Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ????

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Vide
MesajKonu: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 7:04 pm

Davalı hakkında verilen hüküm Hapis cezası 3 gün et � 6887 akçe para cezası.

yukarıda dava sonucu yazılıyo..

ama asıl benim öğrenmek istedğim bu 6887 akçe balya belediyesine aktarıldımı ???

bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 7:07 pm

Aktarılması imkansızdır o ceza otomatik kesiliyor ve padişah hesabına aktarılıyor diye biliyorum.
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 7:11 pm

Padişahta yok ki
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 7:15 pm

O zaman cezalar haybeye kesiliyor ne yaparsın
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 7:19 pm

evet çöpe gidiyor
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 7:48 pm

O cezayı isyancı ödemez.Benimde 6000 akçe borcum war,ödemiyorum..

Ödeyecek olsa belediyeye aktarım işlemi yapılabilinirdi..
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 8:44 pm

ala ala , o zaman prosedür başka işliyo ben yanlış biliyorum :S
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 8:56 pm

Yeni yasa Skywalker,Kareside cezalar belediyelere de ödenebiliyor..Belediyenin koyduğu pahalı birşeyi alıyorsun ve onun ss ini davanda gösteriyorsun,hepsi bu..
reelman

reelman

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedPtsi Nis. 20, 2009 10:34 pm

adminler tarafından çıkarılan bi kural ve sancaklarında bu kurala istinaden yapmış oldukları yasalar çercevesinde kesilen ceza otomatik tahsil ediliyor yani adam (-) ye düşüyor ve para adminlerden talep ediliyor eğer adminler paranın ödenmesini uygun görürlerse para ödeniyor ve ilgili bld ve/veya eyalete aktarılıyor.

Bu dava ile ilgilide Sancak kadısı tarafından adminlere yapılmış bir başvuru var ancak henüz bi gelişme yok.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ???? Icon_minipostedSalı Nis. 21, 2009 9:18 am

alpi bilgi saol kardeş Smile

reelman dava hakkındaki bilgilerin içinde saolasın Smile

eğer adminlerden herhangi bir gelişme yaşanırsa bu dava ile ilgili beni bilgilendirirsen sevinirim..

Balya İsyanı Aragorna Verilen Ceza ????

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası