Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
excalybor

excalybor

18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? Vide
MesajKonu: 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? Icon_minipostedPaz Mayıs 10, 2009 9:41 pm

- İdari Kurumlarının İncelenmesi
    - Tarihe Giriş
    - Ticaret
    - İletişim Teknikleri
    - Hukuk İlkeleri
    - Vergi Toplama Yöntemleri
    - Askeriye'nin Temelleri
    - Temel Taktik
    - Temel Strateji
    - Gelismis Strateji
    - Biyoloji'nin Temelleri
    - Anatominin Temelleri
    - Tıbbın Temelleri
    - İbn-i Rüşt'ün Ahlak Kuralları
    - Mantık

18-24 Mayıs Haftası için yukarıda listede bulunan derslerden istediğinizi seçerek mesaj yoluyla oyunun ana forumundaki başlıktan iletiniz. Eğer oyunun ilgili forumunda banlı durumdaysanız. Lütfen ders isteklerinizi özel mesaj yoluyla bana iletiniz. Tüm dersler mesajlarınız doğrultusunda belirlenecektir.
Antik Yunanca dersi Excalybor Hocamızın ayanlığı bittikten sonra, Bronşit Tanısı ve Dizanteri Tanısı
dersleri ise ilim yolunda bu dersleri alabilmek icin gerekli dersleri
tamamlamış seviye 3 lerin yeterli sayıya ulaşması durumunda listeye
eklenecektir.
@li

MesajKonu: Geri: 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 12:15 am

Diğer forumda yazamadım ben Evil or Very Mad

Askeriyenin Temelleri Twisted Evil
rancour

MesajKonu: Geri: 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 10:37 am

hukuk
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 1:51 pm

Diğer forumda da yazdım ama burda da yazalım Very Happy

İdari kurumların incelenmesi
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? 18-24 Mayıs Haftasında Hangi Dersler Olsun? Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 10:24 am

Dostlarım buradan ders isteklerinizi belirtebilirsiniz. Ama diğer foruma mesaj atamayanların oyun içerisinden bana özel mesaj atmalarını rica ediyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası