Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
captainkidd

captainkidd

Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Vide
MesajKonu: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 2:31 pm

Sevgili Cemaat-i Müslimin;

Bildiğiniz gibi bizler İbni Rüşt Dergahı olarak ülkemizde din işlerinin bir çatı altında yürümesi imamlık mevkiinin düzgün yapılanması için kurulduğumuz günden beri çalışıyoruz. Az çok belli düzenlemeler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Şimdi de sizleri, özellikle seviye 3' e hazırlanan mümin kardeşlerimizi din yolu şeçmeye çağırıyoruz. Eğer sizde kasabanızda halkınızı aydınlatmak İbni Rüşt' ün aydınlığını halka yansıtmak istiyorsanız, gelişip sadece camide vaaz yerine istenilen gün pazaryerinde ve ya belediye önünde vaaz vermek, din ilmini öğrenmek istiyorsanız bize katılın.

İbni Rüşt Dergahı Moderatörü Captainkidd
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 5:02 pm

Pazar yeri ve belediye onunde vaaz mı veriliyor???
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 5:28 pm

Demek yenilikler var emre Smile Bir kısmet olurda osmanlıya dönersem din yolunu seçerim . Adamların ismi sonsuza dek yasıyor Smile (Camide )
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 7:01 pm

captainkidd elinize sağlık güzel çalışma desteğimiz tam olacak inş.
captainkidd

captainkidd

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 7:19 pm

Belediye binası ve pazar yerinde vaaz verebilmek için belli özelliklerin tamamlanması gerekiyor ben şahsen ingiltere'de kendim gördüm. Burada da bu konuda çalışıyoruz. Kısmetse din yolunu seçen arkadaşlarımızla bunu yapmaya başlayacağız. Böylelikle maneviyat bölümünüzdeki yazılar değişecektir.
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 7:28 pm

Mesela bir dervişten ders alın diyor tıklıyorsun kasabada derviş yok diyor

ama artık var diyecek galiba

gerçi irlandada yok derviş
@li

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 7:30 pm

Ben ingilterede dervişe hiç rast gelmedim nico Very Happy

Acaba dervişlik nasıl birşey?
captainkidd

captainkidd

MesajKonu: Geri: Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 7:43 pm

Derviş daha kodlanmadı Smile gorunmez zaten. ama din yolu seçenlerde vaaz verebilirsiniz seçeneği vardır maneviyat bölümünde. Belli özellikleri tamamladıktan sonra bu özelliği kullanabiliyor. Tabi bunu kullanan bende bir kişi gördüm bugüne kadar.

Halkımızı Din Yoluna Davet Ediyoruz

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası