reelman
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Salı Haz. 09, 2009 11:35 pm |
|
|
maiyetim ile birlikte perşembe günü ezineye doğru yola çıkıcam, Ancak maiyette kaç kişi olucak belli değil :d belki tek bile gelebilirim. |
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Salı Haz. 09, 2009 11:52 pm |
|
|
ikinci ordu canda hazır bekleniyorsunuz |
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Çarş. Haz. 10, 2009 12:24 am |
|
|
- Canko demiş ki:
- ezinede
15 gün falan savaş yok yapmayın hazırlık yapalım biraz |
|
Alcarondas
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Çarş. Haz. 10, 2009 7:40 pm |
|
|
Cidden bekleyin hazırlık yapalım
Kılıç almam lazım onlar için de elimdekini satmam , bir de kp yi 150 üstüne çıkarması var... |
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Cuma Haz. 12, 2009 9:53 am |
|
|
bayrak astım yarın bir aksilik olmazsa grup alımlarına geciyorum. candayım karesi bursa saruhan dan savasa katılacaklar acil irtibata gecsin benle |
|
seco_0150
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Cuma Haz. 12, 2009 11:00 am |
|
|
yarın yanındayım |
|
malsi
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Cuma Haz. 12, 2009 11:00 am |
|
|
ihtiyar pasam ben candayim gruplar belli oldugunda haber verirsin |
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: BIR ORDUMUZ SUAN HAZIR (KATILMAK ISTEYENLER) Cuma Haz. 12, 2009 11:37 am |
|
|
şimdilik gruplar emirkormaz sonsuz ozank(swertime) can alcagım gruplar bunlar şimdilik kesin belli olanlar bu gruplara girerseniz doldurusak yenilerini acılacak. |
|