|
Yazar |
Mesaj |
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 7:37 pm |
|
|
?
En son FranSuVa1905 tarafından Çarş. Mayıs 20, 2009 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 7:40 pm |
|
|
off ne adamsın seni takmıom dion sen cvb verme yok cart curt yeteeer bipppppppp saçmalığın bişi dedik illa zorlıcan bizi ulan senin cvbını istemiom... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 8:15 pm |
|
|
Hey Allahım ikinizede tüüü diyorum başkada bişey demiyorum Bırakın şu atışmaları kaç gündür foruma girmiyorum bu atışmalar yüzünden Artık Oyunda Bu Atışmalarda iyice Sıktı bee :S:S:S |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 8:17 pm |
|
|
?
En son FranSuVa1905 tarafından Çarş. Mayıs 20, 2009 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 8:43 pm |
|
|
fransuva bu arada yaptığın işin bütün romantizm gitti |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 8:56 pm |
|
|
Sayli ilk önce sen yazma kardeşim.Ne bu aranızdaki sorun anlıyamadım.Bak gittikçe mağlumlara benziyorsun kafanı duvara süretrim bilirsin. |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 9:02 pm |
|
|
bir kadın iki adam aşk çekilir aradan durumu sanırım |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 9:18 pm |
|
|
yok yahu bu saylinin eşi var ama çok çapkındır kereta |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 10:50 pm |
|
|
nistel kardeşiminde sölediği gibi benim eşim var bosu bosuna saçmalamanıza gerek yok...ben eşimle mutluyum eğer azcık dikkatli bakarsanız nistel ve ilknur kardeşimi konudan uzak tutmaya çalıstım o kadar ama sizin basınızda at gözlüğü vardı demi pardon... |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Salı Mayıs 19, 2009 11:40 pm |
|
|
ben buraya bireysel olarak katılıyorum ve yorumlarımı kimsenin etkisyle yazmıyorum daha doğrusu uzaktan kumandam yok sen saçma sapan konuya bodozlama giriyorsun isteyen istediğini düşünür yazar yorum yapar bir daha kime ne söyleyeceksen siz biz yazmadan isim ver rengini bilelim gerilim yaratmakta üstüne yokmuş saylı arkadaşlarınada uyarıda bulunacaksan özel mesaj atarsın kimsenin aklına bişey gelmez |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 10:18 am |
|
|
hahahahaha komedisin sen hala rengimi bilmiosan o senin ayıbın sana bişi diemem konustuklarımdada açıkça konusuyorum anlamak veya anlamamak size kalmıs beni bağlamaz...ben ister arkadaşlarıma burdan seslenirim ister ö.m atarım istersemde baska türlü yaparım buda sizi bağlamaz...adam gibi çıkıp arkadaşlarımıza 2 cümle yazdık sizde adam olsaydınızda tartısma çıkarmasaydınız...yoksa banane ne halt ederseniz edin...bu arada rabes uzaktan kumanda falan diosun da onun daha gelişmişimi üretildi senin için??? |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 11:01 am |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- hahahahaha komedisin sen hala rengimi bilmiosan o senin ayıbın sana bişi diemem konustuklarımdada açıkça konusuyorum anlamak veya anlamamak size kalmıs beni bağlamaz...ben ister arkadaşlarıma burdan seslenirim ister ö.m atarım istersemde baska türlü yaparım buda sizi bağlamaz...adam gibi çıkıp arkadaşlarımıza 2 cümle yazdık sizde adam olsaydınızda tartısma çıkarmasaydınız...yoksa banane ne halt ederseniz edin...bu arada rabes uzaktan kumanda falan diosun da onun daha gelişmişimi üretildi senin için???
hehe |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 2:13 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- hahahahaha komedisin sen hala rengimi bilmiosan o senin ayıbın sana bişi diemem konustuklarımdada açıkça konusuyorum anlamak veya anlamamak size kalmıs beni bağlamaz...ben ister arkadaşlarıma burdan seslenirim ister ö.m atarım istersemde baska türlü yaparım buda sizi bağlamaz...adam gibi çıkıp arkadaşlarımıza 2 cümle yazdık sizde adam olsaydınızda tartısma çıkarmasaydınız...yoksa banane ne halt ederseniz edin...bu arada rabes uzaktan kumanda falan diosun da onun daha gelişmişimi üretildi senin için???
Neyse sorunun benle konuş diğer kişilere laf atma Bunuda burda yapmayalım istersen.Olay 2miz arasında
En son FranSuVa1905 tarafından Çarş. Mayıs 20, 2009 2:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 2:14 pm |
|
|
forumu pembe diziye benzetmeye başladım eline çekirdeğini alacaksın ayaklarını uzatıp forumu takip edeceksin |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 2:14 pm |
|
|
Kim bu kız |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 2:15 pm |
|
|
Kimse!!! Adminlerden bu konunun kilitlenmesini istiyorum. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 3:31 pm |
|
|
- FranSuVa1905 demiş ki:
- SAYLI demiş ki:
Neyse sorunun benle konuş diğer kişilere laf atma Bunuda burda yapmayalım istersen.Olay 2miz arasında benim senle bi sorunum yok ama sen illede sorun yaratmak istiyorsan istediğin zaman istediğin yerde konusuruz fransuva... |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: İçimi bir bilsen!!! Çarş. Mayıs 20, 2009 3:32 pm |
|
|
Tamam o zaman konu kapanmıştır. |
|
|