|
Tekrar Liste silinme olayı |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Emin.e
|
Konu: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 4:34 pm |
|
|
Edirne Sancağı Divan Seçimlerinde Ohrf listesi, Fuhrerr'in listesinden sonra silinen ikinci liste oldu. Listedeki oyuncular hakkında kesin bilgi bilinmemektedir. Multi hesaplar tespit edildiğinden listenin kaldırıldığı belirtilmektedir.
Oylar Hc 'ye ( Hakim-ül Cihan )
En son Emin.e tarafından Çarş. Nis. 29, 2009 5:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Harf hatası) |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 4:35 pm |
|
|
Bilgilendirme için teşekkürler e.altnr. Ne zamandır yoktun hoş geldin.Belkide vardın biz bilmiyorduk |
|
|
|
Emin.e
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 4:40 pm |
|
|
Önemli değil.Evet yoktum Show_time, Kpss hazırlığı için oyunu bırakmıştım.İsmimi alan olmuş Yeni hesap açmıştım ama eşimle tek hesapla oynamaya karar verdik. Emin.e karakteri ile devam ediyorum.
Sizin listedeki oyuncuların durumu hakkında bilginiz varmı acaba? |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 4:52 pm |
|
|
Listede multi olduğunu sanmıyorum ama oy verenler içinde multi olabilir ve burnuma kötü kokular geliyor |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 4:54 pm |
|
|
Ahmetşeker ne tesadüftürki aynı kokular benimde burnuma geliyor. |
|
|
|
mehmet.
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:08 pm |
|
|
- Emin.e demiş ki:
- Edirne Sancağı Divan Seçimlerinde Ohrf listesi, Fuhrerr'in listesinden sonra silinen ikinci liste oldu. Listedeki oyuncular hakkında kesin bilgi bilinmemektedir. Multi hesaplar tespit edildiğinden listenin kaldırıldığı belirtilmektedir.
Oylar Hc 'y ( Hakim-ül Cihan ) Kadın olmayan adam,böyle bir bilgi henüz yok,laf uçar,yazı kalır,sana yazdıklarını hatırlatırım.İftira atmanı yakıştıramadım.Bir özür borçlusun. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:10 pm |
|
|
Nasıl ya OHRF listesi nasıl silinir, böyle saçma sapan bişey olabilir mi !! |
|
|
|
Emin.e
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:11 pm |
|
|
c
En son Emin.e tarafından Çarş. Nis. 29, 2009 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Yanlış insana söz anlatmaya çalıştığım ve değmediğini gördüğümden.) |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:13 pm |
|
|
Valla arkadaşlar şu oyunda yaşanan rezilliklerden bıktım usandım artık... Multici başının listesi silinince kesin kendi multileriyle bize oy vermiştir, sonrada kendi kendini ispiyon edip işte bunlarda multi oyu kullanıyor demiştir... Yoksa başka bir ihtimal daha yok...
|
|
|
|
mehmet.
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:20 pm |
|
|
- Emin.e demiş ki:
- mehmet. demiş ki:
- Emin.e demiş ki:
- Edirne Sancağı Divan Seçimlerinde Ohrf listesi, Fuhrerr'in listesinden sonra silinen ikinci liste oldu. Listedeki oyuncular hakkında kesin bilgi bilinmemektedir. Multi hesaplar tespit edildiğinden listenin kaldırıldığı belirtilmektedir.
Oylar Hc 'y ( Hakim-ül Cihan ) Kadın olmayan adam,böyle bir bilgi henüz yok,laf uçar,yazı kalır,sana yazdıklarını hatırlatırım.İftira atmanı yakıştıramadım.Bir özür borçlusun. Liste silinmiştir.İftira atmıyorum Divan Seçimine bastığınız zaman Ohrf listesinin olmadığını görebilirsiniz.
Üslübunu sizin düzeltmenizi tavsiye ediyorum. Polomik yapma,listenin silindiğini herkez biliyor.Ama sen multi hesap yüzünden diyorsun,bu bilgi sadece sana geldiyse açıkla,şuan itibariyle böyle bir bilgi gelmedi,bundan sonra gelse bile seni aklamaz.Tekrar ediyorum,bir özür borçlusun. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:23 pm |
|
|
Resmi forumda bu başlıkla açılmış..
Emin.e'de aynı başlıkla buraya yazmış bu normal nerden bilsin ne olduğunu?
Bu arada gerçekten silinmiş liste....
|
|
|
|
Emin.e
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:25 pm |
|
|
c
En son Emin.e tarafından Çarş. Nis. 29, 2009 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Yanlış insana söz anlatmaya çalıştığım ve değmediğini gördüğümden.) |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:29 pm |
|
|
O listedekilerin tamamına yakını herkezin bildiği uzun süredir oyunda olan insanlardır... Gidip dünkü çocuklarla bizi bir tutupda multi die çamur atmayın... ... Nasıl ben daha önce iftira ile 3 kez hapse girip sonra haklılığımı kanıtlanınca adminler tarafından hapisten çıkarıldıysam... Bu seferde iftiraya uğradığımız açıktır... ... Ama ne yazık ki bunun geri dönüşü yok... Oyunun iyice çivisi çıktı... |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:30 pm |
|
|
eyüp bey olayı normal bir şekilde açıklamış ama bu işte almanın bir parmagı var gibi .. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:35 pm |
|
|
Sakin |
|
|
|
excalybor
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:39 pm |
|
|
Ben mail attım adminlere bakalım ne cevap gelecek. |
|
|
|
mehmet.
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 5:58 pm |
|
|
Teşekkür ederim.
En son mehmet. tarafından Çarş. Nis. 29, 2009 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Çarş. Nis. 29, 2009 7:22 pm |
|
|
- mehmet. demiş ki:
- Emin.e demiş ki:
- mehmet. demiş ki:
- Emin.e demiş ki:
Oylar Hc 'y ( Hakim-ül Cihan ) Kadın olmayan adam,böyle bir bilgi henüz yok,laf uçar,yazı kalır,sana yazdıklarını hatırlatırım.İftira atmanı yakıştıramadım.Bir özür borçlusun. Liste silinmiştir.İftira atmıyorum Divan Seçimine bastığınız zaman Ohrf listesinin olmadığını görebilirsiniz.
Üslübunu sizin düzeltmenizi tavsiye ediyorum. Polomik yapma,listenin silindiğini herkez biliyor.Ama sen multi hesap yüzünden diyorsun,bu bilgi sadece sana geldiyse açıkla,şuan itibariyle böyle bir bilgi gelmedi,bundan sonra gelse bile seni aklamaz.Tekrar ediyorum,bir özür borçlusun. biz multi yapacak olsaydık kareside de yapardık.ama sen bunları bilmezsin forumda enderun bölümü var git orayı oku öyle gel |
|
|
|
cdkral
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Perş. Nis. 30, 2009 2:25 pm |
|
|
Nasıl ya |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Perş. Nis. 30, 2009 9:25 pm |
|
|
Kimin Yaptığı Belli Kurcalamaya Gerek Yok... Fuhrerr in Listesi Silinince Yediremedi Napsın Çamur Atcak Yer Arıyor... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Tekrar Liste silinme olayı Perş. Nis. 30, 2009 9:34 pm |
|
|
Her zaman yaptığı şey değil yine multi fazla söze gerek yok hem adminlere mesaj çekiliyorda noluyor adam yine sıyırıyor. |
|
|
|
|
Tekrar Liste silinme olayı |
|
|