Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

maden değil karunun hazinesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

maden değil karunun hazinesi Vide
MesajKonu: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 6:56 pm

cucur inkar ediyordu en büyük yalancı cucura saygılarla
seni gidi yalancı seni

maden değil karunun hazinesi 29679002

maden değil karunun hazinesi 88183181

maden değil karunun hazinesi 48563020
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:01 pm

Hay maşşallah nasıl oldu acep? Very Happy
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:02 pm

Hey maşallah ! Madenlere bak hele anüüüüüüüü lol!
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:03 pm

Ooo Siz ayakta uyuyonuz.Artık Çalışanlar dozer gibi şeylerle çalışıo lol!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:05 pm

Edirneli kardeşlerimiz insan gücü yerine buharla çalışan iş makinalarını icat etmişler Smile Hadi cucur kim tutar seni yürü beee
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:13 pm

yaaa onlar cok gerıde kaldı hala buhar dıonuz bızımkıler nukleer fızyona gectı sız ayakta uyuyonuz:D adamlar nukleer fuzyonla toppluyolar demırlerı Very Happy
Alcarondas

Alcarondas

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:47 pm

Ya hala eski olayların lafını yapıcağınıza biraz önünüze bakın arkadaşlar
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:53 pm

Ortada bir suç varsa Bu eski, değildir taki cezalandırlana KADAR !!
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:12 pm

Cucura tokat gibi bir cevap olmus. Nerden çikardiniz, biz çalisarak nasumuzla o kadar parayi biriktirdik diyecegine bug geldi bizde onlari eyalet icin kullandik demek çok mu zor.
@li

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:16 pm

Resmide yazılanı okudunuz mu?

Bursa'nın mallarını bursa ilgilendirirmiş..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:22 pm

@li demiş ki:
Resmide yazılanı okudunuz mu?

Bursa'nın mallarını bursa ilgilendirirmiş..

tabi bursa ayrı bi devlet ya
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:30 pm

bence bunlar bug falan degıl dırek cucur falan yapıokı bunları kodlarla oynayıp cunku baska turlu hıc bır sekılde bu kadar sık olamaz yada admınler uyuyo ve hıc oyuna gırıp duzeltme yapmıyolar
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:45 pm

Atalarımız her şeyi açıklayacak ne güzel sözler söylemişler....'hem suçlu hem güçlü' Bug dan zengin oldular diye padişah ta oldular sanıyolar heralde
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:47 pm

Arkadaşlar kaç gundur araştırma yapıyorum curcurbitanın laf larından sonra her kezi yalancı ilan ediyor resmi forumda o zamanın ziraat nazırını bile yalancılıkla sucluyor bende araştırma yaptırdım bursada arkadaşlara sozcu makamından bu belgeleri bulduk buda gosteriyorki dkocak arkadaşımızın msn de yaptıgı konuşmalarda gercekte yaşanmıştır.
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:53 pm

Cucurbita demiş ki:
Balik bastan kokar diye dememisler. Sancak beyine bak hizaya gel. Bursa'da bug oldu tas, demir geldi diyor. Saruhan'da da oldu diyor. Neye dayanarak diyor belli degil. Sen kendini herkes gibi bugcu mu zannediyorsun? Madem dedigin gibi bug oldu cik goster kanitlariyla. Gosteremezsen sus otur. Sacma sapan konusma.

bu sözleri hatırlatmak gerekli Laughing Laughing Twisted Evil
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:58 pm

Dedigim gibi ben bu olan bug ları ve bundan faydalananları cok iyi biliyorum cok saglam adamlardan ogrendim bu buglardan faydalanıldıgını ama ne oldu kendinden arkadaşları varsa sana 4 akçe demir ve taş hımm bunlar başka fırkadan o zaman bunlara 17 akçeden aşagı olmaz demir ve taş karesi bundan once nasıl duze cıktı binlerce taş ve demir 4 akçeden alındı ama kareside ne zaman yonetime biz geldik taş ve demir 17 akçeden aşagı olmaz bunlar boyle işte sawron un dedigi gibi biz zamanında 4 akçeden aldık ama siz alamassınız.
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 9:33 pm

mesajı gönderen turk_kral mı ben mi yanlış görüyorum lol! lol! lol!
infini

infini

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:12 pm

ahh cucurum vah cucurum yalancı iftiracı cucurum yüzsüz cucurum +bugcu cucurum Twisted Evil
infini

infini

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:13 pm

avatardaki resim benim küçüklüğüm Razz Razz (şaka tabiki Smile )

eğer cucur kabul ederse bu 70 lik yeni rakıyı ona vermek isterim gerçi o alıp bug yapmayı dener Twisted Evil Twisted Evil
carisma_92

carisma_92

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:25 pm

hehe cok dogru söyledin millet dolandırıyo eyaletleri ama beniim anlamadıgım dolandırdıgını bildikleri halde niye hala divana seciyolarrr.........????

cwp yok ama biz secersek oda yapar..

ne demişler eşege altın semer vur eşek gine eşek gine eşekkk artık duzelmez ...
dkocak

dkocak

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 12:53 am

Hay ellerine sağlık be kartal. Ama bu basurlu kabak çiçeği hala foruma yazacak yüzü buluyor kendinde. Benim msn kayıtlarının doğruluğunu sorgulayanlar vardı hangi taşın altına girdiler acep.

Ben yine söylüyorum, bu kişilerin neler çevirdiğini daha oyunda 1 aylıkken çözmüştüm. Ama gerek yakınlaşmam gerekse kendi ağızlarından itiraflarını duyup, üç kağıtlarına şahitlik etmem 1 seneyi buldu. Foruma daha evvel attığım mesajlarda multi ile bulgar kasabası soyduğunun da kanıtını koymuştum.

Buraya kadar her şey normal aslında. Çünkü zaten bunları yapacak kalitesizlikte olduklarını biliyoruz. Sorun şu; oyunun sahipleri neden bunlara sahip çıkıyor? İşte size 100 puanlık uzmanlık sorusu. Bunlar hala forumda yöneticilik yapıyor. Biz bugdan para üretip eksideki edirne kasabasına, harmanlıdaki seviye atlamak isteyenlere yardım derdinde iken silindik. Bunlar binlerce - evet binlerce- demiri, taşı kullandı. mısramın bug ile balta aldığını admin kabul etti. Ama nedense hiçbirisi silinmedi. Böyle bir çifte standart olabilir mi?
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 1:45 am

dkocak dostum zaten senin sozune ve durusuna inandim hep, buda delili oldu,

bazilari rezil oldu artik, soylenecek soz yok sanirim ...

millete sizi gidi sizi diyenler Smile simdi kendisine lakap bulsun Smile

bu cucuru camasir suyu bile beyazlatmaz artik.

kartala ve dkocak' a bunlarin pisliklerini cikardiklari icin bir kez daha tesekkurler.

elinize saglik.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 10:27 am

Beyler kadın resmen yorum atanları parmağında oynatıyor oyuna gelmeyin yapmış bir mevsim salata bizimkilere yedirtmeye çalışyıro siz yemeyin onu

Ben size Rakı Balık eşliğide Çoban salata yapacağım Very Happy Very Happy

izleyin yeter Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: maden değil karunun hazinesi maden değil karunun hazinesi Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 12:07 pm

ailecek severek izliyoruz

maden değil karunun hazinesi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası