|
Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin |
|
|
Yazar |
Mesaj |
MaNyAxXx
|
Konu: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Salı Nis. 21, 2009 7:26 pm |
|
|
Sevgili çan halkı daha güzel bir çan için beni seçin.geçen seçimde %14 lük bir ortalamayla gerilerde kaldım bu sefer bu olmayacak ALLAH(c.c)ninde izniyle inşallah reisliği kazanacağım.Ve halkım için yapabildiğimi en iyisini yapmaya hazırım.
Çan Belediye Reis Adayı:BaRoNBABA |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Salı Nis. 21, 2009 7:40 pm |
|
|
vaadlerini sole önce borancım eğer çana deniz getireksen benim oyum kalmadı ama arkadaşlarımı ikna ederim sana oy vermeleri için bak çanda deniz yok die çanakkalelere tasındık... |
|
|
|
MaNyAxXx
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Salı Nis. 21, 2009 7:44 pm |
|
|
1. boran değil baron:D2. deniz getiremem ben admin değilim 3. sağol varol |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 4:19 pm |
|
|
Asla bu adama oy vermeyin! Geçen bana ve Latif abiye küfürler sayıyordu. Henüz sebebi bile belli değildi! |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 5:48 pm |
|
|
yaw her secımde adayoluyoresun bıraz soluklan uzun bı maratonda kendını tanıt halka sonra aday ol |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 6:27 pm |
|
|
- EmirBerkKorkmaz demiş ki:
- Asla bu adama oy vermeyin! Geçen bana ve Latif abiye küfürler sayıyordu. Henüz sebebi bile belli değildi!
itiraf atmaya gerek yoq elinde SS warsa dava ac cezasini ceksin kardesim =) |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 6:30 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- yaw her secımde adayoluyoresun bıraz soluklan uzun bı maratonda kendını tanıt halka sonra aday ol
adamin keyfi aday olmak istiyomus ki oluyor nistel buna hiç birimizin karisma gibi bi sansi yoq =)
demek ki arkasinda baya bi arkadasi war.... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 6:31 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- vaadlerini sole önce borancım eğer çana deniz getireksen benim oyum kalmadı ama arkadaşlarımı ikna ederim sana oy vermeleri için bak çanda deniz yok die çanakkalelere tasındık...
ve adaylarla dalga geçmeyelim =) bu mesajlar yanlis anlasilmasin belki benimde düşüncelerimde öledir ama Osmanlida secim oluyorsa we insanda kendine güveniyorsa aday olmak istediginde olabilir =) adaylara basarilar dilerim simdiden can icin hayirlisi neyse o olsun |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 7:07 pm |
|
|
qarizmax kardeşim forumun bir amacıda hoşça vakit geçirmek bildiğim kadarıyla bende kendi açımdan sıkıntımı belirtim komik bir dille yoksa arkadaşa karsı bir saygısızlık olsun die değil bırakta o kendi üstüne alınırsa savunmasını yapsın çıkıpta aday olan senmişin gibi savunma yapman hoş olmuyor... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Çarş. Nis. 22, 2009 9:38 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- qarizmax kardeşim forumun bir amacıda hoşça vakit geçirmek bildiğim kadarıyla bende kendi açımdan sıkıntımı belirtim komik bir dille yoksa arkadaşa karsı bir saygısızlık olsun die değil bırakta o kendi üstüne alınırsa savunmasını yapsın çıkıpta aday olan senmişin gibi savunma yapman hoş olmuyor...
sayli göründügü üsere bende eleniyorum burada ama karsidaki insani kirmamaniz gerekli kardesim.... karsidaki insani kirdigin zaman eglencenin ne önemi olur..... cocuk weya arkadasimiz gelmiş aday olmus hayirli olsun deyin geçin onu kirmaya gerek yoq |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Perş. Nis. 23, 2009 9:23 am |
|
|
ok senimi kırcam çan için hayırlı olan neyse o olsun.... |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Perş. Nis. 23, 2009 10:35 am |
|
|
Msn'den yapmıştı ss'sini alsam da işe yaramazdı ki... |
|
|
|
Hubbi_Hatun
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Perş. Nis. 23, 2009 11:49 am |
|
|
Yakında Çan'a geliyorum.Rakip ister misin Baron ?? |
|
|
|
Okeanos
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Perş. Nis. 23, 2009 3:59 pm |
|
|
Aramızdan bır arkadas ayrılıyor |
|
|
|
MaNyAxXx
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Salı Nis. 28, 2009 6:36 pm |
|
|
hiç gerek yok hesabım silinmiş modemim bozulmuştu bende keşke bi cafeye gitmeye üşenmeseydim |
|
|
|
Kermet
|
Konu: Geri: Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin Cuma Mayıs 01, 2009 12:55 pm |
|
|
şuanda %5.3 lük bir oy almış seçim sonuçları yarın belli olucak kazanması imkansız |
|
|
|
|
Daha iyi bir çan için BaRoNBABA ya oy verin |
|
|