rehaxx
|
Konu: çan belediye seçimleri Çarş. Mayıs 27, 2009 4:00 pm |
|
|
arkadaslarım kardeslerım öncelikle size adaylığımı koyduğum müjdesini vermek isterim daah önceden vermek istedim ama ailevi sorunlar yüzünden cekilmeyi düşünüyordum
öncelikle herşey çanın guzellesmesı gelısmesı zengınlesmesı ıcındır halkın ıcınden bırı olarak halkın dusuncelerıni bildigimden ve bu oyunda 2 yıl gibi uzun bir süre tecrübe edindiğimden dolayı artık adaylık vaktinin geldiğii anladım
ve bunu sizin takdirlerinize sunar iyi seçimler dilerim bunun yanı sıra bu 2 yıl içinde cesitli projeler hazırlandı elbettte işte bunlardan bazıları
1-bildiginiz gıbı kasabamız meyve kasabasıdır fakat meyve hala pahalıdır bu yuzden meyve tımlerı kurulacaktır 2-kasabada balık olmadıgından dısardan alınan balıklar pahalıdır bu sebepten dolayı anlasmalarda daha ucuza almaya calısılacaktır. 3-sevıye 2ve 3e gececek olanlara maddı destek akıl hocalıgı saglanacaktır. 4-kasabada bugday uretımı beledıye elıne alınıp ekmek ve etın fıatı azaltılacaktır. 5-otomatık alımlar yenıden acılacak bu sayede halk daha rahat bır sekılde urununu satabılecektır. 6-beledıye baskanı sıklıkla onlıne olacak halkın sıkayetlerını dınleyecektır 7-makam dakı satılan va alınanlar kasabaya gosterılecektır 8-bır ayın sonunda kasabanın gelısme duzeyı yayaınlanacaktır.
ve daha bır coklarıyla bırlıkte elbette:.... |
|
Kermet
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Çarş. Mayıs 27, 2009 4:05 pm |
|
|
başarılar dilerim iyi olan kazansın |
|
rehaxx
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Çarş. Mayıs 27, 2009 4:49 pm |
|
|
teşekkürler diger aday olacak arkadaslarada |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Çarş. Mayıs 27, 2009 7:08 pm |
|
|
hayırlı olsun kardeşim... |
|
rehaxx
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Çarş. Mayıs 27, 2009 7:17 pm |
|
|
tesekkurler kardesım |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Çarş. Mayıs 27, 2009 8:12 pm |
|
|
Başarılar... |
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Cuma Mayıs 29, 2009 3:02 pm |
|
|
Dostum hayırlı olsun . |
|
rehaxx
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Ptsi Haz. 08, 2009 4:27 pm |
|
|
- rehaxx demiş ki:
1-bildiginiz gıbı kasabamız meyve kasabasıdır fakat meyve hala pahalıdır bu yuzden meyve tımlerı kurulacaktır[tamamlandı 9 akce] 2-kasabada balık olmadıgından dısardan alınan balıklar pahalıdır bu sebepten dolayı anlasmalarda daha ucuza almaya calısılacaktır.[getırtılıyor] 3-sevıye 2ve 3e gececek olanlara maddı destek akıl hocalıgı saglanacaktır. 4-kasabada bugday uretımı beledıye elıne alınıp ekmek ve etın fıatı azaltılacaktır. 5-otomatık alımlar yenıden acılacak bu sayede halk daha rahat bır sekılde urununu satabılecektır. 6-beledıye baskanı sıklıkla onlıne olacak halkın sıkayetlerını dınleyecektır 7-makam dakı satılan va alınanlar kasabaya gosterılecektır 8-bır ayın sonunda kasabanın gelısme duzeyı yayaınlanacaktır.
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: çan belediye seçimleri Ptsi Haz. 08, 2009 5:59 pm |
|
|
Hayırlı olsun... |
|