Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

UMUTSULTAN KİMDİR?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Kermet

Kermet

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 5:25 pm

UMUTSULTAN KİMDİR? Kokokous2

UmutSultan Ezine'nin zenginleşmesine önderlik etmiştir multi yaparak biliyorsunuz kişi başına 10 akçe veriliyor ve bu paraları ezine halkına aktararak ezineyi zengin bir şehir yapmıştır....

Daha sonra ezinenin aktif siyasi hayatına daldı beledeiye reisliğine aday oldu ve 4 aday arasından 3.oldu.Silinmeden 1 gün öncede divan seçimlerine katılmak için bağımsızlar dan aday olmuştur....
Aksen090

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 5:45 pm

evet umut helal olsun koçum sana...
bu oyunun 1 numaralı adamı sensin... cheers

bu arada söylediklerin arasından yalanlar dolanlar var düzeltmek isterim...
halka yanlış bilgi verme...

bu arkadas divan seçimlerine bağımsız listeden aday olarak gösterilmemiştir...
bildiğiniz üzre bağımsız listeyi molla_ kurmuştur...
ve kurulan listede bu arkadaş yoktur...olmamıştır...
ki bu arkadaşın silinme tarihinin divan seçimleri ile alakası yoktur...
Kermet

Kermet

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 6:12 pm

adaylığım kabul edildi ancak listeye konmadan silindim mollaya sorabilirsiniz bizzat kendisine mektup yazıp başvurdum oda mektup yollayıp kabul etti gelecewk seçimlerde listeye koncaktım.

En son Kermet tarafından Cuma Nis. 17, 2009 8:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Aksen090

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 6:37 pm

dediğim gibi senin silinmenle listelerin hazırlanma zamanı uyuşmuyor zaten neyse uzatmaya gerek yok...

ezineye bekleriz dostum...
adam gibi geleceksen
insan gibi yaşayıp insan olanlara insan gibi davranacaksan
multi yapmayacaksan
küfür etmeyeceksen
bayanları taciz etmeyeceksen
4 akçeden fazla fiyata mısır 8 akçeden fazla fiyata ekmek satymayacaksan
bir maldan günde 5 adetten fazla almayacaksan
yeni oyuncuları kandırarak isyancı yapmak yerine onlara oyunun güzel yanlarını öğreteceksen
isyan etmeyeceksen
bayan kılıgına girip halktan oy istemeyeceksen
anormal değil normal olacaksan ezine ye buyur gel...
lakin bunları yapmayacaksan ezineye gelsen bile
fazla kalmazsın
kalsan bile bi işe yaramazsın...
islam44.

islam44.

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 6:39 pm

Aksen090 demiş ki:
dediğim gibi senin silinmenle listelerin hazırlanma zamanı uyuşmuyor zaten neyse uzatmaya gerek yok...

ezineye bekleriz dostum...
adam gibi geleceksen
insan gibi yaşayıp insan olanlara insan gibi davranacaksan
multi yapmayacaksan
küfür etmeyeceksen
bayanları taciz etmeyeceksen
4 akçeden fazla fiyata mısır 8 akçeden fazla fiyata ekmek satymayacaksan
bir maldan günde 5 adetten fazla almayacaksan
yeni oyuncuları kandırarak isyancı yapmak yerine onlara oyunun güzel yanlarını öğreteceksen
isyan etmeyeceksen
bayan kılıgına girip halktan oy istemeyeceksen
anormal değil normal olacaksan ezine ye buyur gel...
lakin bunları yapmayacaksan ezineye gelsen bile
fazla kalmazsın
kalsan bile bi işe yaramazsın...

Böyle Bİr umutsultan bekliyor ezine
Kermet

Kermet

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 7:54 pm

UmutSultan yakında Ezine'ye gelecektir ve Ezine'de yer yerinden oynayacaktır!!!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 8:17 pm

Sen Çanakkale'ye uğramadan sakın gelme. Ben seni bir yerinden oynatacağım Very Happy
(Yanlış anlamayın lütfen)
asmen

asmen

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 8:18 pm

Ya pardon merak ettim su UmutSultan suan Can'da bulunan oyuna yeni baslamis olan ve Edirne lilerin kendisini iyi tanidigini iddia eden UmutSultan mi??
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 8:30 pm

Ezinelilerin tanıdığı evet...
Mit

Mit

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 8:33 pm

iyi halt yedin.
Aksen090

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Nis. 17, 2009 11:29 pm

lan olum gel gel:)

arkadaşlar sizde inanmayın bu adama
ezine fln yerinden oynamaz
ya da ezineliler bu adamı iyi tanımaz
boş beleş bir adam bu
bırakın onu bana ben hallederim cheers
Kermet

Kermet

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedC.tesi Nis. 18, 2009 9:20 am

UmutSultan artık yeni bir başlangıç yapmıştır multilicik vb şeyleri bırakmıştır artık Çan ın kalkınması için çalışacaktır beni hor görmezseniz Ezine ye belki bir uğrarım
ekinoks

ekinoks

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedC.tesi Nis. 18, 2009 1:18 pm

umutsultan seninle tanışmak için can atıyorum lütfen ezineye dön Very Happy namın almış yürümüş halk seni istiyo king
Nistel

Nistel

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedC.tesi Nis. 18, 2009 1:53 pm

abbooo yaw adam çana geldi ne halt yicez biz şimdi Very Happy
umutsultan bizi uzaya fırlatt! Very Happy:D
hamet42

hamet42

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedC.tesi Nis. 18, 2009 2:26 pm

çanda aktif görmek istiyoruz merak ettik alien
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedC.tesi Nis. 18, 2009 4:41 pm

fırtına öncesi sessizlik umutsultan dehşey yaratacak Very Happy:D
karabela93

karabela93

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 4:49 pm

la olum kimsiniz siz la umutsultan kimmiş la azımı bozdurcaksınız şimdi
Nistel

Nistel

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 4:58 pm

umutsultan cokda kotu biri değil yaw çanda meyhaneye geliyor efendi efendi selamını verıyor muhabbet edıyor ne kotulugu war adamın Smile Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 5:19 pm

bende tanıyorum bunu.

Edepsizin önde gideni.

Ezinede meyhanede kovuyorduk tekrar giriyordu uğraş dur.
c.kaan1020

c.kaan1020

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedPerş. Tem. 16, 2009 3:53 pm

arkadaşalr hereks istediği gibi düşünsün ama ben şunu diyeyim
ben ezinedeyken her zamanki gibi bi bulgar savaşı çıktı.bu ve arkadaşları(yani multileri)hadi dediler osmanlı güçsüzken bi isyan çıkaralım.osmanlıyı yıkalım.yapamadıalr ve yapaamzlarda zaten ama bunlara sakın inanmayın derim.
kayahan

kayahan

UMUTSULTAN KİMDİR? Vide
MesajKonu: Geri: UMUTSULTAN KİMDİR? UMUTSULTAN KİMDİR? Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 7:06 pm

umutsultan bi sus yaa palavracı.

UMUTSULTAN KİMDİR?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası