Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordulara önerim

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
trtugrul

trtugrul

Ordulara önerim - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:43 pm

Bursa şuan size asker gönderecek durumda değildi Smile Başımızda Güzat ve Ordusu var.Önceliğimiz bu Wink
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:48 pm

bizim elimizde olsaydı o sınırları çoktan aşmıs sizede gerekli cvbı vermiştik tuğrul sen çok konusmaktan baska bişi yapmıyorsun ama zamanı gelince susmayıda öğrenirin...
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:51 pm

Nedense gerçekleri söyleyince suçlu oluveriyorum:)Sınırı geçince nolucak?Kimi öldürücen?Sınırı ben hergün geçerim Razz Henüz kimse bişe yapmadı...Cevabını burdanda verebilirsin...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:23 pm

[quote="trtugrul"]Nedense gerçekleri söyleyince suçlu oluveriyorum:)Sınırı geçince nolucak?Kimi öldürücen?Sınırı ben hergün geçerim Razz Henüz kimse bişe yapmadı...Cevabını burdanda verebilirsin...[/quote
Hangi gerçek.Şu bizim hiç bilmediğimiz seninse daha ortaya atılmadan önce öğrendiklerin mi Very Happy Ya güldürme adamı

Hala sınırı geçme meselesinde.Sınırı geçip ordulara adam alıncak diyoruz adam sınırı geçince nolcak diyo Very Happy Şimdiye kadar geçmiş olabilirsin.Bilip bilmeden kasıyorsun kendini.Ama savaşa zamanı o sınırda haydutlar olcak ve savaşa gidenleri engellemeye çalışcaklar.Benim önerim kurulan ordulardan birinin haydutları engellemesi.Bu ordu Bursadan çıksın karesiden çıksın isterse edirneden çıksın gelsin.Yeterki biri arkayı toplasın.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:24 pm

trtugrul demiş ki:
Nedense gerçekleri söyleyince suçlu oluveriyorum:)Sınırı geçince nolucak?Kimi öldürücen?Sınırı ben hergün geçerim Razz Henüz kimse bişe yapmadı...Cevabını burdanda verebilirsin...

Hangi gerçek.Şu bizim hiç bilmediğimiz seninse daha ortaya atılmadan önce öğrendiklerin mi Very Happy Ya güldürme adamı

Hala sınırı geçme meselesinde.Sınırı geçip ordulara adam alıncak diyoruz adam sınırı geçince nolcak diyo Very Happy Şimdiye kadar geçmiş olabilirsin.Bilip bilmeden kasıyorsun kendini.Ama savaşa zamanı o sınırda haydutlar olcak ve savaşa gidenleri engellemeye çalışcaklar.Benim önerim kurulan ordulardan birinin haydutları engellemesi.Bu ordu Bursadan çıksın karesiden çıksın isterse edirneden çıksın gelsin.Yeterki biri arkayı toplasın.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:26 pm

evt arkada bir ordu bırakılmalı her seye rağmen arkamızdan gelmemeleri için hatta bu orduyu sey içinde düşünebiliriz biz yukarda bulgarlarla savasırken yunan tehlikesindende korunuruz ama arkamızda işler toplıcak bir ordu kesinlikle olmalı...
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:29 pm

Biz burda savaş zamanında haydutların naptığını tartışmıyoruz...
Alıntı :
bizim elimizde olsaydı o sınırları çoktan aşmıs
sizede gerekli cvbı vermiştik tuğrul sen çok konusmaktan baska bişi
yapmıyorsun ama zamanı gelince susmayıda öğrenirin...
Bak ne demiş...Sınırı geçmekle tehdit etti...Bende güldüm Very Happy Sınır geçince nolcak onu söylesin Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:31 pm

senin gibi boş konusanlara haddini bildiririz dedim ya...
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:33 pm

turkscihad sorunun farkinda bence bu adami dinleyin...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:35 pm

SAYLI demiş ki:
evt arkada bir ordu bırakılmalı her seye rağmen arkamızdan gelmemeleri için hatta bu orduyu sey içinde düşünebiliriz biz yukarda bulgarlarla savasırken yunan tehlikesindende korunuruz ama arkamızda işler toplıcak bir ordu kesinlikle olmalı...
Ben haydutların oraya bir ordu gönderilerek kesilmesi yanlısıyım.Ama senin dediğinde olur.Bir ordu karesiden edirne sancağına bağlanan yolu tutabilir en azından.
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:36 pm

SAYLI demiş ki:
senin gibi boş konusanlara haddini bildiririz dedim ya...
Sen busun zaten Laughing Yaşasın KABA kuvvet!Çok korktum ehuhuh Laughing
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:37 pm

Bu mesaj guzat a ait
Alıntı :
Karacabeyde kurulacak Ordulara giriş yapmak için gelen askerler can ve mal güvenlikleri tehlikededir.

Bursa girişleri Haydutlar Loncası üyeleri tarafından tutulacaktır.Bende supriz birisine Ordu puanı uretmeye baslıyorum.

Öyle adam meletilmez böyle meletilir.Hadi bakalım kolay gelsin.

Bu iş şansa bırakılamaz.Önlem alınmalı
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:39 pm

ya allah için kurun bi ordu biz sunların üzerine yürüyelim söz bende gelcem yeterki su kendini bilmezlere haddini bildirelim...
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:40 pm

Bekliyorum;)
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:41 pm

Valla hocam benim bulgarlarla savaşmaya zamanın kalmadı zaten şurda 11 gün sonra 3 haftalık bir ara vercem.Madem bulgarlarla savaşamıycam içerde ki haydutlarla savaşırım Very Happy
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:42 pm

trtugrul demiş ki:
Bekliyorum;)
Arkadaşın kafası güzel.Bahsedilen sen değilsin seni de tehdit eden haydutlar.
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:44 pm

Ona bekliyorum dedim zaten Very Happy
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:46 pm

Yorumsuz Very Happy Ya neyse açtığım konunun içine edildi zaten.Al senin olsun tepe tepe kullan.Benim amacım uyarmaktı sadece elimden başka birşey de gelmez.Seviye 2 halimle kalkıpta haydut kesmek için ordu kuramam Very Happy
Aksen090

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:48 pm

trtugrul demiş ki:
Aksen090 demiş ki:
bursa sancagı savaşa gidenleri kesmek için kurulacak orduya mühür verir...

ama savaşa gidecek orduya vermez cheers

allah sonumuzu hayır etsin...
Vah yazık tarih bilginde yok senin Laughing Savaş başlar başlamaz 600 ekmek 600 mısır yollayan sancak hangisiydi Laughing

lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers albino albino albino albino albino albino albino albino albino albino albino lol! lol! lol! lol! kural kural kural kural kural

la la ala la alalalalalala lal lalalal ala lala la lalalalalalall
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:58 pm

ttugrul biraz aklın olsaydı bu haydutların lider kadrosunda bulunan birisinin yazısına bakığ ona göre konuşurdun. Neyse o da senin sorunun anlama kapasitenin düşük olması
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 5:15 pm

Merak etme ben hepsini okudum Wink
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 5:19 pm

Aksen090 demiş ki:
trtugrul demiş ki:
Aksen090 demiş ki:

Vah yazık tarih bilginde yok senin Laughing Savaş başlar başlamaz 600 ekmek 600 mısır yollayan sancak hangisiydi Laughing

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers albino albino albino albino albino albino albino albino albino albino albino lol! lol! lol! lol! kural kural kural kural kural

Alıntı :
12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_biggrin , Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_pirat , Ordulara önerim - Sayfa 2 Suspect
, vs..), sadece +1 gibi ifadeler kullanmak, mesajlarda sadece
baskasinin alintisini kullanmak ve benzeri faaliyetler yasaktır...

Yönetim kurallara uyulmasını istemektedir herhalde ....

Ayrıca siz nerden biliyorsunuz bizim bursada kurulacak olsaı haydut ordusuna önlem almadığımızı.Belki aldık ama açıklamıyoruz gizli.Bilmediniz konularda yorum yapmayın.Kendinizi küçük düşürüyorsunuz.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 5:46 pm

Alıntı :
Haydutlara laf yetiştireceğinize, batan
sancağınızla uğraşın biraz.. Sizin yönetim, bilgi, tecrübe, anlayış vs.
ile zor ama Allah'tan umut kesilmez.. İnegöl camiinde bu cuma namazı
sonrası Karesinin kurtuluşu için toplu dua var.. Gelmek isteyen herkes
davetlidir..

O yüzden mi kadınız yukarda ki mesajı yazıyor resmi foruma.Benim haydutlarla biraz münakaşa etmem baksana nasıl da zoruna gitmiş Very Happy Belli belliii
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 5:49 pm

Aksen090 demiş ki:
trtugrul demiş ki:
Aksen090 demiş ki:

çok komik! çok komik! çok komik! alkis alkis alkis yeah yeah yeah

laaaaaaaaalalalalaalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hep aynı Hikaye lalalallaelallaaaaaaaaaaaa

Yenilik Gerek vatan
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Ordulara önerim Ordulara önerim - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 6:04 pm

Ne desek bi şekilde üstümüze yıkacaksınız Laughing bu kadar uğraşmaya değmez.Vaktim değerli Wink

Ordulara önerim

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki