Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Mit

Mit

Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Vide
MesajKonu: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 6:13 pm

Arkadaslar dikkatli olmanizi tavsiye ederim, ogullarim FUHRERR ve BEYOROS ne yaptiklarini bilmiyorlar, benim gibi bir babaya sahip olduklarina ragmen bu kadar serefsiz çiktilar iste, herkese kufur edip duruyorlar.

Sizden tekrar ozur diliyorum bu ezik ogullarimin gene agizlari bozulmus. Sizden ricam sunlarla ugrasmayin, kendileriyle konustukça yüz buluyorlar düdükler. Ama ben onlari terbiye edecegim az kaldi arkadaslar.

Hep küfür ederler ya, simdi onlarin derdi sundan arkadaslar bunlar dogduktan sonra 1 kromozomu eksikti, onlara soylemek istemedim tabi, o yuzden boyle oldular, yani bunlar anormal, yani anlayin artik bizde 46, onlarda 45 var. O yuzden boyle oldu magruz gorun su alçaklari. Anlayisiniz için tesekkurler!...

Saygilar.

MULTILERI:

Semammey
Bodolos
ismailpasa

------------

Basta sayin Arwen hanima ve Badsector'e verdikleri rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 6:43 pm

Paşam Kusra Bakmayın Ama Senin Oğulların Sana Çekmemişler Analarına Çekmişler Galiba Artık Kimse lol!
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 1:38 pm

hakaten böyle saygılı ve saygın bir babaya böyle evlatlar

olsun paşam sizinde onlarında ne oldukları iyi bilinmekte Exclamation Exclamation Exclamation
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 2:43 pm

Arkadaslar bunlar spastik çocuk olarak dogdular ya birakin ne yapacaklarini yapsinlar, bu arada -edit- olduklari icin birbiriyle evlenmeye karar vermisler. Banada davet yolladilar, en iyisi oraya gidip ogullarima en sevdigi hediyeyi armagan edeyim yani bildiginiz gibi genç bir tavugu... hele fuhrerr karisi -edit-/Beyoglu'nu bile aldatabilir bu tavugun sayesinde benden soylemesi. Wink

Redkit
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 3:04 pm

Bu bodolos denilen -edit- benim hanımada küfretmiştir.
Eğer o kadar kendine güvenen biri ise ben zeytinburnunda oturuyorum.
Sıkıyorsa gelsin veya istediği yere ben gideyim böyle meylere giripte küfür etmenin bir anlamı yok birde ben 34 yaşındayım falan demiş bu -edit-!
Her Allahın günü bu tür kişilerle uğraşıyorum.
Ne yazıkki memlekette bir biraya adam öldürecek kişiler gün geçtikçe fazlalaşıyor.
Ülkemizdeki bu sosyal çöküşün sebepleri bu rum tohumlarıdır.
Yüz yılı aşkın süredir içimize sokulan bu nifak tohumlarının sonunu getirmek yine bizlere düşen ve acilen yapılması gereken en önemli görevimiz olmalıdır.
Zaten Osmanlı adı altında oynanan bu oyunda da bu tür olayları yapanlar ya rum yada ermeni yada ezelden Türk düşmanı olan mihraklardır.
Bu şakilde değerlendirip bu kişileri aramızdan temizlemenin tek yolu birlik olmak ve hep beraber tavır koymakla mümkündür.

ReDKiT
infini

infini

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 4:24 pm

Başlık : Helal sana
Gönderen : bodolos
Tarih : 2009-05-31 14:35:00
Vay vay vay!
O na sözlermis.

Katiliyorum sana!

Dürüst olmayanlari gambazlayim burada:
xxx1
Starss
Afacan_5587

Saygilarimla

buda bana bodolostan gelen mesaj heralde beni bir kaç kişi ile karşı karşıya bırakmak istiyor bense sadece gülüyorum
bu fuhrerin haline Laughing
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 5:02 pm

masatlik demiş ki:
Bu bodolos denilen -edit- benim hanımada küfretmiştir.
Eğer o kadar kendine güvenen biri ise ben zeytinburnunda oturuyorum.
Sıkıyorsa gelsin veya istediği yere ben gideyim böyle meylere giripte küfür etmenin bir anlamı yok birde ben 34 yaşındayım falan demiş bu -edit-!
Her Allahın günü bu tür kişilerle uğraşıyorum.
Ne yazıkki memlekette bir biraya adam öldürecek kişiler gün geçtikçe fazlalaşıyor.
Ülkemizdeki bu sosyal çöküşün sebepleri bu rum tohumlarıdır.
Yüz yılı aşkın süredir içimize sokulan bu nifak tohumlarının sonunu getirmek yine bizlere düşen ve acilen yapılması gereken en önemli görevimiz olmalıdır.
Zaten Osmanlı adı altında oynanan bu oyunda da bu tür olayları yapanlar ya rum yada ermeni yada ezelden Türk düşmanı olan mihraklardır.
Bu şakilde değerlendirip bu kişileri aramızdan temizlemenin tek yolu birlik olmak ve hep beraber tavır koymakla mümkündür.

ReDKiT

Sayın masatlık oyunda starss benim teyzem olur.Bodolos'u zaten en başından gözüm tutmamıştı.Bana sen çok cimrisin cebinde akrep var bana içki ısmarlamıyorsun diyordu hep.Ama ben kendime bile ısmarlamam çünkü s3 için para biriktiriyorum.Ayrıca o soysuz Bodolos ben henüz gelmemişken küfür ettiğinden ne dediğini bilmiyordum mahkeme delilleri arasında o sözleri okudum ve şok oldum.
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:36 pm

Bu bodolos kasabamıza geldiğinden beri ne huzur bıraktı ne birşey.Ben ve en yakın arkadaşlarımdan küfür yemeyen kalmadı kasabada.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 9:09 pm

Fuhrerr ve Beyoglu'nun evlilik sahnesinin vidyosunu yakinda buraya ekleyecegim arkadaslar. Smile Dugun ayin 5'inde.
kronikyorgun

kronikyorgun

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 10:55 pm

Ama şimdi tüm suçu çocuklara atmakta olmaz ki. Tamam ar, edep, saygı genlerinin bulunduğu kromozomları eksik olabilir ama sayın Mit sizde hiç mi hata yok. Özel eğitim kurumlarına gönderseydiniz ya medreselerde doktorlar yetiştiriyoruz onalrada mı güvenmediniz SmileSmileSmile
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 11:15 pm

LoRD_DeViL demiş ki:
Bu bodolos kasabamıza geldiğinden beri ne huzur bıraktı ne birşey.Ben ve en yakın arkadaşlarımdan küfür yemeyen kalmadı kasabada.

bi ben tanışamadım şu herifle bi karşılaşsakta güzel güzel anlaşsak onun anladıgı dilde Very Happy
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme Icon_minipostedC.tesi Haz. 06, 2009 12:20 am

Yamatoo demiş ki:
LoRD_DeViL demiş ki:

bi ben tanışamadım şu herifle bi karşılaşsakta güzel güzel anlaşsak onun anladıgı dilde Very Happy

Bence sen hiç karşılaşma sonunda sinir hastası yapar seni o seninde ruh sağlığın bozulmasın Very Happy

Ogullarim FUHRERR ve BEYOGLU Hakkinda Bilgilendirme

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası