|
OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Anubis
Moderatör
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 8:02 pm |
|
|
Başlık İncelenmek Üzere Geçici Olarak Kapatılmıştır.İnceleme Bittikten Sonra Tekrar Açılacaktır. |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 8:50 pm |
|
|
Bir de bu anibus çıktı iyi mi? Neyi inceliyorsun arkadaşım... Bir hesap ver bakalım... Tadını kaçırma forumun...Kapattık diyorsun...Başık hala açık... Kapatmadan kastın kilitlemek mi? Ne bu şaka mı??? Üslubunuza dikkat ediniz... Anubis |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 8:58 pm |
|
|
Az önce kilitliydi.Sanırım yeni açtı.
Neyse konumuza dönelim. |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 9:29 pm |
|
|
Yahu modlar kim bodf üyeleri çoğu . Öyle Değilmi ? Modlar direk olarak parti forumunu gördüğüne göre resmi forumda parti meselelerini tartışmak çok saçma Bu görevlileri bir siyasi fırka üyesi olan her forum için geçerli yani rakibin senin ne eksiğin ne fazlan oldugunu rahatça görebiliyor Konuya gelecek olursak evet kural ihlali yapılmış fakat obbf nin kasıtlı olarak cezalandırılması açıktır. Misal ben gidip parti kursam ve % 4 -5 oy alsam ve böyle bir cümle kullansam parti forumumda bana ceza vermezler ama obbf güçlü bir parti oldugu için ve bodf un rakibi oldugu için yapılanı kasıtlı olarak görüyorum ve KINIYORUM .. ama ortada isyan edilecek bir durumda yok . Pravakatörlerin kışkırtmasına gelmeyin . Onların amacı zaten isyan etmek bir neden bulmaya çalışıyorlar. Bunların oyununa gelmeyin. |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 9:36 pm |
|
|
Sevgili Arkadaşlar; Resimdede görüldüğü gibi tarih bundan 3.5 ay öncedir, ama adminler bunun cezasını şimdi vermektedir, bunu anlamak çok zor, madem suçu o gün işledik cezayı ogün verselerdi! anlamıyoruz yani! |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 10:18 pm |
|
|
- tiger1617 demiş ki:
- Sevgili Arkadaşlar;
Resimdede görüldüğü gibi tarih bundan 3.5 ay öncedir, ama adminler bunun cezasını şimdi vermektedir, bunu anlamak çok zor, madem suçu o gün işledik cezayı ogün verselerdi! anlamıyoruz yani! O günler haydutlarla işbirliği içinde olan bodfliler için OBBF bir tehlike arz etmiyordu. Gördüler ki OBBF seçimleri açık farkla kazanmaya, halkı bilinçlendirmeye ve Osmanlı imparatorluğunun zafere doğru götürdüklerini görünce o zaman partinin iç işleyişini engellemek gerektiğini düşündüler ve gereğini yaptılar!
Tüm haksızlıklara karşı sizde ayaklanın, şimdi İSYAN ZAMANIDIR.TÜRK HALKINI Maskeli hainlere karşı örgütleme zamanıdır!
NOT: Bodflilere karşı yaptıgım haberler onları rahatsız etmiştir.Bu sebeple şahsıma,gerek genel forumda ve özel mesajdan etmedikleri küfür kalmadı.Bunuda belirtmek isterim! |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 10:40 pm |
|
|
Bu başlığa yazmayım dedim ama ATTİLA nın son mesajıyla tutamadım BODF liler deyip genelleştirme yapmayın.Biz hiçbir zaman bodf forumlarında böyle şeyler konuşmadık hepsi iftiradır.Bende diyorumki diğer partilerde BODF için aynı çamur atma kampanyalrı düzenlemektedir.Daha Resmi forumdakilerin kim olduğunu bilmiyorsunuz ama hemen BODF ye suçu atıyorsunuz.Ve özellikle sen attila Belden aşağıya vurarak yaptığın gayet gayriciddi gayriahlaki içerikli uydurma bir hakimiyet-i milliye gazeten var.Kendini o gazeteyle tatmin et işte ama osmanlıya yararlı hiçbir faliyetini görmüş değilim.Halkı isyan edin isyan edin diye provake etmeye çalışma aklı yerinde olan biri senin bu sözlerini takmaz.Sözüm yalnızca sana değil o saçma sapan babai mi dir nedir o harekettir biz adaleti sağlıyoz dionuz ama neye göre adalet?Herkesin kendine göre bir adalet anlayışı var galiba.Ve bodf ye asılsız iftira atan tek sen değilsin attila diğerlerine söz bile etmeyeceğim. OBBF direkten link vermemiş olsa bile dolaylı yolla bir başka yarin tanıtımını yapıyor. VE Ahmetseker'i resmi forumu savunmakla suçluyorsunuz.Resmi forum O bayıldığınız oyunun parçasıdır kimse kimseyi resmi forumu kullanmakla suçlayamaz,daha geçen haftalarda hadi hepberaber resmi forumdan banlanalım diyordunuz siz afedersiniz kaşınıyorsunuz resmi forumda adminlere gel beni banla diyorsunuz sonra admin beni banladı diyorsunuz oldumu şimdi. Artık bu alternatif forum denilen forumda pek fazla takılmayacağım,Ancak osmanlı halkının bir kısmının bu forumda olduğu varsayılırsa bu halktan kopulmaması gerektiğinden biraz bakacağım. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 10:56 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
- Bu başlığa yazmayım dedim ama ATTİLA nın son mesajıyla tutamadım
BODF liler deyip genelleştirme yapmayın.Biz hiçbir zaman bodf forumlarında böyle şeyler konuşmadık hepsi iftiradır.Bende diyorumki diğer partilerde BODF için aynı çamur atma kampanyalrı düzenlemektedir.Daha Resmi forumdakilerin kim olduğunu bilmiyorsunuz ama hemen BODF ye suçu atıyorsunuz.Ve özellikle sen attila Belden aşağıya vurarak yaptığın gayet gayriciddi gayriahlaki içerikli uydurma bir hakimiyet-i milliye gazeten var.Kendini o gazeteyle tatmin et işte ama osmanlıya yararlı hiçbir faliyetini görmüş değilim.Halkı isyan edin isyan edin diye provake etmeye çalışma aklı yerinde olan biri senin bu sözlerini takmaz.Sözüm yalnızca sana değil o saçma sapan babai mi dir nedir o harekettir biz adaleti sağlıyoz dionuz ama neye göre adalet?Herkesin kendine göre bir adalet anlayışı var galiba.Ve bodf ye asılsız iftira atan tek sen değilsin attila diğerlerine söz bile etmeyeceğim. OBBF direkten link vermemiş olsa bile dolaylı yolla bir başka yarin tanıtımını yapıyor. VE Ahmetseker'i resmi forumu savunmakla suçluyorsunuz.Resmi forum O bayıldığınız oyunun parçasıdır kimse kimseyi resmi forumu kullanmakla suçlayamaz,daha geçen haftalarda hadi hepberaber resmi forumdan banlanalım diyordunuz siz afedersiniz kaşınıyorsunuz resmi forumda adminlere gel beni banla diyorsunuz sonra admin beni banladı diyorsunuz oldumu şimdi. Artık bu alternatif forum denilen forumda pek fazla takılmayacağım,Ancak osmanlı halkının bir kısmının bu forumda olduğu varsayılırsa bu halktan kopulmaması gerektiğinden biraz bakacağım. Spam yasaktır... Anubis |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 10:59 pm |
|
|
Beni bir kere sildirttiler.Multiyle hakaret edip benide öfkelendirip aynı suça bulaştım sinirden.Bunların ne halt olduğunu bildiğim için bunları söylüyorum.
Ömer,birbirimizi kandırmayalım.Biliyoruz ki bodf dediğimizde partinin önderliğini sürdüren kişileri kastediyoruz. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi Cuma Mayıs 01, 2009 11:01 pm |
|
|
Bak omer bu genelleştirme meselesine çok takılmışsın.Ama oysaki bulunduğun fırkanın başkanı bir obbf'linin yaptığını bütün fırka için suçlama olarak kullanabiliyor.Git ondan hesap sor.
Burda bir bodf genellemesi yapılırken çoğu kişi aklına supergaziyi ve fırkanın diğer önde gelen kişilerini getiriyor.Zaten bodf de ki her kişiyi tanıyıp bunların nasıl bir insan olduğunun analizini yapamayız. |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 12:07 am |
|
|
Hep isyan hep isyan bekle bizi şekerim geliyoz |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 1:20 am |
|
|
omer kardesim, sizin burda hakkinizi aramanizi takdir ediyorum, dogrudur belki siz diger bodflular gibi degilsinizdir. ama size tavsiyem, bu kadar dangalagin oldugu bir partide kalip diger platformlarda dangalak muamelesi gormek istemiyorsaniz lutfen partinizin onde gelenlerinin yaptigi sacmaliklari ve attigi camurlari goz onunde bulundurup siyasete bakis acinizi tekrar gozden geciriniz.
arkadaslarin genelleme yapiyor gibi konusmasinin sebebi GORUNURDE bodflu olan uyelerin sayisinin iki elin parmaklarini gecmemis olmasidir. piyasada turunun son ornegi olan 3-5 bodflu kaldigi icin ve bunlara yardakcilik yapan 2-3 saksakci kaldigi icin bu laflar kime gidiyor herkez biliyor sizin iciniz rahat olsun, bir derdiniz olacaksada bu kisiliksiz herifler beni nasil kandirmis, allahim ben nasil hala bodfluyum diye ortalikta dolasiyorum diye olsun |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 9:11 am |
|
|
bodf partisi üyelerini 2 ekmek le kandırıyorlar arkadaşlar..
çıkmaları neredeyse imkansız..
her türlü maddi desteği sonuna kadar sağlıyorlar..
özellik olsun , tarla olsun , mal olsun..
bizzat gözlerimle şahidim ben buna..
bodf lideri inanılmaz eli açık davranıyo bunlara..
ee bununda bir oyun olduğunu düşünürsek herkeste balıklama gibi atlıyo o partiye.. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 10:18 am |
|
|
Konua amacından sapmasın |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 10:39 am |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Konua amacından sapmasın
Aynen
Hep İsyan Hep İsyan Bekle Bizi Şekerim Geliyoz |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 12:36 pm |
|
|
Yanlış yere atmışız
En son Free_İrish_Nico tarafından C.tesi Mayıs 02, 2009 1:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 1:02 pm |
|
|
yanlis baslik:) |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi C.tesi Mayıs 02, 2009 4:24 pm |
|
|
yahu kfc adminleri bile edit remsidekilermı yapmayacak geçmiş olsun obbf Kullandığımız kelimelere dikkat edelim |
|
|
|
|
OBBF'nin de Fırka Forumu Kilitlendi |
|
|