|
Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kadir1131
|
Konu: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Paz Mayıs 03, 2009 9:08 pm |
|
|
ve sonunda karesi mizin ve Bursa mızın prestiji 5 oldu. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Darısı Saruhan (Prestiji:0) ve Edirne(Prestiji:0) sancaklarına
|
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Paz Mayıs 03, 2009 10:24 pm |
|
|
hayırlı uğurlu olsun halkımıza(aslında tam savaş zamanı ama biz hala bekliyoruz nedense) |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Paz Mayıs 03, 2009 10:43 pm |
|
|
Saylı nasıl tam savaş zamanı ? Edirne sancağının prestiji yükselmeden ve eyaletlerimizde ekonomik açıdan tam bağımsız hale gelemedikten sonra savaşa gitmek aptallık olur |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Paz Mayıs 03, 2009 10:45 pm |
|
|
en çok asker karesiden gelio zaten ordular karesi sancağı tarafından kurulursa sorun olmaz die düşünüom ki bu sadece benim fikrimdir... |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 12:11 am |
|
|
Hayırlı olur inşallah. |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 12:52 am |
|
|
ins. diger eyaletlerde yukselitir ozelliklede edirne tam sınırdalar |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 1:14 am |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- en çok asker karesiden gelio zaten ordular karesi sancağı tarafından kurulursa sorun olmaz die düşünüom ki bu sadece benim fikrimdir...
Dostum Bulgaristanı almak istiyorsa Karesi Edirneyi tamamen kendine bağlaması gerekir ! Yollar bağlanmadan nasıl bağlıyacak söylermisin acaba ? |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 1:29 pm |
|
|
Hayırlı olur inşallah |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 2:57 pm |
|
|
hayırlı olsun |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 4:10 pm |
|
|
hayırlı olsun işallah saruhan ve edirnede 5 yıldız olur yakında |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Ptsi Mayıs 04, 2009 5:49 pm |
|
|
- Yamatoo demiş ki:
- hayırlı olsun işallah saruhan ve edirnede 5 yıldız olur yakında
Saruhanı bilmemde edirne için 5 yıldızlı günleri biz daha çok bekleyecez. |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Salı Mayıs 05, 2009 10:26 pm |
|
|
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın yav ne olur Karesi Edirne ile paylaşsın şu yıldızları Bursa da Saruhanla iki puçuk iki puçuk paylaşılır süper
|
|
|
|
Anubis
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu Çarş. Mayıs 06, 2009 3:32 pm |
|
|
Başlıkları tekrar tekrar açmayalım açılı olan başlığı kullanırsak sevinirim.Saygılarımla |
|
|
|
|
Karesi nin ve Bursa nın Prestiji 5 oldu |
|
|