|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|
Yazar |
Mesaj |
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 02, 2009 2:58 pm |
|
|
Arama sorma buna hiç gelemem beni sevmeyeni ben hiç sevemem |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 02, 2009 6:02 pm |
|
|
Ne güzelde konuşuyo |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 02, 2009 6:33 pm |
|
|
Ne olurdu sanki böyle kalsaydınnn!!!!!!!!!! |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 02, 2009 10:59 pm |
|
|
çok laf az iş |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Eyl. 03, 2009 12:13 pm |
|
|
Yaptığım hataların farkındayım, Ne olur bir şans daha tanı bana Bebeğim seni çok üzdüm biliyorum Ne olur affet beni bu son defa...
Senden sonra hiç kimseye Dokunamadım senin gibi Başka bir sen hiç olmadı Yapamadım başkasıyla, Hiç birşey aynı olmadı senden sonra...
Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet...
Dün gece ayrılık mektubunu okudum Sanki ilk defa okur gibi ağladım. Sımsıcak damlalar akerken gözlerimden Hala sana aşık olduğumu anladım..
|
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Eyl. 03, 2009 2:52 pm |
|
|
Döktürdü gine =) |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Eyl. 03, 2009 8:45 pm |
|
|
Kamyonum sensiz sanki dingilsiz
|
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Eyl. 03, 2009 8:50 pm |
|
|
Ay!a baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm =)) |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Eyl. 05, 2009 10:19 am |
|
|
Düşledim düşlerini,düşlerinde düş oldum |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Eyl. 05, 2009 7:09 pm |
|
|
Gözlerim gözlerini gözleyenin gözünü gözlerle gözler =P=)))))))) |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Eyl. 07, 2009 8:27 am |
|
|
Neler olmadım ki Bitmekteki nokta oldum,noktadaki geçiş oldum |
|
|
|
devrim
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Eyl. 07, 2009 1:59 pm |
|
|
trabzon’da bir motör açılıyor sahilde kalabalık motörü taşlıyorlar son perdeye başlıyorlar burjuva, kemalin omzuna binmiş kemal kumandanın kordonuna kumandan kahyanın cebine inmiş kahya adamlarının donuna uluyorlar: hav... hav... hak tu! ... |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 5:16 pm |
|
|
Nisan nisan nisancık, Kimi zaman insancık. Sarı sarı sardırır, Zaman zaman kandırır. Aman aman pek yaman, Yaşasın canım Nisan. =)) |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 5:51 pm |
|
|
Hayatı yaşarken mutsuzluklar dertler gelirler peşinden:F bırakmaz elinden :F |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 5:53 pm |
|
|
Yandım yandım ah kine yandım |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 5:54 pm |
|
|
kendi kendime mesaj attım.mutluyum |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 6:12 pm |
|
|
OooOooooUfff yazardım |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 6:14 pm |
|
|
Neden OooOoOOuF Merve acabaaa |
|
|
|
devrim
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 6:14 pm |
|
|
Ulan İddaa Yine Tutmadı |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 6:15 pm |
|
|
Devrim neden geLdin biz canım kankamla takıLıyoduk
Bazı sorunLar var adiyoscum |
|
|
|
devrim
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 6:15 pm |
|
|
İyi Gideriz Zten Moralim Bozuk |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 6:16 pm |
|
|
Ne Mervecimm |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 8:07 pm |
|
|
Espirikliğim üstümde bugun |
|
|
|
devrim
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 8:08 pm |
|
|
İmzamı kimse beenmiyo |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Eyl. 09, 2009 8:10 pm |
|
|
oLabiLir.ÜzüLme büyüyünce unutursun,,unutursun sende |
|
|
|
|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|