|
Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında |
|
|
Yazar |
Mesaj |
omer1994
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:01 pm |
|
|
Bu nedir banlanan bir arkadaşa verilen admnilerimiz tarafından yakıştırılmış bir sıfat(!) tmm o arkadaş kendini bilmiyordu admnilerin kimliğini açıkladığını sanıyordu hatta adminlerimiz gördüyseler ilk tepkiyide ona ben vermiştim.Ama şimdi bu nedir?Resmi forumu beğenmeyenlere soruyorum resmi forum adminleri hangi banladığı kişiye küfür etti?
Editlenmiştir Yolcu |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:04 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
- Düzeltilmiştir ***Ares***
Bu nedir banlanan bir arkadaşa verilen admnilerimiz tarafından yakıştırılmış bir sıfat(!) tmm o arkadaş kendini bilmiyordu admnilerin kimliğini açıkladığını sanıyordu hatta adminlerimiz gördüyseler ilk tepkiyide ona ben vermiştim.Ama şimdi bu nedir?Resmi forumu beğenmeyenlere soruyorum resmi forum adminleri hangi banladığı kişiye küfür etti?
dostum o senin koydugun montaj
gerçek olanında üyeliği iptal edilmiştir yazıyor... milleti burda yanlış yönlendirme
her neyse bir bodf li ile lalalalalalalala laylay |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:07 pm |
|
|
benim yapmış olduğum montaj ha?Ben birkere photoshoptan anlamam ve ben bunu RP odasında gezinirken gördüm ve aniden dikkatimi çekti.Ve galiba adminler hemen yaptıkları şeyin farknıa vardılar ve düzelttiler.Bu da bir fikirdir yani |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:10 pm |
|
|
evet dediğin gibi kardeşim şimdi o resmi çektiğim yere baktım kontrol ettim gerçekten senin dediğin gibi üyeliği iptal edilmiştir yazıyor. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:10 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
- benim yapmış olduğum montaj ha?Ben birkere photoshoptan anlamam ve ben bunu RP odasında gezinirken gördüm ve aniden dikkatimi çekti.Ve galiba adminler hemen yaptıkları şeyin farknıa vardılar ve düzelttiler.Bu da bir fikirdir yani
:bounce:lalalalalalalala
oldumu şimdi
En son Aksen090 tarafından Cuma Mayıs 01, 2009 11:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:11 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
pek montaj gibi durmuyo ve bunu yapan hangi hangi mod ise ona ceza veril meli bu yeni gelen modlar çok degişikler hiç eski modlara benzemiyo bunlar bize anaforumdaki bancı modları bile aradcak gibi gözüküyo |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:11 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
- evet dediğin gibi kardeşim şimdi o resmi çektiğim yere baktım kontrol ettim gerçekten senin dediğin gibi üyeliği iptal edilmiştir yazıyor.
o profilinden bodf yazısı silinmeden kardeş fln olamayız biz....uzaktan konusalım mümkünse |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:14 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- omer1994 demiş ki:
- benim yapmış olduğum montaj ha?Ben birkere photoshoptan anlamam ve ben bunu RP odasında gezinirken gördüm ve aniden dikkatimi çekti.Ve galiba adminler hemen yaptıkları şeyin farknıa vardılar ve düzelttiler.Bu da bir fikirdir yani
FORUM KURALLARINDAN ALINTI: 12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( , , , vs..), sadece +1 gibi ifadeler kullanmak, mesajlarda sadece baskasinin alintisini kullanmak ve benzeri faaliyetler yasaktır...
Bu gördüğünüz üye yalnızca benim dedğimi alıntılarmış ve zıp zıplayan smiley kullanmıştır.Bu kurala göre üyenin hakkında işlem yapılmasını talep etmekteyim.Kendi koyduğunuz kurallarla çelişmessiniz herhalde |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:16 pm |
|
|
Avatarına göre muamele yapılmış olabilir üyenin Mücahid düşmanlar var galiba |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:17 pm |
|
|
- omer1994 demiş ki:
- Aksen090 demiş ki:
- omer1994 demiş ki:
FORUM KURALLARINDAN ALINTI: 12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( , , , vs..), sadece +1 gibi ifadeler kullanmak, mesajlarda sadece baskasinin alintisini kullanmak ve benzeri faaliyetler yasaktır...
Bu gördüğünüz üye yalnızca benim dedğimi alıntılarmış ve zıp zıplayan smiley kullanmıştır.Bu kurala göre üyenin hakkında işlem yapılmasını talep etmekteyim.Kendi koyduğunuz kurallarla çelişmessiniz herhalde değiştirdim mesajı baksana nasıl olmuş
o zıpzıplar o kadar cok sey anlatıyorki
tabi sizler anlayamazsınız onların anlamını hipergazi iyi anlar |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:26 pm |
|
|
O ss'in montaj olduğuna emin misiniz? |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:27 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- O ss'in montaj olduğuna emin misiniz?
montaj değilse bile dogru yazmış yazan
adam gerçekten çipin teki |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:27 pm |
|
|
Resmi forumda gidin ne yapacaksınız yapın..Hatta admine falan şikayet edin zıp zıp zıpladı diye..
Buranın kuralları böyle kardeşim..İşine geliyorsa.. |
|
|
|
omer1994
|
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:29 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- omer1994 demiş ki:
- Aksen090 demiş ki:
- omer1994 demiş ki:
Bu gördüğünüz üye yalnızca benim dedğimi alıntılarmış ve zıp zıplayan smiley kullanmıştır.Bu kurala göre üyenin hakkında işlem yapılmasını talep etmekteyim.Kendi koyduğunuz kurallarla çelişmessiniz herhalde değiştirdim mesajı baksana nasıl olmuş
o zıpzıplar o kadar cok sey anlatıyorki
tabi sizler anlayamazsınız onların anlamını hipergazi iyi anlar Abi ağzına sağlık |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:30 pm |
|
|
o zıp zıplarda buranın kuralı yani o zıp zıp yapanlarda ceza alması gerekiyor ceza verilmiyorsa buda bu forumun zayıflığıdır |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Cuma Mayıs 01, 2009 11:32 pm |
|
|
Gereken kişilere cezaları verilmiştir |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında C.tesi Mayıs 02, 2009 12:08 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- omer1994 demiş ki:
dostum o senin koydugun montaj
gerçek olanında üyeliği iptal edilmiştir yazıyor... milleti burda yanlış yönlendirme
her neyse bir bodf li ile lalalalalalalala laylay BEN SADECE SUNU SÖYLEYECEGIM! ROHIRRIM/THE SPARTANS/KALASHNIKOV! (bizim nam-i deger ünlü MULTICIMIZ) KENDINI COK MU ZEKI ZANNEDIYORSUN?! FRANSA-STRASBOURG'DA YASADIGINI ÖGRENDIM. SIMDI TAM ADRESINI ARIYORUM. HOST ADRESINDE: FREE. SANSIN YOK. BENDE FREE'YE ÜYEYIM. SIMDI SEN ATATÜRK'E HAKARET ETMEYE DEVAM ET, BAKALIM DEVAM EDEBILECEK MISIN ! KÜFÜR ETMEKTEN BASKA BIR SEY BILMEDIGINI GAYET IYI BILIYORUM CUNKU SENDE ZERRE KADAR AKIL FIKIR YOK! ATATÜRK'E LAF ATMAK NEYMIS GÖRECEKSIN --Düzeltildi--.
M.N.: HAKARET ETME !
***Ares*** |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında C.tesi Mayıs 02, 2009 12:09 pm |
|
|
FRANSADA olman iyi oldu! Mahkemede gorusuruz!!!!!! |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında C.tesi Mayıs 02, 2009 12:11 pm |
|
|
Kurallara uyunuz |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında C.tesi Mayıs 02, 2009 1:17 pm |
|
|
Arkadaşlar kimseyi ne suçluyom ne savunuyom ama resim montaj değil. |
|
|
|
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında C.tesi Mayıs 02, 2009 1:33 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Gereken kişilere cezaları verilmiştir
Forumun en üst merciileri ilgili kişilerin yetkilerini kaldırmıştır.Daha fazla bilgi için yöneticilere ulaşmanızı tavsiye ederiz.
Kilitlenmiştir. |
|
|
|
|
Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında |
|
|