kadir1131
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 12:06 pm |
|
|
Ayrıca Maraz o verdiğin resimlerde photoshop a benziyor. Hatta bir kısmını pointte püskürtme yaparak değiştirmişsin ardından photoshop tan numara eklemişsin. Dikkatli bakılınca anlaşılıyor. Püskürtmedeki yere dikkatli bakın renk uyuşmazlığı var. |
|
show_time
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 12:09 pm |
|
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 12:14 pm |
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 12:29 pm |
|
|
- islam7 demiş ki:
- turk_kral demiş ki:
- islam7 demiş ki:
- turk_kral demiş ki:
- islam7 demiş ki:
- Maraz. Ordu Listeni Çıkarda görek Adamların eli armut tolaımyor.BANA 140 KILCI VER.TÜM BUL. ALAM
Burada ordu listesini değiştirmek birşeyi farkettirmez tek ordu ile kasaba alınamayacağını herkes biliyor. KAFA BULUYORUM ANLASANA
Eğer Maraz ın düşüncesi ciddiyse ve böyle bişeye kalkışıcaksa kafa bulunucak birşey olmadığını düşünüyorum. Geçen savaşta neler olduğunu hepimiz gördük Edirne yi kaç defa bulgarlar aldı. Bunun tekrar yaşanmasını istemiyorsak akıllı davranmalıyız.
Maraz ayrıca bu oyun matematiksel hesaplara göre oynanıyor.Yürek işi ile değil. Yürekle oynansaydı şansınız olurdu fakat şimdilik oyuna böyle birşey yüklenmedi yükleneceğini de sanmam!
Kardes Marazın bu kaçıncı ordusu.bu başlık Yarına kadar dursun.Kafa bulmayan kalmıcak Ben sana demiştim. Bak kafa bulşmayan kalmadı |
|
Emaar
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 12:46 pm |
|
|
ya maraz bi git abicim ya adam yine basladi ama cok merak ediyom kim ordu kuracakta gidecen bunu bi söyle bize |
|
recep298
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 12:48 pm |
|
|
Ordu deil multi gruplarla saldıracak galiba |
|
Maraz Ali
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 1:16 pm |
|
|
- kadir1131 demiş ki:
- Ayrıca Maraz o verdiğin resimlerde photoshop a benziyor. Hatta bir kısmını pointte püskürtme yaparak değiştirmişsin ardından photoshop tan numara eklemişsin. Dikkatli bakılınca anlaşılıyor. Püskürtmedeki yere dikkatli bakın renk uyuşmazlığı var.
ÇÜŞ BE YÜSSÜZLÜĞÜNDE BU KADARI UTANMASANIZ ŞİFREMİ İSTEYİP BAKACAKSINIZ |
|
Maraz Ali
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 1:17 pm |
|
|
- recep298 demiş ki:
- Ordu deil multi gruplarla saldıracak galiba
GRUBA KATINCA MULTİYİ SİLİNİO. NE CAHİLSİN SEN GEL Bİ ARA MULTİCİLİK DERSİ VERİM |
|
Anubis
Moderatör
|
Konu: Geri: OSMANLI İMPARATORLUĞU HALKINA DUYURU C.tesi Mayıs 16, 2009 1:43 pm |
|
|
Gereksiz bir başlık olduğu için ve tehdit mesajları yollandığı için kilitlenmiştir. Anubis... |
|