Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
omer1994

omer1994

Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:01 pm

Bu nedir banlanan bir arkadaşa verilen admnilerimiz tarafından yakıştırılmış bir sıfat(!) tmm o arkadaş kendini bilmiyordu admnilerin kimliğini açıkladığını sanıyordu hatta adminlerimiz gördüyseler ilk tepkiyide ona ben vermiştim.Ama şimdi bu nedir?Resmi forumu beğenmeyenlere soruyorum resmi forum adminleri hangi banladığı kişiye küfür etti?

Editlenmiştir
Yolcu
Aksen090

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:04 pm

omer1994 demiş ki:
Düzeltilmiştir ***Ares***
Bu nedir banlanan bir arkadaşa verilen admnilerimiz tarafından yakıştırılmış bir sıfat(!) tmm o arkadaş kendini bilmiyordu admnilerin kimliğini açıkladığını sanıyordu hatta adminlerimiz gördüyseler ilk tepkiyide ona ben vermiştim.Ama şimdi bu nedir?Resmi forumu beğenmeyenlere soruyorum resmi forum adminleri hangi banladığı kişiye küfür etti?

dostum o senin koydugun montaj lol! lol!

gerçek olanında üyeliği iptal edilmiştir yazıyor...
milleti burda yanlış yönlendirme bounce

her neyse
bir bodf li ile
lalalalalalalala
laylay bounce
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:07 pm

benim yapmış olduğum montaj ha?Ben birkere photoshoptan anlamam ve ben bunu RP odasında gezinirken gördüm ve aniden dikkatimi çekti.Ve galiba adminler hemen yaptıkları şeyin farknıa vardılar ve düzelttiler.Bu da bir fikirdir yani
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:10 pm

evet dediğin gibi kardeşim şimdi o resmi çektiğim yere baktım kontrol ettim gerçekten senin dediğin gibi üyeliği iptal edilmiştir yazıyor.
Aksen090

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:10 pm

omer1994 demiş ki:
benim yapmış olduğum montaj ha?Ben birkere photoshoptan anlamam ve ben bunu RP odasında gezinirken gördüm ve aniden dikkatimi çekti.Ve galiba adminler hemen yaptıkları şeyin farknıa vardılar ve düzelttiler.Bu da bir fikirdir yani

bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce :bounce:lalalalalalalala

oldumu şimdi lol!

En son Aksen090 tarafından Cuma Mayıs 01, 2009 11:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:11 pm

omer1994 demiş ki:

pek montaj gibi durmuyo ve bunu yapan hangi hangi mod ise ona ceza veril meli bu yeni gelen modlar çok degişikler hiç eski modlara benzemiyo bunlar bize anaforumdaki bancı modları bile aradcak gibi gözüküyo
Aksen090

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:11 pm

omer1994 demiş ki:
evet dediğin gibi kardeşim şimdi o resmi çektiğim yere baktım kontrol ettim gerçekten senin dediğin gibi üyeliği iptal edilmiştir yazıyor.

o profilinden bodf yazısı silinmeden kardeş fln olamayız biz....uzaktan konusalım mümkünse lol!
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:14 pm

Aksen090 demiş ki:
omer1994 demiş ki:

bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

FORUM KURALLARINDAN ALINTI:
12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( Very Happy , pirat , Suspect
, vs..), sadece +1 gibi ifadeler kullanmak, mesajlarda sadece
baskasinin alintisini kullanmak ve benzeri faaliyetler yasaktır...

Bu gördüğünüz üye yalnızca benim dedğimi alıntılarmış ve zıp zıplayan smiley kullanmıştır.Bu kurala göre üyenin hakkında işlem yapılmasını talep etmekteyim.Kendi koyduğunuz kurallarla çelişmessiniz herhalde
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:16 pm

Avatarına göre muamele yapılmış olabilir üyenin Smile Mücahid düşmanlar var galiba
Aksen090

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:17 pm

omer1994 demiş ki:
Aksen090 demiş ki:
omer1994 demiş ki:

bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( Very Happy , pirat , Suspect

Bu gördüğünüz üye yalnızca benim dedğimi alıntılarmış ve zıp zıplayan smiley kullanmıştır.Bu kurala göre üyenin hakkında işlem yapılmasını talep etmekteyim.Kendi koyduğunuz kurallarla çelişmessiniz herhalde

değiştirdim mesajı baksana nasıl olmuş bounce

o zıpzıplar o kadar cok sey anlatıyorki lol!

tabi sizler anlayamazsınız
onların anlamını hipergazi iyi anlar bounce
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:26 pm

O ss'in montaj olduğuna emin misiniz?
Aksen090

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:27 pm

turkscihad demiş ki:
O ss'in montaj olduğuna emin misiniz?

montaj değilse bile dogru yazmış yazan lol!

adam gerçekten çipin teki lol! lol!
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:27 pm

Resmi forumda gidin ne yapacaksınız yapın..Hatta admine falan şikayet edin zıp zıp zıpladı diye..

Buranın kuralları böyle kardeşim..İşine geliyorsa..
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:29 pm

O resmi sana nerde gördüğümün linkini vereyim https://kralliklar.all-up.com/geyik-sofrasy-f35/adminlerin-kimlikleri-bipppppppp-t6913.htm şuan o link te resim değil ama daha ilginç bir şey var.Adminler niyeyse o yazıya henüz müdale etmemiş
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:29 pm

Aksen090 demiş ki:
omer1994 demiş ki:
Aksen090 demiş ki:
omer1994 demiş ki:

değiştirdim mesajı baksana nasıl olmuş bounce

o zıpzıplar o kadar cok sey anlatıyorki lol!

tabi sizler anlayamazsınız
onların anlamını hipergazi iyi anlar bounce

unanim Abi ağzına sağlık ye$il ye$il
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:30 pm

o zıp zıplarda buranın kuralı yani o zıp zıp yapanlarda ceza alması gerekiyor ceza verilmiyorsa buda bu forumun zayıflığıdır
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:32 pm

Gereken kişilere cezaları verilmiştir
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 12:08 pm

Aksen090 demiş ki:
omer1994 demiş ki:

dostum o senin koydugun montaj lol! lol!

gerçek olanında üyeliği iptal edilmiştir yazıyor...
milleti burda yanlış yönlendirme bounce

her neyse
bir bodf li ile
lalalalalalalala
laylay bounce

BEN SADECE SUNU SÖYLEYECEGIM! ROHIRRIM/THE SPARTANS/KALASHNIKOV! Twisted Evil (bizim nam-i deger ünlü MULTICIMIZ) KENDINI COK MU ZEKI ZANNEDIYORSUN?! FRANSA-STRASBOURG'DA YASADIGINI ÖGRENDIM. Twisted Evil SIMDI TAM ADRESINI ARIYORUM. Twisted Evil HOST ADRESINDE: FREE. SANSIN YOK. BENDE FREE'YE ÜYEYIM. geek SIMDI SEN ATATÜRK'E HAKARET ETMEYE DEVAM ET, BAKALIM DEVAM EDEBILECEK MISIN ! KÜFÜR ETMEKTEN BASKA BIR SEY BILMEDIGINI GAYET IYI BILIYORUM CUNKU SENDE ZERRE KADAR AKIL FIKIR YOK! ATATÜRK'E LAF ATMAK NEYMIS GÖRECEKSIN --Düzeltildi--.

M.N.: HAKARET ETME !

***Ares***
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 12:09 pm

FRANSADA olman iyi oldu! Mahkemede gorusuruz!!!!!! Twisted Evil
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 12:11 pm

Kurallara uyunuz
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 1:17 pm

Arkadaşlar kimseyi ne suçluyom ne savunuyom ama resim montaj değil.
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
***Ares***

MesajKonu: Geri: Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 1:33 pm

yolcu demiş ki:
Gereken kişilere cezaları verilmiştir

Forumun en üst merciileri ilgili kişilerin yetkilerini kaldırmıştır.Daha fazla bilgi için yöneticilere ulaşmanızı tavsiye ederiz.

Kilitlenmi
ştir.

Forumda Küfür Eden Kalashnikov Hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası