|
Yazar |
Mesaj |
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 3:43 pm |
|
|
Bursa şuan size asker gönderecek durumda değildi Başımızda Güzat ve Ordusu var.Önceliğimiz bu |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 3:48 pm |
|
|
bizim elimizde olsaydı o sınırları çoktan aşmıs sizede gerekli cvbı vermiştik tuğrul sen çok konusmaktan baska bişi yapmıyorsun ama zamanı gelince susmayıda öğrenirin... |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 3:51 pm |
|
|
Nedense gerçekleri söyleyince suçlu oluveriyorum:)Sınırı geçince nolucak?Kimi öldürücen?Sınırı ben hergün geçerim Henüz kimse bişe yapmadı...Cevabını burdanda verebilirsin... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:23 pm |
|
|
[quote="trtugrul"]Nedense gerçekleri söyleyince suçlu oluveriyorum:)Sınırı geçince nolucak?Kimi öldürücen?Sınırı ben hergün geçerim Henüz kimse bişe yapmadı...Cevabını burdanda verebilirsin...[/quote Hangi gerçek.Şu bizim hiç bilmediğimiz seninse daha ortaya atılmadan önce öğrendiklerin mi Ya güldürme adamı
Hala sınırı geçme meselesinde.Sınırı geçip ordulara adam alıncak diyoruz adam sınırı geçince nolcak diyo Şimdiye kadar geçmiş olabilirsin.Bilip bilmeden kasıyorsun kendini.Ama savaşa zamanı o sınırda haydutlar olcak ve savaşa gidenleri engellemeye çalışcaklar.Benim önerim kurulan ordulardan birinin haydutları engellemesi.Bu ordu Bursadan çıksın karesiden çıksın isterse edirneden çıksın gelsin.Yeterki biri arkayı toplasın. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:24 pm |
|
|
- trtugrul demiş ki:
- Nedense gerçekleri söyleyince suçlu oluveriyorum:)Sınırı geçince nolucak?Kimi öldürücen?Sınırı ben hergün geçerim Henüz kimse bişe yapmadı...Cevabını burdanda verebilirsin...
Hangi gerçek.Şu bizim hiç bilmediğimiz seninse daha ortaya atılmadan önce öğrendiklerin mi Ya güldürme adamı
Hala sınırı geçme meselesinde.Sınırı geçip ordulara adam alıncak diyoruz adam sınırı geçince nolcak diyo Şimdiye kadar geçmiş olabilirsin.Bilip bilmeden kasıyorsun kendini.Ama savaşa zamanı o sınırda haydutlar olcak ve savaşa gidenleri engellemeye çalışcaklar.Benim önerim kurulan ordulardan birinin haydutları engellemesi.Bu ordu Bursadan çıksın karesiden çıksın isterse edirneden çıksın gelsin.Yeterki biri arkayı toplasın. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:26 pm |
|
|
evt arkada bir ordu bırakılmalı her seye rağmen arkamızdan gelmemeleri için hatta bu orduyu sey içinde düşünebiliriz biz yukarda bulgarlarla savasırken yunan tehlikesindende korunuruz ama arkamızda işler toplıcak bir ordu kesinlikle olmalı... |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:29 pm |
|
|
Biz burda savaş zamanında haydutların naptığını tartışmıyoruz... - Alıntı :
- bizim elimizde olsaydı o sınırları çoktan aşmıs
sizede gerekli cvbı vermiştik tuğrul sen çok konusmaktan baska bişi yapmıyorsun ama zamanı gelince susmayıda öğrenirin... Bak ne demiş...Sınırı geçmekle tehdit etti...Bende güldüm Sınır geçince nolcak onu söylesin |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:31 pm |
|
|
senin gibi boş konusanlara haddini bildiririz dedim ya... |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:33 pm |
|
|
turkscihad sorunun farkinda bence bu adami dinleyin... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:35 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- evt arkada bir ordu bırakılmalı her seye rağmen arkamızdan gelmemeleri için hatta bu orduyu sey içinde düşünebiliriz biz yukarda bulgarlarla savasırken yunan tehlikesindende korunuruz ama arkamızda işler toplıcak bir ordu kesinlikle olmalı...
Ben haydutların oraya bir ordu gönderilerek kesilmesi yanlısıyım.Ama senin dediğinde olur.Bir ordu karesiden edirne sancağına bağlanan yolu tutabilir en azından. |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:36 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- senin gibi boş konusanlara haddini bildiririz dedim ya...
Sen busun zaten Yaşasın KABA kuvvet!Çok korktum ehuhuh |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:37 pm |
|
|
Bu mesaj guzat a ait - Alıntı :
- Karacabeyde kurulacak Ordulara giriş yapmak için gelen askerler can ve mal güvenlikleri tehlikededir.
Bursa girişleri Haydutlar Loncası üyeleri tarafından tutulacaktır.Bende supriz birisine Ordu puanı uretmeye baslıyorum.
Öyle adam meletilmez böyle meletilir.Hadi bakalım kolay gelsin.
Bu iş şansa bırakılamaz.Önlem alınmalı |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:39 pm |
|
|
ya allah için kurun bi ordu biz sunların üzerine yürüyelim söz bende gelcem yeterki su kendini bilmezlere haddini bildirelim... |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:40 pm |
|
|
Bekliyorum;) |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:41 pm |
|
|
Valla hocam benim bulgarlarla savaşmaya zamanın kalmadı zaten şurda 11 gün sonra 3 haftalık bir ara vercem.Madem bulgarlarla savaşamıycam içerde ki haydutlarla savaşırım |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:42 pm |
|
|
- trtugrul demiş ki:
- Bekliyorum;)
Arkadaşın kafası güzel.Bahsedilen sen değilsin seni de tehdit eden haydutlar. |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:44 pm |
|
|
Ona bekliyorum dedim zaten |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:46 pm |
|
|
Yorumsuz Ya neyse açtığım konunun içine edildi zaten.Al senin olsun tepe tepe kullan.Benim amacım uyarmaktı sadece elimden başka birşey de gelmez.Seviye 2 halimle kalkıpta haydut kesmek için ordu kuramam |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:48 pm |
|
|
- trtugrul demiş ki:
- Aksen090 demiş ki:
- bursa sancagı savaşa gidenleri kesmek için kurulacak orduya mühür verir...
ama savaşa gidecek orduya vermez
allah sonumuzu hayır etsin... Vah yazık tarih bilginde yok senin Savaş başlar başlamaz 600 ekmek 600 mısır yollayan sancak hangisiydi
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
la la ala la alalalalalala lal lalalal ala lala la lalalalalalall |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 4:58 pm |
|
|
ttugrul biraz aklın olsaydı bu haydutların lider kadrosunda bulunan birisinin yazısına bakığ ona göre konuşurdun. Neyse o da senin sorunun anlama kapasitenin düşük olması |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 5:15 pm |
|
|
Merak etme ben hepsini okudum |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 5:19 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- trtugrul demiş ki:
- Aksen090 demiş ki:
allah sonumuzu hayır etsin... Vah yazık tarih bilginde yok senin Savaş başlar başlamaz 600 ekmek 600 mısır yollayan sancak hangisiydi
la la ala la alalalalalala lal lalalal ala lala la lalalalalalall
- Alıntı :
- 12.Forum amacı dışında kullanılmamalıdır; post kasmak, eski başlıkları bumplamak, piramit yapmak, Sadece Smiley ( , ,
, vs..), sadece +1 gibi ifadeler kullanmak, mesajlarda sadece baskasinin alintisini kullanmak ve benzeri faaliyetler yasaktır... Yönetim kurallara uyulmasını istemektedir herhalde ....
Ayrıca siz nerden biliyorsunuz bizim bursada kurulacak olsaı haydut ordusuna önlem almadığımızı.Belki aldık ama açıklamıyoruz gizli.Bilmediniz konularda yorum yapmayın.Kendinizi küçük düşürüyorsunuz. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 5:46 pm |
|
|
- Alıntı :
- Haydutlara laf yetiştireceğinize, batan
sancağınızla uğraşın biraz.. Sizin yönetim, bilgi, tecrübe, anlayış vs. ile zor ama Allah'tan umut kesilmez.. İnegöl camiinde bu cuma namazı sonrası Karesinin kurtuluşu için toplu dua var.. Gelmek isteyen herkes davetlidir.. O yüzden mi kadınız yukarda ki mesajı yazıyor resmi foruma.Benim haydutlarla biraz münakaşa etmem baksana nasıl da zoruna gitmiş Belli belliii |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 5:49 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- trtugrul demiş ki:
- Aksen090 demiş ki:
la la ala la alalalalalala lal lalalal ala lala la lalalalalalall laaaaaaaaalalalalaalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hep aynı Hikaye lalalallaelallaaaaaaaaaaaa Yenilik Gerek |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Ordulara önerim Salı Haz. 09, 2009 6:04 pm |
|
|
Ne desek bi şekilde üstümüze yıkacaksınız bu kadar uğraşmaya değmez.Vaktim değerli |
|
|
|
|