|
Yazar |
Mesaj |
Kermet
|
Konu: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 5:25 pm |
|
|
UmutSultan Ezine'nin zenginleşmesine önderlik etmiştir multi yaparak biliyorsunuz kişi başına 10 akçe veriliyor ve bu paraları ezine halkına aktararak ezineyi zengin bir şehir yapmıştır....
Daha sonra ezinenin aktif siyasi hayatına daldı beledeiye reisliğine aday oldu ve 4 aday arasından 3.oldu.Silinmeden 1 gün öncede divan seçimlerine katılmak için bağımsızlar dan aday olmuştur.... |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 5:45 pm |
|
|
evet umut helal olsun koçum sana... bu oyunun 1 numaralı adamı sensin...
bu arada söylediklerin arasından yalanlar dolanlar var düzeltmek isterim... halka yanlış bilgi verme...
bu arkadas divan seçimlerine bağımsız listeden aday olarak gösterilmemiştir... bildiğiniz üzre bağımsız listeyi molla_ kurmuştur... ve kurulan listede bu arkadaş yoktur...olmamıştır... ki bu arkadaşın silinme tarihinin divan seçimleri ile alakası yoktur... |
|
|
|
Kermet
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 6:12 pm |
|
|
adaylığım kabul edildi ancak listeye konmadan silindim mollaya sorabilirsiniz bizzat kendisine mektup yazıp başvurdum oda mektup yollayıp kabul etti gelecewk seçimlerde listeye koncaktım.
En son Kermet tarafından Cuma Nis. 17, 2009 8:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 6:37 pm |
|
|
dediğim gibi senin silinmenle listelerin hazırlanma zamanı uyuşmuyor zaten neyse uzatmaya gerek yok...
ezineye bekleriz dostum... adam gibi geleceksen insan gibi yaşayıp insan olanlara insan gibi davranacaksan multi yapmayacaksan küfür etmeyeceksen bayanları taciz etmeyeceksen 4 akçeden fazla fiyata mısır 8 akçeden fazla fiyata ekmek satymayacaksan bir maldan günde 5 adetten fazla almayacaksan yeni oyuncuları kandırarak isyancı yapmak yerine onlara oyunun güzel yanlarını öğreteceksen isyan etmeyeceksen bayan kılıgına girip halktan oy istemeyeceksen anormal değil normal olacaksan ezine ye buyur gel... lakin bunları yapmayacaksan ezineye gelsen bile fazla kalmazsın kalsan bile bi işe yaramazsın... |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 6:39 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- dediğim gibi senin silinmenle listelerin hazırlanma zamanı uyuşmuyor zaten neyse uzatmaya gerek yok...
ezineye bekleriz dostum... adam gibi geleceksen insan gibi yaşayıp insan olanlara insan gibi davranacaksan multi yapmayacaksan küfür etmeyeceksen bayanları taciz etmeyeceksen 4 akçeden fazla fiyata mısır 8 akçeden fazla fiyata ekmek satymayacaksan bir maldan günde 5 adetten fazla almayacaksan yeni oyuncuları kandırarak isyancı yapmak yerine onlara oyunun güzel yanlarını öğreteceksen isyan etmeyeceksen bayan kılıgına girip halktan oy istemeyeceksen anormal değil normal olacaksan ezine ye buyur gel... lakin bunları yapmayacaksan ezineye gelsen bile fazla kalmazsın kalsan bile bi işe yaramazsın... Böyle Bİr umutsultan bekliyor ezine |
|
|
|
Kermet
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 7:54 pm |
|
|
UmutSultan yakında Ezine'ye gelecektir ve Ezine'de yer yerinden oynayacaktır!!! |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 8:17 pm |
|
|
Sen Çanakkale'ye uğramadan sakın gelme. Ben seni bir yerinden oynatacağım (Yanlış anlamayın lütfen) |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 8:18 pm |
|
|
Ya pardon merak ettim su UmutSultan suan Can'da bulunan oyuna yeni baslamis olan ve Edirne lilerin kendisini iyi tanidigini iddia eden UmutSultan mi?? |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 8:30 pm |
|
|
Ezinelilerin tanıdığı evet... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 8:33 pm |
|
|
iyi halt yedin. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Nis. 17, 2009 11:29 pm |
|
|
lan olum gel gel:)
arkadaşlar sizde inanmayın bu adama ezine fln yerinden oynamaz ya da ezineliler bu adamı iyi tanımaz boş beleş bir adam bu bırakın onu bana ben hallederim |
|
|
|
Kermet
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? C.tesi Nis. 18, 2009 9:20 am |
|
|
UmutSultan artık yeni bir başlangıç yapmıştır multilicik vb şeyleri bırakmıştır artık Çan ın kalkınması için çalışacaktır beni hor görmezseniz Ezine ye belki bir uğrarım |
|
|
|
ekinoks
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? C.tesi Nis. 18, 2009 1:18 pm |
|
|
umutsultan seninle tanışmak için can atıyorum lütfen ezineye dön namın almış yürümüş halk seni istiyo |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? C.tesi Nis. 18, 2009 1:53 pm |
|
|
abbooo yaw adam çana geldi ne halt yicez biz şimdi umutsultan bizi uzaya fırlatt! :D |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? C.tesi Nis. 18, 2009 2:26 pm |
|
|
çanda aktif görmek istiyoruz merak ettik |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? C.tesi Nis. 18, 2009 4:41 pm |
|
|
fırtına öncesi sessizlik umutsultan dehşey yaratacak :D |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Haz. 19, 2009 4:49 pm |
|
|
la olum kimsiniz siz la umutsultan kimmiş la azımı bozdurcaksınız şimdi |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Haz. 19, 2009 4:58 pm |
|
|
umutsultan cokda kotu biri değil yaw çanda meyhaneye geliyor efendi efendi selamını verıyor muhabbet edıyor ne kotulugu war adamın |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Cuma Haz. 19, 2009 5:19 pm |
|
|
bende tanıyorum bunu.
Edepsizin önde gideni.
Ezinede meyhanede kovuyorduk tekrar giriyordu uğraş dur. |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Perş. Tem. 16, 2009 3:53 pm |
|
|
arkadaşalr hereks istediği gibi düşünsün ama ben şunu diyeyim ben ezinedeyken her zamanki gibi bi bulgar savaşı çıktı.bu ve arkadaşları(yani multileri)hadi dediler osmanlı güçsüzken bi isyan çıkaralım.osmanlıyı yıkalım.yapamadıalr ve yapaamzlarda zaten ama bunlara sakın inanmayın derim. |
|
|
|
kayahan
|
Konu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? Çarş. Ağus. 12, 2009 7:06 pm |
|
|
umutsultan bi sus yaa palavracı. |
|
|
|