masatlik
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 2:48 pm |
|
|
Üstelik ailemi oyuna yararlı olsunlar diye soktum zararlı olsunlar diye değil! Fakat söz konusu olan envanter burda ne demek yani üzerinde o kadar mal varken mi silinmiş yoksa çaldığı için mi silinmiş buraya her aklı esen yalan yanlış şeylermi yazıyor çiziyor. Benim ne demek istediğim gayet açık saptırmadan ve gerçekçe cevap vereceksen ver neyi savunduğunu da açıkça söylersen iyi olacak ben multiyi mi savunuyorum iyice bir anlayarak okumalısınız. Ayrıca herkes biliyorki multi olan birisine ödenek verilmez kim multiye ödenek verir bilmiyecek bir durumda yok güvenilir demiş ticaret nazırımı çalmış yoksa bu kişimi çalmış olayı bir aydınlatın da bilelim. |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 3:30 pm |
|
|
burada anlaşılması zor bir şey yok. muratbalın üzerinde daha önce divandan çalınan 50bin akçe evinden çıktı, tam tesadüfen aynı günde safiyesultan ona ödenekle envanteri attı. adminler o gün evdeki paraları iade ettikleri gibi, tam olarak sebebini bilmediğimiz bir 'kural ihlalinden' dolayı hesabını da sildiler.araya da bizim envanter kaynadı veya kaynatıldı. bu kural ihlali ne diye sorarsan, büyük ihtimalle multidir çünkü aynı günde başka kişiler bu sebepten silindi. olay bu kadar açıkken ortalığı bulandırmanızın arkasında art bir niyet yoktur umarım. |
|
Yaşar
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 3:50 pm |
|
|
Şekercik, Muratbal senin oyuna girdigin tarihten daha çok belediye başkanlığı yapmış, 6ay. ocakta girmişin. su anki duruma göre, kimin multi olup olmadığı açıktır senin lafına göre kaç hesap değiştirdin bunun cevabını ver, önce. |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 4:03 pm |
|
|
Phuhahahaha, mantığa bak |
|
masatlik
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 4:40 pm |
|
|
Önceden multi kelimesinden sadece hani derler ya uyuz oluyordum şimdi varya inanın bana bu kelime o kadar hafif kalıyorki ne desem bilmiyorum cinnet derecesine geliyorum. Halen anlamış değilim gerçek anlamı nedir? Yani buna izin vermeyen bir sistem olmalı eğer yoksa o zaman başka çözümü olmalı bulunamıyorsa oyunda değişiklik yapılmalı buda olmuyorsa o zaman bırakıp gidelim. Hiç kimse buna uymuyor kime baksam kiminle konuşsam mutlaka multi olabilecek şekilde oyun anlayışı var. Yani bir düşünelim birkişinin bir veya birkaç hesap açmasının yanında kumarhanede para aktarmaktan tutunda dilenmek biribirine mal satmak belediyeye para aktarmak bile multi oluyor. Benim anladığım bu siz ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama hırsızlık soygunculuk isyan bile silinme sebebi olmuyorken sadece multi denip adam siliniyor. Kaç çeşit multi vardır. Bir kişinin silinme sebebi kaç çeşittir? Eğer bir kişinin birkaç hesap açtığı kesinlik kazanmış ise ve bu gerçekten doğru ise zaten o hesabı inceleyen silecek olan kişi onu anlar ve siler bundan daha doğal bişi varmı? Bundan kim memnun olmazki herkesin işine gelir ve isteğide budur zaten. Aynı şekilde bir kişinin multi olmadığıda anlaşılır düşüncesindeyim eğer anlaşılmıyor ise ozaman bütün halkın silinebilecek hareketlerden ve fiiliyetlardan kaçınması için olası maddelerin açıklanması gerekmezmi? Neden silindiğini bilmeyen onlarca kişiyle konuştum yemin ederim bilmiyorum diyor. |
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 4:59 pm |
|
|
Meyhanede bir sitenin linkini yazmak bile silinme sebebi : )) |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 7:11 pm |
|
|
Sakin |
|
Anubis
Moderatör
|
Konu: Geri: Edirne Sancağının malları silindi Perş. Mayıs 21, 2009 7:24 pm |
|
|
Kurallara uygun hareket edersek sevineceğim. Ama yok inat ederseniz kilitleyeceğim.
Seçim sizin |
|