Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

ÇANAKKALE NE OLCAK????

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 17, 2009 11:36 am

Ne oldu sonuç ney ?

Ocan alabildimi reisliği beyler ?
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 17, 2009 2:11 pm

Bugün isyan çıkartıyoruz. İnşallah Ocan alacak.
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 17, 2009 2:32 pm

Çanakkalede yaşayan ve karizması 80 altında olan arkadaşlarımız lütfen bugün isyan etsinler biliyorsunuzki kasabada ases tutulmuş durumda işimiz zor desteklerinizi esirgemeyin.
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 7:39 am

HAYIRLI OLSUN ÇANAKKALE OCAN NINDIR Very Happy
ekinoks

ekinoks

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 10:57 am

hayırlı olsun başarılar
Alcarondas

Alcarondas

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 11:52 pm

İthal başkan buraya yumruk havaya Very Happy

İşin şakası hayırlısı olsun ocan kardeşim Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:37 am

Smile Smile Süper dedin alcarondas:D
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:57 am

Arkadaşlar ithal başkan şu veya bu başkan olarak değil işi yapacak gerçekten faydalı olacak faal biri başkan olmalıdır. Lazım gelen budur.
Çanakkalede Malkocbey in reisliği bırakmasıyla bir boşluk oluşmuş bu boşluğu dolduracak Çanakkalede o kadar eski oyuncu olmasına rağmen hiç birisinin kılı kıpırdamamıştır.
Bu yüzden başka kasabadan olan işe talip arkadaşlar olmuş fakat buişte başka sorunlar ortaya çıkmıştır.
Yakından takip edenler daha iyi bilirki Çanakkalemiz bir kaosa sürüklenmek istenmiştir.
Ocan ın Çanakkale de iyi bir yönetim sergileyeceğinden kuşkumuz yoktur.
Herkesin içi rahat olsun ve arkasına yaslansın yakın zamanda yükselişte eski hızına erişip hatta geçecektir.
Hayırlı olsun dileklerimle.
kamelskyer

kamelskyer

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 4:30 pm

Abi, Sabri_003 aday oldu zaten seçimlerde. Kendisini hem fırkamızdan olduğu için hem de Çanakkale'li bir aday olduğu için destekledim. Malesef seçilemedi kendisi...

Madem aksen alamadı, birilerinin alması gerekiyordu reisliği bu kişi Sabri olmalıydı! Aksen bu seçimde nasıl seçildiyse tekrar aday olur diğer seçimde seçilirdi hevesliyse. Çocuk oyuncağı değil sonuçta bu iş, ikide bir isyan ederek reisliğin el değiştirmesi saçma olurdu..

"Saylı" sana bakıyorum da Ocan ın reisliği almasından rahatsız olmuş gibisin. Açıkçası ben Çanakkale dışından olan birinin gelip aday olmasından bile rahatsız olmuştum kendi adıma! Trajikomik olaylar sonunda şu an ne haldeyiz malum... Ve Malkoçbey dönemine kadar kasaba en güzel kasabalardan birisiydi, gerek sohbet gerek huzur bakımından olsun. Malkoçbey de yoğunluğundan dolayı ilgilenemedi sanırım kasaba ile önceki reisler kadar..

Hoş şu an ipini kopartan Çanakkale ye geliyor, bakalım daha ne gibi olaylar yaşayacağız...

* Seçimlerden sonra bir nokta dikkatimi çekti: kasaba listesinde sadece 5 itibar puanı olanlara baktım ve bunlardan 4 tanesi aynı tarihte açılmış, aynı miktarda parası var, aynı tarlaları almışlar ve inzivadalar. Diğer bir ortak noktaları da hepsinin isimlerinin ingilizce isimler olması..
Bu olay belki itibar puanı daha fazla olanlarda da görülebilir ama ben sadece 5 itibar puanlılara baktım..

Belki bir tesadüftür ama bir işler dönmüş gibime geliyor seçimlerde..
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 4:40 pm

Evil or Very Mad
kamelskyer demiş ki:
Abi, Sabri_003 aday oldu zaten seçimlerde. Kendisini hem fırkamızdan olduğu için hem de Çanakkale'li bir aday olduğu için destekledim. Malesef seçilemedi kendisi...

Madem aksen alamadı, birilerinin alması gerekiyordu reisliği bu kişi Sabri olmalıydı! Aksen bu seçimde nasıl seçildiyse tekrar aday olur diğer seçimde seçilirdi hevesliyse. Çocuk oyuncağı değil sonuçta bu iş, ikide bir isyan ederek reisliğin el değiştirmesi saçma olurdu..

"Saylı" sana bakıyorum da Ocan ın reisliği almasından rahatsız olmuş gibisin. Açıkçası ben Çanakkale dışından olan birinin gelip aday olmasından bile rahatsız olmuştum kendi adıma! Trajikomik olaylar sonunda şu an ne haldeyiz malum... Ve Malkoçbey dönemine kadar kasaba en güzel kasabalardan birisiydi, gerek sohbet gerek huzur bakımından olsun. Malkoçbey de yoğunluğundan dolayı ilgilenemedi sanırım kasaba ile önceki reisler kadar..

Hoş şu an ipini kopartan Çanakkale ye geliyor, bakalım daha ne gibi olaylar yaşayacağız...

* Seçimlerden sonra bir nokta dikkatimi çekti: kasaba listesinde sadece 5 itibar puanı olanlara baktım ve bunlardan 4 tanesi aynı tarihte açılmış, aynı miktarda parası var, aynı tarlaları almışlar ve inzivadalar. Diğer bir ortak noktaları da hepsinin isimlerinin ingilizce isimler olması..
Bu olay belki itibar puanı daha fazla olanlarda da görülebilir ama ben sadece 5 itibar puanlılara baktım..

Belki bir tesadüftür ama bir işler dönmüş gibime geliyor seçimlerde..

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Adminler Silmeselerdi o zaman ne suçu var onun Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ayrıyetten ben sabri_003 dedim.Başakanlık sana kalacak oda banane ben gidecem bu kasabadan dedi
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 4:54 pm

çanakkale de "aksen" aday olmasa ben aday olcaktım ama aksen abi aday oldu ve bende onu destekledim sonuna kadar seçimlerde bir oyun oynandığı kesin ama bu oyunda aksen abim sadece zarar goren kişi tarafında yer aldı...aksen hocamız silindi bu silinmesi onun seçimleri kaybetmesine neden olmadı ama aynı kendi isminde baskası bi karakter açınca belediyeyi alabilmesi güçleşti...aksen abi belediyeyi isyanla almaya çalıstı ama olmadı bir türlü bana kalırsa ases ler dışında belediyeyi ekstradan koruyanlar vardı.seçim biteli 4 gün olduğu halde belediye alınamamıştı.ben beylerbeyine izin almak için msj attım burdada bu başlığı açtım ama daha sonra ocan alcak dendi bata bende karsı çıktım ama sonuçta yapabileceğimiz baska bişi yoktu ama ocan kardeşimizde elinden geleni yapacaktır eminim buna bende akılhocasıyım kasabada her türlü sorunla ilgilenmeye çalısıyoruz...inşallah bidahaki seçim daha güzel temiz bi seçim olur...
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 4:58 pm

Ayrıyetten ocanı gören varmı
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 8:41 pm

Arkadaşlar teredütlü ve sıkıntılı olmanızı anlayışla karşılıyorum.
Ocan ın başkan olması iyi olmuştur dedim çünki Ocan da duyarlı biridir mutlaka sorunlarınızı halledecektir.
Birde unutmadan Sabri nin başkan olmasını isterdim fakat sizde görüyorsunuz ki seçim olmuş halk Aksen den yana oyunu kullanmayı tercih etmiştir.
Yani saçime karşı yapılacak bişi olduğunu sanmıyorum.
Kasabamızın ileri gelenlerinden birisi aday olabilir başkanlığı alabilirdi bu olmamış Sabri de kazanamamıştır.
Son olarak kasabadan kimse çıkıpta (yani karizması yüksek olan başkanlık yapacak biri) ben yaparım dememiş divana bildirmemiştir.Çanakkale boş bırakılacak kasaba değildir tabiiki iktidarda olan yönetimden birinin gelmesi gayet doğaldır.
Aslında Ocan bu görevi alarak kasabamıza büyük bir iyilik yapmıştır.
Dediğim gibi kasaba boş bırakılamaz doğru olan yapılmıştır.
Emegi geçenlerden Allah razı olsun.
Kasabada reislik yapmak isteyen gerçektende başarılı olacağını düşünen arkadaşlarımızın yarış içinde olmalarını kasabaya neler lazım neler yapılabilir.
Görüş ve düşüncelerini kasaba halkına duyurarak gelecek seçime kadar hazırlık yapmalarını istiyorum.
Fırka gurup aile bunlar yönetim için ikinci planda olan şeylerdir önemli olan kim daha iyi çalışarak daha mükemmele gidecek aramızdan onu bulmaktır.
Uzun süredir kasabamızla ilgilenemedim bu yüzden birazda kendimi suçlu hissediyorum. Bütün Çanakkele halkından bu yüzden özür diliyorum.
Ocan kardeşimin bu boşluğu doldurup kasabamızı eski canlılığına kavuşturacağına inanıyorum. Yakınzamanda geliyorum çünki Çanakkalemi çok özledim...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:27 pm

Saylı abimiz gerçek konuyu anlatmış. Yine teşekkür ediyoruz. Dile getiremediğimiz şeyleri dile getirdiği için.
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 2:21 pm

Bşalığın Gerekli Yere Taşınmasını ist.
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 7:56 pm

Çanakkale belediyesi seçimden sonra günlerce boş kalmış zarar etmeye başlamıştır bende aksenin ve bazı kasabalıların ricası üzerine Çanakkaleye geldim divanımız gerekli izni kısa sürede çıkardı ve belediyeyi aldık.Belediyenin asıl sahipleri yine değerli Çanakkale halkıdır el birliğiyle Çanakkaleyi daha ilerilere taşıyacagız.Amacımız Osmanlının , Karesinin her karışına hizmet etmektir kimsenin bundan şüphesi olmasın sonuçta hepimiz Osmanlı devleti vatandaşlarıyız .Ayrıca bana inanan ve güvenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.  
Aksen090

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 7:58 pm

ocan demiş ki:
Çanakkale belediyesi seçimden sonra günlerce boş kalmış zarar etmeye başlamıştır bende aksenin ve bazı kasabalıların ricası üzerine Çanakkaleye geldim divanımız gerekli izni kısa sürede çıkardı ve belediyeyi aldık.Belediyenin asıl sahipleri yine değerli Çanakkale halkıdır el birliğiyle Çanakkaleyi daha ilerilere taşıyacagız.Amacımız Osmanlının , Karesinin her karışına hizmet etmektir kimsenin bundan şüphesi olmasın sonuçta hepimiz Osmanlı devleti vatandaşlarıyız .Ayrıca bana inanan ve güvenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

seni sevmeyen ölsün lol!
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: ÇANAKKALE NE OLCAK???? ÇANAKKALE NE OLCAK???? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 8:16 pm

evet arkdaşlar ocana teşekkr ediyoruzz.Eski bi çanakkale reisi olarak ve 1.5 senedir çanakkale bu oyunu oynayan biri olarak tekrardan adaylığımı koyucağımı bildirmek istiyorum..Bu yaşanan olaylar beni üzdü.Çanakkalemiz daha fazla ihmale gelmemeli..

ÇANAKKALE NE OLCAK????

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2