Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

5 yeni Coloniy

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Cucurman

Cucurman

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 9:05 am

Evet arkadaslar 5 yeni koloniy acilmistir irlandaya gitmek isteyenin bilgisine.
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 1:39 pm

İrlanda'da epey uzak dil bilmezsen çok yalnızlık çekersin.
Cucurman

Cucurman

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 1:59 pm

LoRD_DeViL demiş ki:
İrlanda'da epey uzak dil bilmezsen çok yalnızlık çekersin.

Ben osmanlidan baska bir yere gitmem hani gitmek isteyenler olur onlar icin actim konuyu.
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 2:16 pm

Pek gidecek kimse yok gibi geçen açıldığında bazıları gitmişti ama pek memnun kalmadılar.
Yamatoo

Yamatoo

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 2:26 pm

kmsenin gidecegini sanmam giden arkadaşlar ın bagzılrı dönme yolu arar ken gimek biraz kötü helede dil bilmiyosan
@li

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 4:40 pm

Bilgilendirme için teşekkürler...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 4:48 pm

Evet bilgilendirme için teşekkürler
recai

recai

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 6:54 pm

Bana ödenek verinde arkadaşlar mausum bu sıralar tutukluk yapıyor hazır kolonide açılmışken hepsi tam olsun ama peşin söyliyim öyle az bir ödenekle olmaz en az 3 bin demir yada o kadarcık para Very Happy Very Happy
islam44.

islam44.

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 7:06 pm

Saol.bilgilendirm eiçin.oraya kim var.bizden
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedÇarş. Nis. 22, 2009 7:10 pm

Ulan aça aça irlandadamı açmışlar bende başlığı görünce sevinmiştim . Bu Chupun 7 Sülalesini şimdi tövbe Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

5 yeni Coloniy Vide
MesajKonu: Geri: 5 yeni Coloniy 5 yeni Coloniy Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:52 pm

açıla çaıla irlanda da mı açıldı

kimse gelmesin savaş var.

Ben kaçmaya çalışıyorum burdan!

5 yeni Coloniy

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası