malsi
|
Konu: Geri: İtibarlar Yine Coştu: Karesi 4,5*, Bursa 5*! Çarş. Nis. 29, 2009 11:01 am |
|
|
ben kendimi ifade edemedim sanirim cunku ben savunmadan bahsetmiyorum Karesi dememin sebebi de Karesi bayrakli ordunun 5 yildizli bir ordunun bulgarlara bulgar topraklarinda saldirmak taarruz etmek. |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: İtibarlar Yine Coştu: Karesi 4,5*, Bursa 5*! Çarş. Nis. 29, 2009 1:37 pm |
|
|
4,86 karesi prestiji anketlerden bekledigimiz oran gelmedi yoksa 5 olacaktı 0,02 olarak gercekleşti son anket artışı |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: İtibarlar Yine Coştu: Karesi 4,5*, Bursa 5*! Çarş. Nis. 29, 2009 1:42 pm |
|
|
mturkan anketleri sizlermi düzenliyosunuz yoksa adminlermi |
|
totalwar61
|
Konu: Geri: İtibarlar Yine Coştu: Karesi 4,5*, Bursa 5*! Çarş. Nis. 29, 2009 1:52 pm |
|
|
karesi sancağının prestiji 5 e yakındır fakat kasasının - de olduğu da yadsınamaz bir gerçek.. şu dönemde prestiji 5 e çıkardıktan sonra madenlerimizi kara geçirip kasamızı sıfıra çıkarmak üm amacımız.. umalım da bunu başaralım.. bu bağlamda karesi vatandaşlarından naçizane talebimiz , mümkün lduğunca buğday üretimini artırmanız , hayvan bulamayınca ısrar etmemeniz , madenleri öncelikli iş olarak görmenizdir .. hayvan bir süreliğine kısıtlanacak , eldeki buğdaylarla taş ve demir alınacak ve madenler geliştirilecektir.. et konusunda sıkıntı yaşanmayacaktır .. zira eyaletin elinde yeterine et vardır.. mümkün mertebe herkes bu ucuzluk zamanında kuvvet çalışsın.. hem elimizdeki etleri tüketip yenilerini üretme imkanımız doğsun hem de olası bir savaşa şimdiden hazırlıklı olalım.. edirnenin şu durumda düzelmesi imkansz gibi görülüyor..orasının düzelmesi için olağnüstü hal ilan edilmeli , tüm üretim buğday ağırlıklı olmalı , tarlalarda iş bulamayan öncelikle madene gitmeli madenler dolmuş ise özel ürün toplamaya gitmeli, toplanan buğdaylar satılıp gelir elde edilerek kasa toparlanmalı, kasa toparlanana dek eyaletin işine yaramayan ürünler alınmamalı para hacanmamalı.. bu halde bile ben edirne kasasının 1 yıldan erken düzeleceğine inanmıyorum .. |
|