islam44.
|
Konu: ŞARKI SÖZLERİ Perş. Nis. 16, 2009 4:25 pm |
|
|
ÇEKİL GİT
Ayrılık sevdi bizi
İçim hüzün denizi
Çekip git desem de
Gitme SEVGİLİM
En güzel derdim sensin
Ölüm seninle gelsin
Bende bit desem de BİTME
Sana git dediğim yalan
Yokluğun bende kalan
Son sözüm budur
Sakın sakın GİTME
ÇEKİL GİT ARTIK DÜŞLERİMDEN
BIKIP USANMADINMI BENDEN ARTIK
GÖZLERİMDEN YÜREĞİMDEN
İÇİMDEN VE VAR OLAN HERŞEYİMDEN
GİT ARTIK
DOKUNMA KİRLETİRSİN BEYAZLARI
KONUŞMA TÜKETİRSİN SATIRLARI
MEHTABI BIRAK DOĞAN AYRILIK
ÇEKİL GİT ŞAFAK GELEN ARALIK
KANIYORUM ZATEN
UZAK DUR BENDEN
SEBEBİN OLURUM YAKANIN OLURUM
ÇEKİL GİT YOLUMDAN
ÖLÜMÜN OLURUM VE GİT ARTIK
NE OLURSUN GİT BENDEN
KONUŞMA NEFESİNİ AL BENLİĞİMDEN
BEN SOLUĞUNU KESMEDEN
SUS DEMEDEN SUS NE OLUR SÖYLEMEDEN
GİT BİDAHA ALLAH AŞKINA HİÇ DÖNME DE
YIKIL GİT ARTIK HAYALLERİMDEN
KUMDAN EVLERİM YIKILDI ARTIK
TAŞLARIMDAN OYUNCAKLARIMDAN
BEYNİMDEN VE YAŞAYAN HER ŞEYİMDEN
GİT ARTIK
UZAN KARAYA ÇALARSIN GÜNLERİ
SÖYLENME DEVRİK CÜMLELERİM OLURSUN
NE ÖZNESİNİ NE YÜKLEMİNİ KURTARA BİLİRSİN
ÇEKİL GİT BIRAK BÜTÜN DÜŞÜNCELERİMİ
YARALIYIM ZATEN
ŞÖYLE DUR GÖNLÜMDE
DERDİN OLURUM KORUN OLURUM ÇEKİL GİT
AGRIN DEĞİL KÜLÜN OLURUM
VE GİT ARTIK NE OLURSUN GİT
GİT GÖZLERİMDEN
KAL YERİNDE ÖYLECE SES ETME
MEVSİMLERDE SOLSUN SENELERCE
MÜMKÜNSE ÇIKMASIN O İKİ HECE
ÖLDÜ DE BİTSİN BU İŞKENCE
YA DA Bİ SONBAHARDI
SARADI DE DÜŞEN HER BİR YAPRAKTAN
UZAKLAŞTI DE
DEKİ GÖVDEDEN DAL KIRILDI KOPAN CANDI
YIKILDI DE DEKİ ÖLDÜ ÖLDÜ DE
YAŞAMAZ DE OLSUN DE DEKİ BİTTİ BİTTİ DE
KARDI YAĞDI YAĞMURDU AKTI SONRA TOPRAĞA KARIŞTI
KURUDU DE SOLDU DE NE BİLİM İŞTE
KISACA ÖLDÜ DE
VE ÇEKİL GİT ARTIK
GÖLGE ETME ALIN YAZISI GİBİ GÖRME
DEĞİLİM BİR ŞEYİN OLMADIM
HİÇ BİRŞEYİN ÇEKİL GİT ARTIK NE OLURSUN ÇEKİL GİT
KÖTÜ SÖYLET ME
YAŞAMAZ DE OLSUN DE DEKİ BİTTİ BİTTİ DE
KARDI YAĞDI YAĞMURDU AKTI SONRA TOPRAĞA KARIŞTI
KURUDU DE SOLDU DE NE BİLİM İŞTE
KISACA ÖLDÜ DE |
|
semacan
|
Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 17, 2009 11:18 am |
|
|
İNADINA Bir umuttur yaşamak bir Seveceksin inadına Yüreğin kan ağlasa da Güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile Ateşlerde sönsen bile Binlerce kez ölsen bile Doğacaksın inadına
Hayat budur umutlar çok Ne şüphe duy ne de kork Öyle teslim olmak da yok Yeneceksin inadına
İnadına inadına Seveceksin inadına Bir gün sen de konacaksın Mutluluğun kanadına |
|
islam44.
|
Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 17, 2009 12:48 pm |
|
|
benim çakıl taşlarım var irili ufaklı kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım çakıl taşlarım var her yerden topladığım boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
sen hiç 'hiç' oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? |
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ Cuma Nis. 17, 2009 9:31 pm |
|
|
BEYAZ ÖLÜM
beyaz ölum gözlerinizi yavasca kapatip beni iyice dinleyin size benden selamlar benim ismim erkan bügüne kadar ben her yere ulasabilmek icin genc yasimda cok cabaladim cabaladim cabaladim cabaladim tertemiz cocuk olabilmek icin bir baktimki beyaz ölümün icine girmisim haberim yok bunun sonu ya edirnekapi ya zincirli kule yerin dibine girmek istiyorsaniz baslayin istemiyorsaniz tertemiz kalin tertemiz..
yasamak nefes almak diye yasadin batakliga adim attin saplandin dost pembe düsler girdi hayalere umursamadin bakmadin geridekilere gözyasi döküldü senin icin yas 17 elden gitti gencligin dostlar düsman oldu anlayamadin olanlari bitecek bir yasam düsündürmezdiki onlari hayatin kara lekesi kollarinda mezarbasi ana baba iste kara tahta yatarsin ve biter gider pembe hayaller son nefesin kollarinda biter gider beyaz ölüm derler bunun adina cocuk bilinmez diyarlara yapilan yolculuk bir kere denersin dönemezsin geri arariz bulamayiz eskisi gibi seni
Nakarat (2x) kara vatan seni kucaklayacak kabuslarin artik bir sona varacak aglamakla kadin sana yaklasacak boynunu bükecek senin icin aglayacak beyaz ölüm derler bunun adina cocuk bilinmez diyarlara yapilan yolculuk bir kere denersin dönemezsin geri arariz bulamayiz eskisi gibi seni..
biz dünki gibi görüyoruz amma megersem aradan seneler gecmis cocugum olmus karim olmus haberim yok haberim yok..
SAGOPA VERSE 2
birbucuk yasinda zavali bir bebek dogmus ve kalmis hayata tek ana baba ne olacak bilemez gelecegi su bir gercek ki ögrenecek hepsini zamani gelince sorulacak ona baba ne is yapar cevap vermeyecek gözleri dolacak neden bunlar bütün bunlar nediye baba vermis kendini beyaz ölüme ana nerede bunu sormak yanlis gitmis uzaklara babayi birakip kacmis geri de kalanlara gözü yasli günler farz olmus cünkü olan olmus cekmis 25gram daha sonra cok gram ama yasamamis mutlugu hayata bir gram son pismanlik ne fayda almis bir defa dönüsü olmayan yola girmis hayatinda cikmaz sokagin les kokulari cekenlere silahsiz kuvvet gelir gercekleriyle bu hayatada adresler farklilasabilir beyaz ölüm ardindan kara vatan gelir..
Nakarat (2x) kara vatan seni kucaklayacak kabuslarin artik bir sona varacak aglamakla kadin sana yaklasacak boynunu bukecek senin icin aglayacak beyaz ölüm derler bunun adina cocuk bilinmez diyarlara yapilan yolculuk bir kere denersin dönemezsin geri arariz bulamayiz eskisi gibi seni..
sabah ölecegiz edirnekapida öglenleyin yerin dibine girecegiz |
|
islam44.
|
Konu: Geri: ŞARKI SÖZLERİ C.tesi Nis. 18, 2009 8:31 am |
|
|
Mor ve Ötesi - Deli Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor direniyor direniyor Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın Bir akıllı bir yarım deli Dört yanım akıllı bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli bir ben deli Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın |
|