Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
ocan

ocan

KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Vide
MesajKonu: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPaz Nis. 19, 2009 11:36 pm

Evet arkadaşlar Osmanlıda bir ilk cheers Karesifm yayın hayatına başlamış bulunuyor.
Kaliteli müzik yayını ve proğramlar sizi bekliyor tüm Osmanli halkını radyomuza bekliyoruz.

www.karesifm.blogcu.com

Hepimize hayırlı olsun. vatan vatan vatan

Radyomuza dj'ler alinacaktır katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.
Aksen090

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPaz Nis. 19, 2009 11:37 pm

hadi ya nerdesiniz arkadaslar...canlı yayın var.....holaaaaaaaa cheers
Ay ToZu

Ay ToZu

MesajKonu: selammm KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 8:46 am

evet herkese selamm ocanında dediği gibi osmanlının sesi olma yoluna girdik inş.dün gece ilk deneme yayınını yaptık.bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.Biz geldik biz adam kayırmaya gelmedik,biz hakaret etmeye gelmedik,biz siyaset yapmaya gelmedik,biz kaliteli müziğin ve seviyeli sohbetin olduğu bütün osmanlıyı bir çatı altında birleştiren bir anlayışla evlerinize misafir olmaya geldik kareside doğduk osmanlının yüreğinde yeşermeye geldikkkkk vayy bee ne edebiyat yapıyom bee Smile))) evet ben dj niz Ay ToZu bundan sonra kesintisiz 24 saat canlı yayındayız yalnız kalmıyacağımızı biliyoruz sevgiler efendimmmmm saygılarrr
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 11:18 am

hayirli olsun arkadaslar
tebrik ederim bu calismanizdan oturu.
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 12:52 pm

Hayırlı olsun
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 3:42 pm

Aklımda Cok güzel bir radyo projesi var ama bunu burda soylersem olmaz Very Happy

Ben Yazın hayata geçircem hemde herkes beğenecek...

Garanti bile veriyorum bu kadar iddalıyım...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 4:33 pm

Hayırlı olsun:D Gireyim hemen:D
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 6:36 pm

Hayirli olsun. Ne zaman açik olur ?
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 6:42 pm

hayırlı olsun
j0ker

j0ker

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 6:48 pm

hyrlı olsun dA ne zmn cnlı olur?
Ay ToZu

Ay ToZu

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 8:05 pm

tşkler arkadaşlar hepinze desteğinizden ötürü tekrar tşk ederiz.24 saat yayınımız var tabii elektrik kesintisi gibi aksilikler olmassa gün içinde en az 4 kişi olduğumuzda anonsa gireceğim kendi adıma şimdilik deneme yayınları yapıyoruz unutmayın sizlerin desteğiyle büyüyecez bu yüzden bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyoruz
Aksen090

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 8:22 pm

evet arkadaşlar yayın başladı hadi gelin bi zahmet Very Happy

http://karesifm.blogcu.com/
j0ker

j0ker

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 9:43 pm

millet çok güzel bi radyo sitesi tavsiye ederim.. muhabbette süpr..
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 10:24 pm

canli yayınımız devam ediyor cheers
pirates78

pirates78

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 12:01 pm

Radyonuz hayırlı olsun. Sanırım 24 saat yayın yapmak yerine haftanın belirli gün ve saatlerini belirlerseniz daha fazla insanı bir araya toplarsınız. Çalınan müzik türüde bana hitap etmiyor ki dinleyeyim. Neyse tekrardan hayırlı olsun.
Ay ToZu

Ay ToZu

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 1:37 pm

ne tür müzik dinliyorsunuz ki pirates merak ettim şimdi Smile çünkü radyoda her tarz müzik var dinleyip dinlememekte zaten sizin kararınız bizim kapımız herkese açık gelende saolsun gelmeyende : Wink
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 1:55 pm

Radyonuz hayırlı olsun.
Ay ToZu

Ay ToZu

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 1:56 pm

tskler lordum Smile
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 2:16 pm

Vaktigim oldugu zaman radyoya girmeye çalisiyorum. fakat açilis saatlerini bildirebilirmisiniz?
Ay ToZu

Ay ToZu

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 3:04 pm

mit radyo sürekli yayın yapıyor zaten.sadece anonsa girmiyorum sürekli ama 3 kişiden fazla olursak anonsada giriyorum saatin önemi olmuyor akşam zaten saat 21:00 de ben yayın alırsam anonsta yapıyorum.istediğiniz zaman gelebilirsiniz arkadaşlar yayın sürekli var yani king
Aksen090

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 5:12 pm

Ay ToZu demiş ki:
ne tür müzik dinliyorsunuz ki pirates merak ettim şimdi Smile çünkü radyoda her tarz müzik var dinleyip dinlememekte zaten sizin kararınız bizim kapımız herkese açık gelende saolsun gelmeyende : Wink

dj seni seviyoruz Very Happy

sawron için ibrahim tatlıses ten hadi hadi yi dinledik dün lol!

daha ne olsun ya cheers
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 6:29 pm

hayırlı olsun başarılar diyelim Smile
karademir

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 6:48 pm

hayırlı olsun.

müslüm de çalacak mı? Very Happy
Manganese

Manganese

MesajKonu: Geri: KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 11:46 pm

müslümde laf mı, zeki müren bizide görecek! afro
Başarılar arkadaşlar..
Ay ToZu

Ay ToZu

MesajKonu: OYYY OYY BENDE SİZİ SEVİYORUMM KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 1:38 pm

Aksen090 demiş ki:
Ay ToZu demiş ki:

dj seni seviyoruz Very Happy

sawron için ibrahim tatlıses ten hadi hadi yi dinledik dün lol!

daha ne olsun ya cheers

OYY OYYYY AMCAM BENİM BENDE SİZİ ÇOK SEVİYORUMM.SİZLERLE VARIZ BİZ ARKADAŞLAR DESTEĞİNİZLE RADYOMUZU DAHA GÜZEL GÜNLERE GÖTÜRECEZ İNŞ.. cheers Basketball

KARESİ FM YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki