|
Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! C.tesi Mayıs 09, 2009 9:12 am |
|
|
ya sana bunca kişi derdimizi anlatamadık ya helal olsun bak kardeşim biz dardanel i veya seni savunmuyoruz dardanel bir takım ağır hakaret içeren msjlar yazmıs kabul ama bunu neye dayanarak yazmıs niçin yazmıs biz bunu soruyoruz konu nerden basladın yani sen ona ne dedinde o sana bole ahlaksızca küfürler etti biz bunu soruyoruz sana ama sen ısrarla anlamamak için çabalıyorsun... terketme işine gelince biz bulunduğumuz yere senin sayende gelmedik ki sen diince çekip gidelim biz utanılacak bir sey yapmadık ki yerimizi terkedelim yargılamak utanılacak bişey mi sence??? |
|
|
|
dardanel
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 2:19 pm |
|
|
degerli arkadaşlarım,(bazıları hariç);öncelikle hayvanlar ve bitkiler aleminden bazılarını onların alemine dahil ettiğim için özür diliyerek başlamak istiyorum. bu arada kendimi tanıtayım;(gelibolu)18 Mart ünst.in .. bölümü öğrencisi bir BAYAN ım. yakıştırmalarınız için teessüf eder,bana da söz hakkı verilimesi hususunda görüş veren arkadaşlarımıa cok teşekkür ederim. malum karekterle ilk tanışmam 1. seviye olduğumda başladı. O belediye reisi idi, bense vatandaş..ve pazarda ekmek bulamıyorduk.reis ise cevre belediyelere 50 akçe karşılığında kendi adamlarını gönderiyor,yolda hırsız olup olmadığını kontrol ediyor. ve belediyenin mallarını cevre beldiyelere kacırıyordu.belediyede ekmek olmadığını söyleyip meyhanelerde karnınızı doyurun diye ilanlar asıyordu. Seçimler yaklaştığında bende demokratik hakkımı kullanıp reisliğe aday oldum.işte bundan sonra bütün çirkinliği ile yavrum ,bebeğim v.b sözlerele beni taciz etmeye başladı.sustum,cevap vermedim. ama bir yere kadar!! ben mesajları tutmam silerim.ama O karekter benim mesajlarımı süzerek böyle bir başlık yaratmış.bu oyunu sanal alemde benim de bir eğlencem olsun diye oynuyorum.beni böylesine arsız mesajlar yazmama kendisi sebeb olmuştur.2 kez ceza aldım.hiç önemli değil.bu oyunu bilgisayarımın kısa yollarından siler atarım.ben mahkemeye verildiğimde bile kendimi savunmadım.ama bu haksızlığa da göz yummam söz konusu olamaz. düşüncelerinize saygılıyım.ama bu yazdıklarımıda hiç bir abartı ve yalan olmadığına siz değerli arkadaşlarımı ( Bazıları hariç ) temin ederim. iyi oyunlar... |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 5:45 pm |
|
|
- dardanel demiş ki:
- degerli arkadaşlarım,(bazıları hariç);öncelikle hayvanlar ve bitkiler aleminden bazılarını onların alemine dahil ettiğim için özür diliyerek başlamak istiyorum.
bu arada kendimi tanıtayım;(gelibolu)18 Mart ünst.in .. bölümü öğrencisi bir BAYAN ım. yakıştırmalarınız için teessüf eder,bana da söz hakkı verilimesi hususunda görüş veren arkadaşlarımıa cok teşekkür ederim. malum karekterle ilk tanışmam 1. seviye olduğumda başladı. O belediye reisi idi, bense vatandaş..ve pazarda ekmek bulamıyorduk.reis ise cevre belediyelere 50 akçe karşılığında kendi adamlarını gönderiyor,yolda hırsız olup olmadığını kontrol ediyor. ve belediyenin mallarını cevre beldiyelere kacırıyordu.belediyede ekmek olmadığını söyleyip meyhanelerde karnınızı doyurun diye ilanlar asıyordu. Seçimler yaklaştığında bende demokratik hakkımı kullanıp reisliğe aday oldum.işte bundan sonra bütün çirkinliği ile yavrum ,bebeğim v.b sözlerele beni taciz etmeye başladı.sustum,cevap vermedim. ama bir yere kadar!! ben mesajları tutmam silerim.ama O karekter benim mesajlarımı süzerek böyle bir başlık yaratmış.bu oyunu sanal alemde benim de bir eğlencem olsun diye oynuyorum.beni böylesine arsız mesajlar yazmama kendisi sebeb olmuştur.2 kez ceza aldım.hiç önemli değil.bu oyunu bilgisayarımın kısa yollarından siler atarım.ben mahkemeye verildiğimde bile kendimi savunmadım.ama bu haksızlığa da göz yummam söz konusu olamaz. düşüncelerinize saygılıyım.ama bu yazdıklarımıda hiç bir abartı ve yalan olmadığına siz değerli arkadaşlarımı ( Bazıları hariç ) temin ederim. iyi oyunlar... zaten kimse sallamıyor qarizmanın dediğini sen rahatına bak O sırayla herkesi sinir eder.Yaşına ver |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 7:14 pm |
|
|
Edit |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 7:19 pm |
|
|
ve dardanel sira sende edit yapsaydim bilmem ne flan die mesaj atan sendin.... ben belediye mallarini kaçirmadim belediyeye mal getirdim (o mallar icinde sende ciksanda) çanakkaleden balık et odun gibi esyalar geldi.... cho edit 460 akce ile aldin benden belediyeyi ve dewrettiginde 990 akcesi wardi.... 1 ayda o kadar mi kar yabdirdin.... kaç akce sömürüp cebine attin bana bi söler misin? |
|
|
|
dardanel
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 8:04 pm |
|
|
diyorsun ki ; dardanel sira sende edit yapsaydim bilmem ne flan die mesaj atan sendin.... ben belediye mallarini kaçirmadim belediyeye mal getirdim (o mallar icinde sende ciksanda) çanakkaleden balık et odun gibi esyalar geldi.... Sanal sebze o kadar mal geldi de biz o malları pazarda niye göremedik??..edit oğlum ??? hem odun niye getiriyorsunki sen ve senin eşrafın aynı işi görürdü ... Ayrıca ; az mı yalvardın az mı taciz ettin beni ''msn adresini ver'' diye ... sana msn adresimi değil de senin yaşına göre bir kaç oyun sitesi vereceğim .. onlarla oyalan.. sen bu zeka ile orada acayip rekorlar kırarsın... |
|
|
|
Nephthys
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 8:05 pm |
|
|
Lütfen Kurallara Uyalım. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 8:53 pm |
|
|
dardanel ablacığım senle ilk kez meyhanede karsılasmıstık ve ben sana ordada fısıldayıp bunlarla sorunun olursa lütfen bize gel her zaman arkandayız demiştim ve hala diyorum bunlar için oyunu bırakmaya dahi değmez.ha sen o msjları ne sinirle yazmısın onu bilemem ama onların seviyesine düşmesen daha iyi edersin bu qarizmax sadece sen veya benle uğrasmıo ona uymayan herkeze laf atabilecek kadar alçalabilio düşünüyorumda bu msjdan sonra bana neler diyecek bakalım ama artık umursamıyorum onu bosver gitsin...meyhanede baskalarının hanımına laf atabilecek kadar alçalabilcek bir insana ne desen bos...şimdi tekrar diyorum cnm ablam biz bu oyunda varsak seni her zaman destekleriz ve cidden sana ulaşmayı çok isterim... |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 8:57 pm |
|
|
Arkadaslar bu konunun tadi kaciyor hemdeee cok kaciyor.. Küfürsüz ve düzeysiz tartismalar yapilabilinir sonucta bir oyun olsada düzeyi korumak lazim.. Mod arkadaslardan da bu konunun kilitlenmesini taleb ediyorum cünkü bu konu küfürsüz tartisilmayacak boyuta gelmis.. |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 8:59 pm |
|
|
- dardanel demiş ki:
- diyorsun ki ; dardanel sira sende edit yapsaydim bilmem ne flan die mesaj atan sendin....
ben belediye mallarini kaçirmadim belediyeye mal getirdim (o mallar icinde sende ciksanda) çanakkaleden balık et odun gibi esyalar geldi.... Sanal sebze o kadar mal geldi de biz o malları pazarda niye göremedik??..edit oğlum ??? hem odun niye getiriyorsunki sen ve senin eşrafın aynı işi görürdü ... Ayrıca ; az mı yalvardın az mı taciz ettin beni ''msn adresini ver'' diye ... sana msn adresimi değil de senin yaşına göre bir kaç oyun sitesi vereceğim .. onlarla oyalan.. sen bu zeka ile orada acayip rekorlar kırarsın... oyundan sana hattini bildirsem silinirim.... senin hak eddigin laflari oyunda da burada da sölemem edit kadin.... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:01 pm |
|
|
hakaretlerinle varacağın tek nokta seviyesizliğini belli etmek... mod lar nerde anlamıyorum ki biz gık dedik mi yiyoruz ceza yı bu adam önüne gelene hakaret edio su işe el koyacakmısınız??? |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:01 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- dardanel ablacığım senle ilk kez meyhanede karsılasmıstık ve ben sana ordada fısıldayıp bunlarla sorunun olursa lütfen bize gel her zaman arkandayız demiştim ve hala diyorum bunlar için oyunu bırakmaya dahi değmez.ha sen o msjları ne sinirle yazmısın onu bilemem ama onların seviyesine düşmesen daha iyi edersin bu qarizmax sadece sen veya benle uğrasmıo ona uymayan herkeze laf atabilecek kadar alçalabilio düşünüyorumda bu msjdan sonra bana neler diyecek bakalım ama artık umursamıyorum onu bosver gitsin...meyhanede baskalarının hanımına laf atabilecek kadar alçalabilcek bir insana ne desen bos...şimdi tekrar diyorum cnm ablam biz bu oyunda varsak seni her zaman destekleriz ve cidden sana ulaşmayı çok isterim...
Sayli sagopanin pawlonun köpegi die bi sarki war onu dinle...oraya cho koy.... 15 yasinda mini minnacik geri kafali haylaz bi cocuksun dersini aldin ve candan yürüyüp giddin.... kes sesini ve otur oturdugun yerde..... konus tarzin yüzünden kaç kere sayemde ceza aldin yetmedi galiba |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:04 pm |
|
|
bipppppppp kendini belli ediyor korkma sen istiosan bi anket yapalım kim edit belli olsun ayrıca çanı senin yüzünden terkettiysem hemen suan oyunu bırakcam gittikçe komikleşiyosun sus... ayrıca konusmam yüzünden bir kere ceza aldım ve toplam iki kere mahkemeye uğradım ve cezam neyse verdim peki iyilik meleği sen kaç kere mahkemeye uğradın... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:06 pm |
|
|
benim mahkemede isim bitmez senin gibileri sikayet etmekle gecio ömrüm... artiq kanka olacam mahkemedikilerle =) |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:08 pm |
|
|
sen o mahkemedeki gorevlilerin ancak seyi olursun merak etme edit.. ayrıca ben sen kaç kere mahkemeye düştün dedim ama çakallık yapıpı konu değiştirion... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:10 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- sen o mahkemedeki gorevlilerin ancak seyi olursun merak etme yalaka herif...
ayrıca ben sen kaç kere mahkemeye düştün dedim ama çakallık yapıpı konu değiştirion... 2 kere ceza aldim bunuda herkes bilio |
|
|
|
Nephthys
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:14 pm |
|
|
gerekli uyarıları yaptıgım halde ısrarla kurallara uymuyorsunuz. konu kilitlenecek ve kullanıcılar ceza alacaktır. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:22 pm |
|
|
siz su arkadaşın çenesini kitleyecek bişi bulun sayın yetkili bu yrn yeni konu açar adam bir gün rahat durmuo... |
|
|
|
Nephthys
|
Konu: Geri: Çan Halkina Önemle duyrulur!!!! Paz Mayıs 10, 2009 9:44 pm |
|
|
konu kilitlenmiştir |
|
|
|