reelman
|
Konu: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 12:07 am |
|
|
REsmi forum-beylerbeylikte bir başlıkta bunları yazmıştım başlık kilitlenmiş. Bunada şükür en azından banlamadılar
Tarih: 02 May 2009 11:48 Mesaj konusu: | |
| Oncelikle herkese iyi oyunlar sayin adminlerimde dahil
YAZACAKLARIM ELEŞTİRİ DEĞİL SORUDUR!!! ben bu oyuna para verip oynuyorsam ve bu forumda bu oyunun resmi bir forumu ise oyuna bağlıdır. Buranın link i oyun içinde vardır ve insanların buradan banlanması insanların oyun haklarının ellerinden alınmasıdır. Yapılan suç ağır olmadıkça banlama olaylarının olmamasını temenni ediyorum. Çünkü insanların para verdiği bir yere sırf bi kaç eleştiri yap diye girilmesinin engellenmesi suçtur.
Adminlerime sormak istiyorum eleştiri olmadan doğruyu bulmak zor olmazmı sizlerde bizim gibi insansınız ve sizlerinde hata paylarınız var bu yüzden her eleştiriyi hakaret addetmeyiniz.
Eleştiri tabiki olucak önemli olan hakaret boyutuna gelmemesidir.
Şimdi bi kaç sorum olucak pm msjlarıma genelde cvp alamıyorum burdan sormak istiyorum böylece tüm sansürcülerde görebilir herkesi pmden rahatsız etmemiş olurum.
1.) Sansürcüler oyun içinde aktif olarak oynayan kişilerdenmi oluşuyor
2.)Eğer 1.sorunun cevabı evet ise sansürcüler tüm fırka forumlarını görmektedir. ve bunların içinde illaki rakip fırkalarda olanlar vardır, Bu haksızlık yada kanunsuzluk değilmi. Fırkalar siyasi rakiplerinin forumlarını gördüklerini bile bile nasıl bir strateji paylaşımı yapabilirler
3.)Sansürcüler oyun içinden kişiler olduğundan (1.cevap evet ise) taraflı kararlar verme yanlışına düşebilirlermi?
4.)Bazı sansürcülerin oyundan bazı kişiler ile msn den görüştüğü doğrumu?
5.)OBBF modluğunu alırken defalarca solon128 e msj attım bir forum bir mod dedi sayfanızda oylama yapın öyle değiştiririm modu dedi. bizde yaptık modluğu bu şekilde 10-15 günde anca alabildim. Ancak şimdi şans eseri bir şeyi farkettim OBDF forum başlığında 2 mod var; sayın mahusmilena ve sayın sawron bu konuda bilgi istiyorum.
Daha çok konuşucak konu var ama malüm eleştiriye giremiyoruz.
Saygılarımla
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 12:34 am |
|
|
cok sanssizsin hocam bu sorularin 2 tanesinide ben sordum suresiz banladilar:)
banlatamamissin kendini tuh:)
sorunun altina biseyler daha ekleyecektin
mesela
sizin adamliginiz tuslarinizin bastigi kadarmi diye takkk suresiz olcakti.. nese baska zaman artik.
ayrica ben bu sorulara cvp vereyim en aziindan bazi seyleri biliyorum:)
1. evet
2. farketmez onlar icin, gormesi zaten avantajlari. oylesine verilmis bir baslik onla idare edin
3. dusmezlermi en iyi yaptiklari is:) bu koz olmasa napicaklardi ki baska nasil ayakta kalabileceklerdi.
4. obbf ye bir admin sarti var cunku obdf iki admin olabilir ama obbf de bir yeterli iki olursa daha cok buyume ihtimaliniz var.
not: adminler elestirilmez cunku. elestirmeye kalksan yillar surer herkes oyunu birakir adminleri linc eder, adminleri elesstirirsen, elinden kozlarini almis olursun, zaten kari kiliklilar birde elestirirsen sana hangi cesaretle cvp verecekki.
imzamizi bosa yazmadik:) |
|
lavinya
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 1:11 am |
|
|
ben bu adminlerin Tövbe yaaaa nasil kilitlerler yaa ikinci baslığı açtım üçüncü baslıgımı istiyorlar.
obbf biraz büyüyüp sesini duyurmaya basladıgı içinmidir bu kavga gürültü. zamanında öten boruların serecesini kimse tutmadı dimi.
la bi iki bişe daha yazacaktım. kilitlemişler. tövbe Yarabbimmm mubarek gününde agzımı bozduracaklar
ÇAKALLARIN HÜKÜMRANLIĞINDA KUZU KİMDEN ADALET DİLENSİN !!! |
|
recai
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 1:40 am |
|
|
Bunlar kaşınıyorlar
Bundan sonra hep isyan hep isyan şekerim bekle geliyoz |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 2:07 am |
|
|
kitlerler kitlerler onlar neler kilitlemediki buda bişeymi |
|
islam44.
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 8:53 am |
|
|
Bu resmi forumdan çektiğimiz ne bee |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 8:56 am |
|
|
yazık ya..
vallaha bir oyun için bu kadarda ego tatmin edilmez..
obbf nin aldığı ceza uyarı olarak verilse ve tekrarında kapatılma olayı olsaydı amenna..
ama direkt kapatılması açıkcası hiç etik değil.. |
|
infini
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 9:03 am |
|
|
şereffizlik paraylamı zevklerini çıkarsınlar yetkilerinin illaki durumlar terse dönecek |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Soru sorunca kilitliyorlar Paz Mayıs 03, 2009 1:25 pm |
|
|
hic sasirmadim bu olaya bundan daha dogal ne var (resmi forumda) |
|