Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Valandil

İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Vide
MesajKonu: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 2:38 am

Evet arkadaşlar...

Bildiğiniz gibi şerefli misra ve bir o kadar şerefli kadı pelerinli tarafından suçlu bulunup 150 bin akçe para cezası ve 10 gün hapis cezasına çaptırılmıştım...

Bnm nasıl suçsuz olduğumu zaten yüksek mahkemede kanıtladık, attıkları yalanları bir bir çürüttük...

Gerçi bizim haklı olduğumuz kesinleşince, yüksek mahkemedeki işleyiş tesadüfen (!) birden durmuştu...

Ama mahkemeden çıkacak karar beklenmeden, adminler tarafından suçsuzluğum teyit edildi ve verilen ceza kaldırıldı...

Hapisten bile adminler çıkardı, cezam bitmesine rağmen bilerek çıkmıyordum...

...

Bu bugüne kadar ki, direk iftiraya uğradığım 3. olay oldu...

Birincisinde ve ikincisinde solon tarafından iftiraya uğramış ve suçsuzluğum kanıtlanınca hapisten çıkmıştım...

Üçüncü ve sonuncusu ise, misra ve pelerinli ikilisinin iş birliğiydi...

Hepsinde alnım ak olarak yoluma devam etmeyi başardım...

...

Tabi bu kişilerdeki surat surat deilde, kösele olduğu için...

Pişkin pişkin utanmadan sıkılmadan hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam edeceklerdir...

Zaten misra utanmadan msj atmış hemen, söz verdiğim gibi para cezan kaldırıldı die...

İnsanda biraz utanma, azıcık arlanma olurda şu msjı atmaz...

Eğer suçlu olsaydım oyundan bende silinirdim...

...

Kısacası dostlarım...

Zor günlerimde bana verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ederim...

...

Sözün özü ;

İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı Laughing

...

Haydin halaya ;

ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 2:48 am

Ugrasanlara onerım madende calıssınlar:)bu ayıpla yer ustunde hayat yok onlara Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 2:55 am

ya-huuu ya-huuu ya-huuu ban 1 ban 1 ya-huuu ya-huuu ya-huuu

vatana millete hayırlı

kolpacılara kapak olsun ya-huuu
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 9:16 am

Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 9:20 am

sevindim come hocam hoşgeldin tekrar aramıza Smile

adminlere şikayet mesajı yazmanı isterim..

sonuçta bu 3.oluyo ve de 3 ündede aklandın..

iftira ve yalan dolan vs vs gibisinden bir mesaj atki 4.sü olunca adminler bir DUR desin..
@li

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 9:20 am

Bu arada madem hatalı kadı var onu oyundan sildiremiyor musunuz??

Geçmiş olsun...
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 10:41 am

Geçmiş olsun.Seni yeniden aramızda görmek güzel Very Happy
chocolateman

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 11:13 am

ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:22 pm

@li demiş ki:

Geçmiş olsun...

duyduğuma göre kadının profilde SİLİNECEKSİNİZ yazmış ama daha önce cucurbita ve orkunhanı kurtaran AKUT eli bu kaduyada uzanmış Smile
mehmet.

mehmet.

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:41 pm

Başka bir ihtimali düşünmedeğim için ben önceden kutlamıştım. Emir
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:47 pm

kartal13 demiş ki:
@li demiş ki:

Geçmiş olsun...

duyduğuma göre kadının profilde SİLİNECEKSİNİZ yazmış ama daha önce cucurbita ve orkunhanı kurtaran AKUT eli bu kaduyada uzanmış Smile

Twisted Evil

kurallari okuyun study adminler elestirilmez cunku onlar isine geleni yapar KARTAL hocam Smile bu kadi silinmez cunku Smile adalet ampule donmus:idea:

istedikleri zaman yakip istedikleri zaman sonduruyorlar Smile

3-5 AKCE ICIN KENDINI SATMA, MAKAM ICIN KIMSEYE YALAKALIK YAPMA
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:55 pm

blackenerji demiş ki:
Ugrasanlara onerım madende calıssınlar:)bu ayıpla yer ustunde hayat yok onlara Smile

lol! hehe
@li

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 1:41 pm

Canko demiş ki:
kartal13 demiş ki:
@li demiş ki:

Geçmiş olsun...

Twisted Evil

kurallari okuyun study adminler elestirilmez cunku onlar isine geleni yapar KARTAL hocam Smile bu kadi silinmez cunku Smile adalet ampule donmus:idea:

istedikleri zaman yakip istedikleri zaman sonduruyorlar Smile

3-5 AKCE ICIN KENDINI SATMA, MAKAM ICIN KIMSEYE YALAKALIK YAPMA

Gerçekten çok yazık....
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 4:23 pm

geçmiş olsun tekrar aramıza dönmene sevindim
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!! Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 9:12 pm

ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu

Hoşgeldin hocam aramıza tekrardan Very Happy

İtin Duası Gene Kabul Olmadı !!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası