Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yeni Donem

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
samsa_cavus

samsa_cavus

Yeni Donem Vide
MesajKonu: Yeni Donem Yeni Donem Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 11:38 am

Değerlı çan halkı yenı donemde beledıye reisligine kasabamızın daha ıyı konuma getırmek adına iyi işler yapmak adına aday oldum
tum çan halkının oylarını beklıyorum
Çan için
ilk olarak sv1 ler için daha cabuk sv atlamaları için ben beledıyeden cok ucuz ve malıyetıne ekmek çikartacagım
firinci olmam munasebetı ıle gerekırse her gun kasaba için çalişacam .ikinci mevzu olarak kasabada toplanan meyvelerın
dıger kasabalara ihtiyaçlarını gıdermek maksadı ıle tıcaret yapilacak
boylelıkle diğer kasabadakı kardeşleımız karzıma kasmak için çana gelmek durumund kalmayacak memleket hasretı çekmeyecekler
ve bizde aynı şekilde ordan alacaklarımız mallar dolayısı ıle hiç bir sıkıntı cekmeden oturdugumuz yerden istedıgımızı yıyebılecegız.

Mevcut beldıyede bulunan hazınenın aldıgım gun den başlayarak beledıyeyı teslım etıgım gune kadar kı tum gelır giderlerı rapor olarak olması gerektıgı gıbı sunacagım
ve benım için en onemlısı beledıye reisini kimse aramak durumda kalmayacak daha oncede oldugum gıbı gunun buyuk bir bolumunu onlıne olarak
kalacagım isteyen herkesın bulması için
Benı destekleyen desteklemeyen tüm Çan halkına secimlerın en hayırlı olması dılegı ile
herkese teşekürler
asmen

asmen

Yeni Donem Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Donem Yeni Donem Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:26 pm

cheers cheers cheers cheers cheers Basarili olacagina inaniyorum.. Hersey Can'i daha güzel yerlere getirmek icin!!! cheers cheers cheers
SAYLI

SAYLI

Yeni Donem Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Donem Yeni Donem Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 3:14 pm

hayırlı olsun güzel düşüncelerinin devam etmesini temenni ederim...
Kermet

Kermet

Yeni Donem Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Donem Yeni Donem Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 1:00 pm

hayırlı olsun
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Yeni Donem Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Donem Yeni Donem Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 5:41 pm

Hayırlı olur inşallah samsa..
tiger1617

tiger1617

Yeni Donem Vide
MesajKonu: Geri: Yeni Donem Yeni Donem Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 7:56 pm

hayırlı olsun

Yeni Donem

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası