Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Güle güle rancour

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ahmetseker

ahmetseker

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:06 pm

Alıntı :
Rancour SİLİNMEK üzere.
Seviye : 3
İtibar Puanı : 212
Para : 174

Edirne beyi eskisehirliyi o kadar uyarmama rağmen beni dinlemedi ve rancour gibi beceriksizliğin kitabını yazmış bir zatı başımıza kadı yaptı.

Adam daha 2. günden bir oyuncuya küfür sebebiyle imha kararı verdi. oysa ki otomatik açılan cincilik davaları dışında bir kadının imha kararı vermesi yasaktır ve cezası silinmektir. ibret olsun.
seco_0150

seco_0150

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:09 pm

keser doner sap doner gun gelır hesap doner

kartal13

kartal13

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:11 pm

rancour un carismaya bir kin beslediğini sanmıyorum vallahi ikisi içinde çok üzüldüm küçük bir dikkatsizlik ve sonucu 2 tane sw3 oyuncu kadılarımız lütfen dikkatli olsun görüyorsunuz şakaya gelecek yanı yok bu işin , silinen arkadaşlarda oyuna yeniden başlarlarsa elim(iz)den gelen hertürlü desteği vereceğim(z)
lavinya

lavinya

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:13 pm

çok üzüldüm rencour için oyunu dürüst oynayan bi insan olarak tanırım.

carisma ve rencour hakikaten üzüldüm bi yalan resim yüzünden tövbee yaaa
badsector

badsector

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:23 pm

şeker haddini bil, sen kimsin bey senin her dediğini yapacak, herşeyden prim yapmak hayalinden vazge. artık.

önceki dönemdi senin borunun öttüğü dönem, ne dersen he diyen "onaylıyorum" papağancılığı.

carizma konusundada hala aynı fikirdeyim, evet ranc acele etmiştir o kararda hatta dün gece görünce eyvah demiştim ama, şu aşamada artık yapılacak şey adminlerin vereceği karar, eğer ilgilenirlerse tabi.

carizmanında yineliyorum, kendisini savunması için çoook uzun zamanı olmuş, keşke mahkemede bu iddialarını dile getirse idi, 7 nisandan bu yana Sad
turkscihad

turkscihad

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 7:04 pm

Düşmana ne hacet biz kendimize yetiyoruz Neutral

Ahmetseker bir kişiyi yaptığı hata sonucu beceriksiz diye eleştirme hakkına sahip değilsin.Herşey zamanla öğrenilir tecrübe gerekir.Ve kimse bu tecrubeyi oyuna başlar başlamaz edinemez.Şans tanımak gerekir insanlara.

Gördüğüm kadarıyla bu şekilde birilerine hakaret ederek,herşeyi ben bilirim havalarında konuşarak egolarını tatmin ediyorsun.

Şu an senin beylerbeyi olmadığına çok sevindiğimi söyleyebilirim.Çünkü gerçekten senin büyük egoların var.
islam44.

islam44.

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 7:30 pm

Sad Silinmeye son
@li

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 8:12 pm

Carisma dolayısıyla mı?
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 8:44 pm

Carismaya haksızlıklık edildiyse silinmiş olabilir. Dikkatli olmak lazım Kadılık makamında yapılan hata şakaya gelmez !
@li

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 9:58 pm

kartal13 demiş ki:
rancour un carismaya bir kin beslediğini sanmıyorum vallahi ikisi içinde çok üzüldüm küçük bir dikkatsizlik ve sonucu 2 tane sw3 oyuncu kadılarımız lütfen dikkatli olsun görüyorsunuz şakaya gelecek yanı yok bu işin , silinen arkadaşlarda oyuna yeniden başlarlarsa elim(iz)den gelen hertürlü desteği vereceğim(z)

Sağolasın kartal..

Israrlarım sonucu oyuna tekrar başlıyacak ama berbat bir durum...

Özellikleri bitmiş,elbiseler tamam,dersleri yarılamış..Gerçekten emeği gitti..
malsi

malsi

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 12:12 am

kartal13 demiş ki:
Kartal a aynen katiliyorum bu kardeslerimiz tekrar baslarlarsa yardimi esirgemeyiz
kartal13

kartal13

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 12:14 am

@li demiş ki:
kartal13 demiş ki:

Sağolasın kartal..

Israrlarım sonucu oyuna tekrar başlıyacak ama berbat bir durum...

Özellikleri bitmiş,elbiseler tamam,dersleri yarılamış..Gerçekten emeği gitti..

dostum gerçekten şunu anlayın , karakterin seviyesi hiç ama hiç önemli değil önemli olan karakteri kullanan insanın seviyesi
carisma_92

carisma_92

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 1:09 am

badsector demiş ki:
şeker haddini bil, sen kimsin bey senin her dediğini yapacak, herşeyden prim yapmak hayalinden vazge. artık.

önceki dönemdi senin borunun öttüğü dönem, ne dersen he diyen "onaylıyorum" papağancılığı.

carizma konusundada hala aynı fikirdeyim, evet ranc acele etmiştir o kararda hatta dün gece görünce eyvah demiştim ama, şu aşamada artık yapılacak şey adminlerin vereceği karar, eğer ilgilenirlerse tabi.

carizmanında yineliyorum, kendisini savunması için çoook uzun zamanı olmuş, keşke mahkemede bu iddialarını dile getirse idi, 7 nisandan bu yana Sad

ben kendimi savunacak vakıt bulamadım cünlü hep bug olustu sonra ben herguun kadıya ve savcıya msj attımm 1 ay oldu sonra bıraktım ne olursa olsun dedim cunku yorumdumm 1 ay basında durdum hergun kontrol ve msj cektımm msj ceke ceke kollarımda derman kaldı sadece bunu söylerim bilip bilmeden yorum yapmayalım lutfenn

ama kadı cok cok acele ettııı cok acele bunun sonucunu benden cok iyi bilidigi halde beni sildi sadece bunu soylerımm

saygılarımlaaaaa
carisma_92

carisma_92

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 1:16 am

eger şu osmanlıdaki bir insan carisma kötü desin ben oyunu bıraktımda iyice bırakırım söylesin seni şu yuzden senden kıcık kapıyorum desin ben bu oyunu oynayalı 18 ay oldu ve bir kez bile kimseyle kavga etmedim hiç bir zaman bana dava acılmadı ilk davam acıldı ve idam ...

hiç bir kimseye saygısızlık yapmam karekterime yakışmaz benimm benki kufur ettigim kişi sonsuz sınıf +sıra arkadaşım neden kufur edim..

anlıyacagınız bana oyun bu ama şunu cok cok merak ediyorum ve araştırmlarını istiyorum ben araştırdım birşey cıkmadı ve söylenmedi

BENİ KİM DAVA ETTİİ COK MERAK EDİYORUMMM......
eskisehirli

eskisehirli

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 2:12 am

genelde osmanlı için çalışanları siliyorlar :@
alpi_03

alpi_03

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 3:32 am

carisma_92 demiş ki:
BENİ KİM DAVA ETTİİ COK MERAK EDİYORUMMM......

dilekçeyi yazan kişi :
Reykii
badsector

badsector

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 4:07 am

carisma_92 demiş ki:
badsector demiş ki:

ben kendimi savunacak vakıt bulamadım cünlü hep bug olustu sonra ben herguun kadıya ve savcıya msj attımm 1 ay oldu sonra bıraktım ne olursa olsun dedim cunku yorumdumm 1 ay basında durdum hergun kontrol ve msj cektımm msj ceke ceke kollarımda derman kaldı sadece bunu söylerim bilip bilmeden yorum yapmayalım lutfenn

ama kadı cok cok acele ettııı cok acele bunun sonucunu benden cok iyi bilidigi halde beni sildi sadece bunu soylerımm

saygılarımlaaaaa

bilip bilmeden konuştuğum falan yok, şuan olayın öfkesiyle yazdığını tahmin ediyorum ama,
dediğin gibi bug oluşmuşsa bu konuda yapman gerekeni bilecek kadarda eski oyuncusun.

Alıntı :
duyurular,
Tarih: 28 Ksm 2008 08:26 Mesaj konusu: mahkemede savunma veremeyenler

size acilan davalarda savunma vermeniz gereken pencere acilmadigi icin kendinizi savunamiyorsaniz http://bugs.kralliklar.com adresi 1435 numarali basliga bildirim yapmaniz gerekmektedir.

sikayet kutucuguna asagidaki metni yazin. varsa ekran goruntusu ekleyin

Alıntı:
I have a testimony ready but this bug will not let me testify.

iyi oyunlar

savcıyla kadıyla uğraşcağına bunu yapabilirdin,
yada 7 nisanda adalet sarayına açtığın başlıktaki yazdığın şeyi mahkemede yaptığın son savunmanda yapardın, son savunman diyorum çünki sana daha savunma hakkı vermez oyun bu konuda, zaten bikaç kez davaya gelmedi olarak yansımış durumun.
benim belirtmeye çabaladığım şey o, ne sana ne başkasına özel bi kinimiz vs yok
ranc bu kararda haklımı diyeceksin, kesinlikle aceleci karar vermiştir, daha açık davaları ne yapacağımız konuşma fırsatımız dahi olmadı, salonda gözüme ilişmiş bikaç hatalı davayı düzenleyip öne aldım ki hatalı sonuçlanmasın diye,
kaldıki senin davan tee mısra zamanından önümüze kakalanmış ve kendi davalarını jet hızı ile sonuçlayanlar diğer davaları öylece askıda bırakmış kaderine terketmişti, isyan soygun davalarını bile.

nerden bilebilirdikki yada kim ihtimal verirdi rancourun tutup ilk kararında imha cezası vereceğini , öyle ihtimal aklımdan geçse inanın herkezten önce ben uyarırdım kendisini yada eskiyi.
badsector

badsector

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 4:07 am

okadar diyosun uğraştım yoruldum,
daha kimin dava ettiğine açıp bakmamışsın dilekçelerden.

Alıntı :
[1.5.1] Edirne Eyaleti'nde her hangi bir kamusal alanda ahlaka aykırı bir dil kullanması yasaktır.

5.2] Silinme [Yüz kızartıcı suç]
Ki�inin oyun hesabı silinir, bu sadece oyun yöneticileri veya kimi durumlarda kadı tarafından yapılabilir.

ranc'ı yanıltanda senin davandaki bu iddianame olmuş olmalı.
carisma_92

carisma_92

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 9:56 am

ya ben cok ugrastım kim beni dava etti diye ne forumda var nede soyledıler sankı yıyeceksek

ama kadı hatasının kendi odedi kendi hatası sahte resimle bana imha kararı verıyoooooo ... hakmıı

vermiseydi kendine sonsunu bılıyordurrrr eski kadı adminlere resmi ylladık cevap bekliyoruz dedi bu kadıı hiç dusunmeden benı yargıladı ve kkendi karekterinin sonunu hazırladı sadece bunu derımmm başka bir sey demem
badsector

badsector

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 10:14 am

önceki kadı, kendinden sonra gelecekelri düşünmüş olsa, eskiden olduğu gibi arşivleme yapar, kime ne ceza verdiğini derler toparlardı,
özellikle soygunculuk, kölecilik , pazar olaylarında açık yada bundan sonraki başlatılacak davalarda faydalı olması bakımından, divanın en eski dönemelrinde vardır bu arşivleme,
hatta valandil gelsin söylesin bu konudaki çalışmaları,
hiç üşenmemiş, suçluları kendisi harf sırasına göre derleyip toparlama işlemini dahi başlatmış,
trakya eyaleti arşivleri bölümünden de dileyen takip edebilir bu olayı.
her dönem, özellikle kadı alr bu uygulamayı yaparki, sonradan açılacak davalarda hata olmasın.
carisma_92

carisma_92

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedSalı Mayıs 12, 2009 10:46 am

ya davalık birsey yok resim sahte daha ne denir buna kendi hatasına kendini idam ettirdi olan benim adama oldu
totalwar61

totalwar61

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 6:58 pm

kadı olmuş birisinin bilmesi gereken ilk şey yetkilerini nereye kadar zorlaması gerektiğidir.. daha önce vara yoka adam silenlerin başına gelenleri hepimiz görmüşüz.. hatta kafamıza musallat olan molla da kendi hatasının bedelini tüm osmanlıya ödetmemiş miydi ?? bu konuda haksız olan bence rancour dur.. bilmiyorsanız sorun araştırın öğrenin .. tak diye küfürden adam silinir mi?? açıkça resmi forumda duyurularda kadıların silme yetkisini nerelerde kullanacakları yazılıyken adamı siz küfürden silerseniz başınıza geleceklere de katlanırsınız.. eskişehirli nin de burda hatası rancour u kadı yaptıktan sonra uyarmalı ve yetkilerini hatırlatmalıydı.. kadılık bu oyundaki en hassas mevkidir.. bir küçük hata çok pahalıya malolur ki nitekim öyle olmuştur.. bunun hiçbir şekilde izahı açıklaması yoktur.. rancouru savunmadan önce sildigi kişi yerine kendinizi koyun öyle savunun.. şu iğneyi batırın kendinize..

tüm bu olanlara rağmen 3 arkadaşa da geçmiş olsun dileklerimi sunuorum..tekrardan hesap açarlarsa umarım daha dikkatli olurlar..

saygılarımla iyi oyunlar..
Attila

Attila

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 10:02 pm

-edit-!Bu kadarıda olmaz yani!Daha bir yıl olmadı ORKUNHAN denen -edit- bir kadı vardı.Bir MULTİnin bize ettiği küfürden dolayı bizde aynı şekilde yanıt vermiştik!

SONUÇ: MULTİYE KANUNLAR GEREĞİ HAFİF PARA VE HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ,BİZE İSE DİREK İMHA KARARI ÇIKMIŞTI.NE DİYİM ALLAH ORKUNHAN VE BİZİM -edit- ADMİNLERİ ISLAH ETSİN.DURUM AYNIDIR. SADECE İSİM DEĞİŞİKLİĞİ OLMUŞ.

Moderatör notu:

Üslubunuza dikkat ediniz...

Redkit...
Redkit

Redkit

Güle güle rancour Vide
MesajKonu: Geri: Güle güle rancour Güle güle rancour Icon_minipostedPaz Mayıs 17, 2009 5:40 pm

Kilitlenmiştir...

Redkit...

Güle güle rancour

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası