Maraz Ali
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 6:22 pm |
|
|
ABİLER BU KADAR BÜYÜTMEYİN SONUÇTA BEN DE ESKİ MULTİCİYİM |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 6:32 pm |
|
|
keşke giderken kendindeki sırlarıda açıklasaydı , ben fuhrerin gözönünde olmayan çok şey bildiğine eminim |
|
S4ldir4y
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 6:43 pm |
|
|
- Fuhrerr demiş ki:
- Ohoo günaydın biz bu konuyu dün eskittin diger
arkadaşlarla. Tekrar anlatim bir nick gider bir nick gelir önemli olan onu kullanan kişidir Zaten kurtulmak istiyordum o nickten sawrona 1 ay önceden dedim silinsemde bu nick yük oluyor diye. Özelliklerine baskanız tenezül etmezsiniz Eee bi nick gitti bi nick geldi oyuna devam. Tüm aktivitelerimiz devam ediyor. Kareside listemizde açılacak bugün Tam gaz devam. Bu oyun kapanmadıgı sürece ben burda olacagım
Ha bu arada diyorum çok önemli biriyim diye. Alın bakın kanıtı işte benim için beylerbeylige konu acıldı Teşekkurler bu kadar önemli oldugumu zaten biliyorum. Neyse size 2 cevap yazim dedim benimle konuşmak şereftir nede olsa. Kolay gelsin
- Fuhrerr demiş ki:
Bunlar sadece çakal ve korkak bebeler. Oyunda kendilerini bişe sanan reelde tuvalet temizlikmiligi yapan ezikler Kim bunlar ? Bunlar Ahmetseker Toz Mit Valandil. Yedi secelelerine düz gittim adres bıraktım daha bitanesi gelmedi. Gelselerde o hesaplara bi el koysam
- Fuhrerr demiş ki:
- Bunları neden muhattab alıyorsunuz ki. Kimki
bunlar:D Bunlar ne anlar ekonomiden ne anlar madenden ne anlar devletten yönetimden. Ben oyunda oldugum sürece(yani sonsuza kadar), bunlar başa geçemeyecek. Geçerse rahat duramayacak en fazla 2 hafta tutabilecekler.. Abi adamdaki hırsa bak ya yuh diyorum yuh ya oyunu sonsuza kadar oynicam diyor bu adam kafayı yemiş oyunu reele tasıyacak kadar manyamış milleti kavgaya caırıyor bu kadarda olmazki osmanlının bu adamdan cekecegi var bu oldukca osmanlı iflah olmaz. En multici ülke diye zaten adımız çıkmış |
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 6:49 pm |
|
|
- skywalker22 demiş ki:
daha fazla anlatmıycam bildiğin gibi olsun..
yemek yerken yazdım o mesajı normal yani..
başlığada karışmıyorum bildiğini oku.. Hocam bildiğini okumak diilde sadece saçma demen hoşuma gitmedi.bu arada afiyet olsun.. Saldıray dediğin gibi bu adam akıllanmıycak.Allah cümlemize sabır versin... |
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 10:05 pm |
|
|
Valla bu fuhrerr şizofren |
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 10:10 pm |
|
|
- Alıntı :
- sanırım fazla bişi yazmama gerek yok bu her şeyi anlatıyordur...
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Ptsi Mayıs 18, 2009 10:12 pm |
|
|
- Maraz Ali demiş ki:
- ABİLER BU KADAR BÜYÜTMEYİN SONUÇTA BEN DE ESKİ MULTİCİYİM
Yesinler senin multini : )) |
|
masatlik
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Çarş. Mayıs 20, 2009 2:30 am |
|
|
Arkadaşlar silinen kim olursa olsun sakın olaki sevinmeyin! Sadece bize düşmanlık yapan bizi ezip yok etmeye çalışan düşmanlarımız silinirse o zaman yinede sevinmek yerine hak yerini bulduğu için sessiz kalarak ibret almalıyız.
Bir yıl önce bir yazımda silinmelerle ilgili bir yazı yazmıştım. Orada demiştimki silinen seviyeli oyuncularla ordular kurulabilir bu günki zayıf durumdan çok rahat bir şekilde kurtulmuş olabilirdik.
Hala bakıyorumda bazı kendini bilmezler birileri silinince sırf siyasi görüşü yüzünden neredeyse zil takıp oynayacak. Yahu nedir bu kin neden bukadar agresifsiniz bu silinenler kimdir kime karşı bu sevinciniz sorun bakalım hangi devletin hangi düşmanımızın yanında yer almışlarda bu kadar mutlu oluyorsunuz?
Hey Allahım ya Rabbim sen bize yardım et. Bunu neden yapıyorsunuz arkadaşlar hiç ama hiç güzel değil.
Şu anda bu oyunda siyasette zıtgörüş ve düşünce içinde olan her bakımdan ters hareket içinde olan Osmanlı vatandaşı kim olursa olsun emeğinin boşa verilmemesi babında kesinlikle silinmesine karşıyım.
Yöneticilik vermeyin arkadaşlar bu kişilere silinip yok edilmekte neyin nesi neden gücümüzü yok ediyoruz.
Bu kişiler zamanı geldiğinde düşmanla savaşmayacaklarmı?
İçimizde bütün özelliklerini tamamlamış ve hiç bir iş yapmadan öylece oturan o kadar çok kişi varki en azından belki inatlaşırlarda düşmana karşı birleşerek bizi korumak gibi bir yararları olur.
Herzaman söyledim yine söylüyorum siyasi görüşü farklı olabilir her insan aynı değildir herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekir düşmanlarımız bellidir neden devamlı biri brimizi yiyip duruyoruz inanıyorumki hiç bir Türk evladı kendi milli ve manevi değerlerine ihanet etmez hala düşmanlık vede illada egosu peşinde koşanlar varsa bu oyundan uzak dursun eğer duramıyorsa bari zarar vermesin sadece bu davranış bile bizi en büyük devlet yapar. |
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Çarş. Mayıs 20, 2009 12:08 pm |
|
|
Masatlık hocam görende sanki siyasi görüşten dolayı seviniyoruz sanıcak.Mesela benim fanatik durumda bi siyasi görüşüm yok ama seviniyorum.Neden mi?: -bu adam multilerle oyunun ve osmanlının içine eden bi adamdı -bakın bakalım bulgar savaşında savaştı mı yoksa savaştan kendine rant mı sağlamaya çalıştı -kendini oyunun kralı olarak gören ve adminlerin bile bizimle dalga geçmesini sağlıycak olan multiciliğin en büyük ustalarındandı. -arkdaşlarımıza küfürlü multiler açarak ar namus kavramını hiçe saymıştır. ..... daha bunun gibi onlarca şey şu 5 dk içinde benim aklıma gelenler bunlar
Bırakta sevinelim Türk evladı kendi milletinden olan insanlara sırf sanalda ego tatmin edicek diye ana bacı sövmezz. |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Multi nin Sonu Çarş. Mayıs 20, 2009 6:14 pm |
|
|
- turksehitoglu demiş ki:
- Türk evladı kendi milletinden olan insanlara sırf sanalda ego tatmin edicek diye ana bacı sövmezz.
+1 |
|