumlar Peinde Gelecek Hepsini Ben yazmayım ....

Ve o Resimler Very Happy

Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Dikkatdikkatbp1
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 2:33 am

Bide Eyalet'e Devlete Ülkeye Bakın...F(ı)ransa Deil Sanırsam...

lol!
soll

soll

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 8:28 am

nası olmuşki bu Very Happy aslında osmanlıdada olsa böle bişi açıklama felan süper olur ha Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 10:02 am

ingilterede oynarken belirli aralıklarla bu otomatik tüccar kasabalara uğrar ve genellikle derileri ucuza alabilirdi. burda bu karakter henüz kodlanmış değil.
Valandil

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 11:47 am

Bu Npc'lerin aracı üretim fazlası malları almaktır Wink

Bazı ülkelerde özellikle deride aşırı üretim fazlası olduğundan adminler böyle bir yola başvurmuşlardır...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 12:11 pm

Yha böyle kişiler yok bunlar Robot...

Fazlalıkları alıyorlar...

Demekki bizde üretim fazlası mal yok Very Happy

AMA,

AMA,

Aldığı fiyat neden 20.31 akçe???
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 5:53 pm

Değişik bizde böyle birşey denk gelmedik hiç ayrıca deriyi bizdende 20.31 e alsa fena olmas Smile
soll

soll

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 5:59 pm

Süngerbob banunun yanına geldi.. Tiksinircesine baktı ve birden sırıttı:
- Tesadüf.. Keşke herkes bu adam gibi "luigi burada" yerine kendi adlarımızı kullanabilsek.. böylelikle mallar multiciden mi deil mi öğrenme şansı olur..?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:17 pm

Very Happy konunun baslığıuna bak bea Osmanlıda böyle bisey varmı sen bize havamı atıosun Very Happy heh (şaka tabi Very Happy ) Very Happy abi bizde yoh bizede yolla Very Happy
soll

soll

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:27 pm

sünger bob sırıttı... ve dedi ki:
- Biliom kardeş.. kulağıma su kaçtı yazıyı tam anlatamadım.. pardon.. yani demek istedim ki böle bişey halkta olsa..
Aegean

Aegean

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 7:00 pm

Oyun Kodları Ortak Sanırım Hepsi Aynı Serverdan Bir Yeniliğin Br Yere Kodlanıp Başka Yere Kodlanmaması Mümkün mü ?

Aynı Zaman Da Bu Tüccar Oyunda Uzun Zamandır Var Fransa Oynadığım Zamanlardan Biliyorum.

Ama Nedense Kaç Aydır Deri Topluyo Her Halde Gölden Mavi Balina Yakaladı Onu Giydircek.
Valandil

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 7:12 pm

Aegean demiş ki:
Oyun Kodları Ortak Sanırım Hepsi Aynı Serverdan Bir Yeniliğin Br Yere Kodlanıp Başka Yere Kodlanmaması Mümkün mü ?

Aynı Zaman Da Bu Tüccar Oyunda Uzun Zamandır Var Fransa Oynadığım Zamanlardan Biliyorum.

Ama Nedense Kaç Aydır Deri Topluyo Her Halde Gölden Mavi Balina Yakaladı Onu Giydircek.

Deri topluyor çünkü bu güne kadar en az kullanılan malzeme deriydi...

Ama artık o kadar çok üretim fazlası olmaz...

Sırf üretim dengelensin die 7 deri isteyen ceket ve 2 derilik miğfer eklediler...

Bi iki şey daha vardı şimdi hatırlayamadım Very Happy
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 7:55 pm

belki zamanla bizede gelir
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 9:40 pm

Aegean demiş ki:

MAvi Balina hahahahaha

hahahaha

Yok MOR yakalamıs Very Happy ahaha Aklıma geldikce guluyom...
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 9:54 pm

Walla bende koptum ya puhahahaha
Burak_44

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 11:01 pm

SmileSmileSmile
@li

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 10:04 pm

ahmetseker demiş ki:
ingilterede oynarken belirli aralıklarla bu otomatik tüccar kasabalara uğrar ve genellikle derileri ucuza alabilirdi. burda bu karakter henüz kodlanmış değil.

aynen bendeingilterede oynarken 12 akceden deri istiyordu Very Happy
Excellent

Excellent

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 8:17 am

değişiklikler her zmn iyi olur osmanlıyada gelse iyi olur !
crazy1024

crazy1024

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 11:08 pm

İnşallah bir gün Osmanlı'yada gelir Wink
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı??? Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 11:59 pm

Ben de gördüm onu..
İngiltere'de oynarken de başka bir eleman vardı Smile

Şok Şok Şok(Fransız Pazarında Olay)!!!-Osmanlıda Böyle Bişey Varmı???

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası