Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Trabzonsporlular.....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
alefendi

alefendi

Trabzonsporlular..... Vide
MesajKonu: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 8:41 pm

Görelim bakalım bu oyundaki trabzonsporluları... Tanışalım kaynaşalım.... bounce
soll

soll

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 8:13 am

alefendi sen trabzon sporlumusun?
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 4:02 pm

ewet ofliyim.... bounce bounce bounce trabzonsporliyiz....
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 8:06 am

ben varım ...
soll

soll

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 10:38 am

vayyy trabzonsporlu olduğun için kutlarım.. herkes istanbul takımı tutuo..
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 10:58 am

alefendi demiş ki:
ewet ofliyim.... bounce bounce bounce trabzonsporliyiz....
bi zamanlar trabzonsporluydum artık takım tutmuom ayrıva çaykaralıyım
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 12:20 pm

trtuğrul... üzüldüm adına hem de çaykarlısın... Ne acılar çektik
A.Villa maçında kacharava indirdi K.Orhan Vurdu sevinçden kolumu kırdım... Wink
Bir fener maçından sonra nezaretler düştük... Evil or Very Mad

ama genede ölümüne bordo mavi... cheers

mutlu son yakındır arkadaşlar.... Bide nereli olduğunuzu yazın yaw... trabzonu genelde karadenizli insanı ve doğu insanı tutar daa
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedC.tesi Tem. 05, 2008 11:31 pm

arsin ve trabzonspor
hic unutmadigim senesi 95/96 sampiyonlugu son uc maci ustuste kaybederek kaybedisimiz cileden cikmistim birkac gun kendime gelemedim!!!
Sen Feneri 1/0 yenerken ustune ustluk bilmem kac topun direkten kil payi defanstan donen toplar 5/0 olabilecek bir macti cunku Fenerin hic ama hic atagi yoktu inanin simdi bile heyecanlaniyorum tek kale oynuyoruz resmen ve surekli doldur bosalt yapiyoruz taaaa dakikalar 80 lerin ortalarini gosterirken ust uste iki frikik caliyor hakem fener icin ve Oguz ah Oguz yaktin bizi Oguuuuuuz ve spiker aynen Goooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll fener gooooooooooooooooolllllllllllllllll diyor tabi fenerli demek neyse sonra devam ederim.... sinirlendim simdi
***Poseidon***
Emekli Moderatör
Emekli Moderatör
***Poseidon***

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedSalı Tem. 08, 2008 12:03 am

Spor bölümünde Dernek vs. vs. şeylerin acılması için izin cıktı eger istiyorsanız takımınızla ilgili bir dernek acabilirsiniz.

Teşekkür Ederiz
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedSalı Tem. 08, 2008 8:48 am

arkadaşlar ben başvurdum yakında derneğimiz olacak.... cheers
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedPerş. Tem. 10, 2008 9:19 pm

forza trabzon. Sürmeneliyim. Trabzonsporluyum. Şampiyon Yolda..!
Enke

Enke

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 12:09 pm

Trabzonluyum ve TRABZONSPOR taraftarıyım ...
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: Trabzonsporlular..... Trabzonsporlular..... Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 3:28 pm

En büyük Trabzon... TRABZONSPOR luyum ben de

Trabzonsporlular.....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası