|
Yazar |
Mesaj |
samsa_cavus
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Salı Mayıs 19, 2009 8:25 pm |
|
|
bu soru baya kolaydı:D ali izzetbegoviç
babam culuk kağan oldukten sonra amcam kara kağan tahta geçti kara kağan direyetlı bir lider olamadı ve çin bunu uzerine buyuk bir ordu ıle ulkeme salırdı kaganım esır edıldı esarette iken Öldu. bunun üzerine ben yanıma 40 türk prensını alarak çin imparatorunu esir etmek istedim bilin bakalım ben kımım |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Salı Mayıs 19, 2009 8:26 pm |
|
|
- Rabes demiş ki:
- vaaay mod değişmiş habarımız yoh
emret modum özür dileriz
Muhanned ebu enes Forumda düzeni Sağlamak Hepimizin Görevi |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Salı Mayıs 19, 2009 8:42 pm |
|
|
eh buda kolay sayılır Kürşad soluk borusundan dallanarak akciğere yayılan hava boruları iltihaplanır ve ben doğarım ben neyim? |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Çarş. Mayıs 20, 2009 12:27 pm |
|
|
bronşit.
Mekkede doğdum.Hudeybiye anlaşması sonrasında müslümanlığı seçene kadar Kureyşlilerin saflarında sonrasında İslam devletinin emrinden savaştım.Müslüman olduktan sonra Bizans ve Sasanilere karşı zaferler kazandım.Katıldığım yüzü aşkın savaşta yenilgiye uğramadım. savaş kaybetmemiş nadir komutanlardanım.
acaba ben kimim ? |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Çarş. Mayıs 20, 2009 7:01 pm |
|
|
tiryaki hocam bu oyuna katılmana çok sevindim inanki tarih bilgilerimi tazeliyorum teşekkürler ama senin sorulara göre tarihimde pek iyi değilmiş yahu neyse vallahi sasaniler deyince aklıma sadece aksuvar kagan diye biri geliyor yani özürlerimle salladım ama cevabı açıklarsan beni çok mutlu edersin bundan sonra hocamsın |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Çarş. Mayıs 20, 2009 7:09 pm |
|
|
Halid Bin Velid. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Çarş. Mayıs 20, 2009 7:40 pm |
|
|
1906 da tebrizde dogrum Medrese-i Talibiye'de Arapça ve Arap edebiyatı desrleri aldım bir cok şiirim vardır en unlusu heydar babadır samsanın en cok sevdiği şiirim ise el kimindir
bilin bem kımım:D:D |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Çarş. Mayıs 20, 2009 9:17 pm |
|
|
Sen MUHAMMED HÜSEYİN ŞEHRİYAR sın Gideriz Nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ BİZİM Ben Yukarıdaki dizenin sahibiyim . Ben kimim ? |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: 2 N 1 K Çarş. Mayıs 20, 2009 10:09 pm |
|
|
Necip Fazıl en ünlü eserlerimden biri olan seint-remy üzerindeki yıldızlı geceye uzmalar hala kafa yoruyor ben kimim |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: 2 N 1 K C.tesi Mayıs 23, 2009 2:19 pm |
|
|
Bulamadık söyle Rabes abla
Hadi bir soru daha
Müthiş Pilevne savunmasının başkomutanıyım. Hatta bana bir Mehter Marşı bile yazılmıştır. Kimim ben
Biraz daha ipucu: Tuna Nehri: "Akmam!" diyor, "Etrafımı yıkmam!" diyor. Şanı büyük .............. : "Pilevne'den çıkmam!" diyor. |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: 2 N 1 K C.tesi Mayıs 23, 2009 2:36 pm |
|
|
Osman paşa.(gazi osman paşa)
İttihat ve terakki fedaisiyim.hakkımda bir çok rivayet var.hatta yazılan bir kitapta benimle aynı ismi taşıyan torunumun asala'yı bitirdiği anlatırlmaktadır.ben kimim.
(ayrıca rabesinkinin cevabı "Vincent van Gogh" yanlız burda ufak bir hata yapmışın "seint-remy" değil "saint-remy" |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: 2 N 1 K C.tesi Mayıs 23, 2009 8:26 pm |
|
|
hocam aklıma iki isim geliyor biraz daha ipucu versen |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: 2 N 1 K C.tesi Mayıs 23, 2009 8:47 pm |
|
|
aslında torun rivayetinden çıkardı ama yinede ipucu vereyim.bab-ıali baskını yaptım.Bu olaydan sonra arkadaşlarımdan olan Mustafa Kemal benim hakkımda bir söz söyledi : eğer padişah olsam yanıma alacağım ilk kişi ..... ve yine padişah olsam kafasını keseceğim yine .... işte ben o nokta noktayım |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: 2 N 1 K C.tesi Mayıs 23, 2009 9:29 pm |
|
|
heh şimdi eminim son kararım yakup cemil tıp alanında 1809 yılında toplumun %2 sinde görülen ve çok zor farkedilen bir durumu keşfettim bu rahatsızlık rektal kanamalara yol açıyordu aynı zamanda bu duruma ismim verilmiştir ben kimim |
|
|
|
|