Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Özgür Kalem Nico Köşesi Çarş. Nis. 29, 2009 9:57 pm |
|
|
Senle Seccadem Allah a Şükrün Sembolüsün sen Kabeye duruş Senle Seccadem Dünyadan Kopuş Allaha Varış Kutlu Yakarış Senle Seccadem Nurlu Secdemin Işığısın sen Ümmetin şükrü Senle Seccadem Özgür Kalem Nico -FURKAN - |
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Özgür Kalem Nico Köşesi Çarş. Nis. 29, 2009 10:05 pm |
|
|
Hey Gardaş! Yolun nereye böyle ? Sendemi elinde gül sevgiliye Bakma öyle mahcup mahcup Sevmeyeceksek Niye geldik be ! Seveceğiz elbet sevilecekleri bizde Sevmek Yürekte başlar dediler Yürekten sevdik , yüreğe ulaştık bizde Kalpte en temiz sevgiyle Tutkuyla bağlandık birbirimize Değer verdik canana bizde Muhabbetle bağlandık birbirimize Haykırdık sevdamızı Yüreklerimizde Bizde Sevdik arkadaş ! bizde ! Özgür Kalem Nico -FURKAN- |
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Özgür Kalem Nico Köşesi Çarş. Nis. 29, 2009 10:14 pm |
|
|
Rahmetin sonsuzluguna uçtun sen ŞEHİDİM Ben Şahidim Ölmediğine ŞEHİDİM Ölmedin kalmadı arkanda YETİMİN Emanetin bizim namusumuzdur ŞEHİDİM 28 Nisan 2009 10 Şehidimiz anısına Özgür Kalem Nico -FURKAN- |
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Özgür Kalem Nico Köşesi C.tesi Mayıs 02, 2009 7:26 pm |
|
|
Vay Haline Arkadaşım
Arkadaşım Önünde dinine sövüyorlarsa Sen ses çıkarmıyorsan Vay Haline Arkadaşım
Kabeden Uzaklaştıysan Kaybettiysen Kimliğini İnancını savunamıyorsan Vay Haline Arkadaşım
Özgür Düşünemiyorsan Küfredene boyun eğiyorsan Dilini yozlaştırıyorlarsa senin Vay Haline Senin Arkadaşım
Ses çıkarmıyorsan düzene Dayatılmış ideolojileri kabulleniyorsan Allahın hükmünü es geçiyorsan Vay Haline Arkadaşım
be
Vay Haline ! |
|
j0ker
|
Konu: Geri: Özgür Kalem Nico Köşesi C.tesi Mayıs 02, 2009 7:43 pm |
|
|
hepsi güzelmiş tebrikler.. bari ben de böyle bi sayfa açayim.. zevkliye benzior.. |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Özgür Kalem Nico Köşesi C.tesi Mayıs 02, 2009 7:47 pm |
|
|
hepsi çok güzel nico eline yüregine saglık |
|
ozank
|
Konu: Geri: Özgür Kalem Nico Köşesi Ptsi Mayıs 04, 2009 1:29 am |
|