Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

2 N 1 K

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
samsa_cavus

samsa_cavus

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 8:25 pm

bu soru baya kolaydıVery Happy:D
ali izzetbegoviç

babam culuk kağan oldukten sonra amcam kara kağan tahta geçti
kara kağan direyetlı bir lider olamadı ve çin bunu uzerine buyuk bir ordu ıle ulkeme salırdı
kaganım esır edıldı esarette iken Öldu.
bunun üzerine ben yanıma 40 türk prensını alarak çin imparatorunu esir etmek istedim
bilin bakalım ben kımım
islam44.

islam44.

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 8:26 pm

Rabes demiş ki:
vaaay mod değişmiş habarımız yoh ye$il
emret modum özür dileriz Emir

Muhanned ebu enes

Forumda düzeni Sağlamak Hepimizin Görevi Uyari
Rabes

Rabes

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 8:42 pm

eh buda kolay sayılır Kürşad
soluk borusundan dallanarak akciğere yayılan hava boruları iltihaplanır ve ben doğarım ben neyim?
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 12:27 pm

bronşit.

Mekkede doğdum.Hudeybiye anlaşması sonrasında müslümanlığı seçene kadar Kureyşlilerin saflarında sonrasında İslam devletinin emrinden savaştım.Müslüman olduktan sonra Bizans ve Sasanilere karşı zaferler kazandım.Katıldığım yüzü aşkın savaşta yenilgiye uğramadım. savaş kaybetmemiş nadir komutanlardanım.

acaba ben kimim ?
Rabes

Rabes

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 7:01 pm

tiryaki hocam bu oyuna katılmana çok sevindim inanki tarih bilgilerimi tazeliyorum teşekkürler ama senin sorulara göre tarihimde pek iyi değilmiş yahu Shocked

neyse vallahi sasaniler deyince aklıma sadece aksuvar kagan diye biri geliyor yani özürlerimle salladım ama cevabı açıklarsan beni çok mutlu edersin bundan sonra hocamsın unanim Emir
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 7:09 pm

Halid Bin Velid.
samsa_cavus

samsa_cavus

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 7:40 pm

1906 da tebrizde dogrum Medrese-i Talibiye'de Arapça ve Arap edebiyatı desrleri aldım
bir cok şiirim vardır
en unlusu
heydar babadır

samsanın en cok sevdiği şiirim ise el kimindir
Very Happy

bilin bem kımım:D:D
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 9:17 pm

Sen MUHAMMED HÜSEYİN ŞEHRİYAR sın

Gideriz Nur yolu izde gideriz
Taş bağırda sular dizde gideriz
Bir akşam olur bizde gideriz
Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ BİZİM

Ben Yukarıdaki dizenin sahibiyim . Ben kimim ?
Rabes

Rabes

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 20, 2009 10:09 pm

Necip Fazıl

en ünlü eserlerimden biri olan seint-remy üzerindeki yıldızlı geceye uzmalar hala kafa yoruyor ben kimim
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 2:19 pm

Bulamadık söyle Rabes abla Smile

Hadi bir soru daha

Müthiş Pilevne savunmasının başkomutanıyım. Hatta bana bir Mehter Marşı bile yazılmıştır. Kimim ben Question

Biraz daha ipucu: Tuna Nehri: "Akmam!" diyor, "Etrafımı yıkmam!" diyor. Şanı büyük .............. : "Pilevne'den çıkmam!" diyor.
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 2:36 pm

Osman paşa.(gazi osman paşa)

İttihat ve terakki fedaisiyim.hakkımda bir çok rivayet var.hatta yazılan bir kitapta benimle aynı ismi taşıyan torunumun asala'yı bitirdiği anlatırlmaktadır.ben kimim.

(ayrıca rabesinkinin cevabı "Vincent van Gogh" yanlız burda ufak bir hata yapmışın "seint-remy" değil "saint-remy"
Rabes

Rabes

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 8:26 pm

hocam aklıma iki isim geliyor biraz daha ipucu versen Question
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 8:47 pm

aslında torun rivayetinden çıkardı ama yinede ipucu vereyim.bab-ıali baskını yaptım.Bu olaydan sonra arkadaşlarımdan olan Mustafa Kemal benim hakkımda bir söz söyledi : eğer padişah olsam yanıma alacağım ilk kişi ..... ve yine padişah olsam kafasını keseceğim yine .... işte ben o nokta noktayım Very Happy
Rabes

Rabes

2 N 1 K - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 2 N 1 K 2 N 1 K - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 9:29 pm

heh şimdi eminim son kararım yakup cemil Smile

tıp alanında 1809 yılında toplumun %2 sinde görülen ve çok zor farkedilen bir durumu keşfettim bu rahatsızlık rektal kanamalara yol açıyordu aynı zamanda bu duruma ismim verilmiştir ben kimim

2 N 1 K

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2