Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Gidiyorum :(

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Gidiyorum :( Vide
MesajKonu: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:14 pm

Arkadaşlar dil eğitimimi tamamlamak için 2-4 haftalığına Londra ya gitmek zorundayım oyun hesabımı ev arkadaşıma bırakıyorum gelince geri alıcam lütfen oyundan yada forumdan mesaj atmayınız , oyun hesabımla ilgili bişey olursa Show_time ye ulaşın o benim hesaba bakan kişiye ne yapması gerektiğini söyleyecek Allah a emanet olun sizi özlicem göz açıp kapayıncaya kadar burada olucam, birazdan yolcuyum

saygılarla I love you
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:15 pm

İyi yolculuklar kardeş.Bizde senin yokluğunu hissetcez.Eğitiminde başarılar dilerim
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:16 pm

Güle Güle..Çabuk gel..

En son Baba_İlyas tarafından Çarş. Nis. 15, 2009 9:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
@li

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:17 pm

Görüşmek dileğiyle kartal..

Hayırlı Yolculuklar..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:20 pm

:'( :'(

Kartal özlicem seni..

Çok bekletme bizler
i..
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:21 pm

Güle Güle Sağ Salim Git Gel Smile
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:25 pm

güle güle tez dagim dön
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:29 pm

Allah Yolunu açık etsin..
Hufu

Hufu

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:31 pm

Allah'a emanetsin kartal13
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:31 pm

Güle Güle Üstad Smile Cool bende bırakıyorsun sandım ha Allah Korusun Smile Daha çok işimiz var Very Happy
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:32 pm

Hayırlı yolculuklar biran önce aramıza dönmen dileğiyle.
redberet

redberet

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:38 pm

sevenin çokmuş kartal Very Happy bekletme bu kadar insanı kul hakkı valla Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:47 pm

Hayirli yolculuklar.. kisa sürede basarili bicimde geri dönmen dilegiyle
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:17 pm

kazasiz belasiz kartal
kendine iyi bak
görüsmek üzere
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:28 pm

Islerimin yogunlugundan anca gordum kartal sen geri donene kadar yogunlugum bitmiyecek yani tevafuk olmus Very Happy acele et
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:31 pm

güle güle
yaw tnde bana oy veripde git bari Sad
infini

infini

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:35 pm

güle güle dostum çabuk gel yapacak iş çok Twisted Evil
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:45 pm

Allah yolunu açık etsin zihin açıklıgı versin Cool
güle güle git gel inş Smile
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:57 pm

Güle güle git gene bekleriz karpuz kesecez daha Smile
candy87angel

candy87angel

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 11:02 pm

güle gülee kartal.Hayırlı yolculuklarr sanaa.Unutmaaa biz bıraktıgın yerdee gene seni bekliyo olacagız.Tez zamanda gidip gel inşSmile
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 12:52 am

hadi hayirlisi seni biran once gormek isteriz burda. biraz çabuk ol dostum. Very Happy
Valandil

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 1:08 am

PolatALEMDAR demiş ki:
Allah Yolunu açık etsin..
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 4:13 am

geçici bir süreliğinede olsa güle güle git güle güle gel dostum,
orda net imkanı buluncada msn de de osla görüşürüz.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 8:02 am

Allah yolunu acık etsin,

Sapa sağlam git gel ...
Cucurman

Cucurman

MesajKonu: Geri: Gidiyorum :( Gidiyorum :( Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 8:49 am

Allaha emanetsin allah zihin acikligi versin.

Gidiyorum :(

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki