Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Çok Güzel Adminler Böyle Devam

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
turkscihad

turkscihad

Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:03 pm

Aksen merak ettiklerim var.Cevaplayıp cevaplamamak senin bileceğin iş.

O kadar akçeyi nasıl elde ettin?

Eğer seaw belediye kasasından verdiyse en baştan beri herşey onunla planlımıydı?

Seaw senin ailendeydi ve ben sana bu adam soygun yapıyor ailenin adını kirletiyor dediğimde onu ailenden çıkardığını söyledin.Bu gerçek miydi?

Suçsuz yere şikayet edilmene mi sinirlendin ya da o suçsuz yerini aradan çıkartalım 2 durumda da sinirlenirdim mi diyorsun?
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:11 pm

1)ezineyi soydum..

(multisiz bir isyandır)
eger o isyanda 1 tane multi oldugu çıksın desinlerki bu adam multi o zaman bravo onlara..

2)seaw kasayı bana attı..ama isyan benm planım değildi...
seaw ve bir kaç alemdaroglu isyan etmişler düşürmüşler kasabayı...
sonra reis ve kasabanın önde gelenleri suçu bana attı sen yaptın sen soyucan fln,yok dedm alakam yok,bir kaç hakaret yedikten sonra seaw ile işbirliği yapıp kasabadan ödenegi aldım..

3)evet bizim aileden di ama ben o ailede iken sana da dediğim gibi aileden atılmıştı..
daha sonra ben aileden ayrıldıktan sonra seaw aileye tekrar girmiştir.bunda benm yapabileceğim bişey yok...
lakin şunu söyleyeyim seaw denen adam reel hayatta 15 yıllık dostumdur cheers
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:22 pm

Aksen090 demiş ki:
1)ezineyi soydum..

bu yeterli herşey için. yanlış hatırlamıyorsam sen ezineyi çok seviyordun ezinenin iyiliği için herşeyi yapardın ezine aşkını ispatlamış oldun şimdi çıkmış diyorsun her pisliği yapacam aksen bu oyunun bazı sınırları vardır bir kasabanın kasasını soymaktan daha fazla bişey yapamazsın pis iş olarak onuda yapmışsın

peki o akçeler sana yada seawa yar oldumu? hayır.Merak ediyorum eline ne geçti ?
madem eline bişey geçmeyecek eizne sevgisi ezine aşkı diye kandırdığın insanları müşkil duruma neden soktun ? bu onlara bir çeşit teşekkürmüydü.

ljs isyanla reis olup kasayı soyanları direk siliyo uzun bir zamandır bundan sonrada böyle olacak iananmayan ljs ye sorabilir yani haksız yere silinmemişsin

şimdiye kadar heryerde seni savunduk divanada sana güvensizlik önergesi verildiğinde bile savunduk kötü bişey yapmaz dedik adama haksızlık yapıyorsunuz dedik .Tüm bunlar için teşekkür ettin kasayı boşaltarak helal olsun diyecek sözüm yok sana tebrikler.

İnfininin senden özür dilemesinide bışuna bekleme adam haksız değilmiş tespiti doğru çıkmış
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:25 pm

o zaman kartal13
geçen silinmemdede bu silinmemdede
arkamdan ben sildirdim...
ben mesaj attım
ben yaptırdım demeyi biliyorsun lol!

he burda gelipte seni savunduk deme yerim senide cheers
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:26 pm

Ne güzel Tiyatro maşaallah Smile Çok zevkli böyle Smile Çok fena hareketler bunlar zobolololopzopzop
Hesap sorulacak bobbobooboloploplop Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:27 pm

he bu arada infini özürdilemez ise osmanlı kaybeder...
diyeceğim bu lol!

hani siz vatanseverdiniz
osmanlının zarar görmesini istemezdiniz cheers
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:32 pm

eğer birini sildirebilseydim bu sen olmazdın sizi gene gazlamışlar kim olduğunu tahmin etmekte zor değil . admine bişey yaptıracak gücüm olsaydı sebepsiz ban yememi engellerdim

Osmanlıyada hiçbişey yapamazsınız buna emin olun çok sizin gibiler geldi geçti Osmanlı hala ayakta

kasayı soyuyorsun kartal beni sildirdi diyorsun iyimiş
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:34 pm

zaten herkes biliyor senin kimseyi sildiremeyeceğini..
ama sen gidip ben şikayet ettim diyorsun ya
ölüyorum ona..

neyse bizim gibi kim geldi kim geçti bilememde..
görürüz abicim cheers

aksen nasıl geçecek osmanlının üstünden...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:34 pm

Aksen090 demiş ki:
he burda gelipte seni savunduk deme yerim senide cheers

bu arada bu kısmı yeni gördüm ben senin boğazında kalırım en son cucur ısırdı beni zehirlendi . Bırakacaksın lafı icraata geleceksin hepinize yeterim Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:36 pm

Aksen090 demiş ki:
zaten herkes biliyor senin kimseyi sildiremeyeceğini..
ama sen gidip ben şikayet ettim diyorsun ya
ölüyorum ona..

neyse bizim gibi kim geldi kim geçti bilememde..
görürüz abicim cheers

aksen nasıl geçecek osmanlının üstünden...

peki sana bunu söyleyen ben ona söylerken bir ss almayı akıl etmemişmi çok komik! ss almak çok zor değil azıcık aklınızı çalıştırın bi gün biri size şu şöyle dedi bu böyle dedi derse bi ss isteyiverin APIŞIP KALDIĞINI sizde göreceksiniz

En son kartal13 tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:36 pm

blackenerji demiş ki:
Siz iyi misiniz ya bıde admınlere laf edıyorsunuz adam 1 ayda 2200 akce artı kılıc takınmıs sonra vay admınlerın bılmem nesını tovbe tovbe yasınız buyuk degıl barı buyukMÜŞ gibi davranın herkese abi-abla cekıyorsunuz sonra da bılıp bılmeden savunuyorsunuz hırsız olacaktı dıyorsunuz nasıl 1 ayda KP sı 2300-2500 akce soygun yapabılecek duruma geldı bıraz mantıklı olalım her ne olursa sucu admınlere atmayalım

Her kelimesinin altına imzamı atarım.Hala bu forumda böyle düşünenelerin oldugunu görmek gerçekten güzel.

birtakım insanlar, bu forumu ağlama duvarına çevirdi.Bunu görmek zor değil.Nerde bir şundan bundan nedenle silinen var gelir burda dert yanar,yada başka bir nedenden dolayı başka yerlerde edemediği küfürleri burada eder.

Bu forumun seviyesini iyice düşürdünüz,bu forum kuruldugunda üye olan ilk 10 kişiden biri benim.Bu forum böyle işler için kurulmadı.Bu forumun resmi forumdan farkı vardı bir zamanlar ama son dönemlerde o farkta ortada kaldı.Artık 2 forumada post atamıyoruz.İki forumda birbirine benziyor.Belkide bu forumu kuran dostumun artık müdahale etme zamanı gelmiştir.

Konudan alakasız yazdım biraz belki ama artık şu konuları açıp ona buna gereksiz küfürler,hakaretler etmeyi bırakın.

1 ayda benim sev3 ken bile göremedigim parayı biraraya toplamış kılıç takmış bir adamın neden silindigini gelip soruyorsunuz.

Artık bazı şeylere objektif bakmanın zamanı geldi.

Sizleri olmanız gereken tavırlar içinde görebilme dileği ile

iyi oyunlar
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:38 pm

aksen napalım adamı buraya mı getirelim yani çok komik!çok komik!çok komik!çok komik!
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:40 pm

len bugcu cheers

ne aglama duvarı konu açmışlar geldim yetiştim hemen
ben burda açık açık tehdit ediyorum
aglamıyorum lol!

konuyuda kilitleyin artık..
sıkıldım ya herkese cevap vermekten farao
infini

infini

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:47 pm

aksen ister osmanlı kaybetsin ister başkası tınlamam
bu konuşmalarını hesabın siliniyor diye göz ardı ediyorum
ben suçlu değilsem kimseden özür dilemem kimsede diletemez

1.si özür dileyecek biri varsa sende çünkü seaww61 multili isyan yaptı sende bundan faydalandın seaww61 in multi olduğunu biliyordun veya bilmiyordun
2.ben sana multi demedim seaww61 multi dedim senin silnme sebebin bundan faydalanman yani anlayacağın biraz anlamaya çalışacaksın
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:47 pm

Suç sende aksen yaw Allah Allah bu işler laf ile değil icraat ile yapılır . Lafla olsaydı ohohohoooo Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:49 pm

İsyan yapanı silemezler,böle birşey kendileri ile çelişmek olur..

Sanırım isyanda multi kullanıldı,o yüzden o isyanın önünden arkasından geçen herkesi silerler ki bunda da haklıdırlar..

Tehditlerini yesinler senin aksen Smile 3-5 çapulcu ve bir yığın multi ile ancak silinirsin öyle.. Multisiz olsa idi isyanın tebrik ederdim,,

Multisiz isyan istiyoruzzzzzzzzzzz..
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:50 pm

Free_İrish_Nico demiş ki:
Suç sende aksen yaw Allah Allah bu işler laf ile değil icraat ile yapılır . Lafla olsaydı ohohohoooo Smile

lol! lol! lol! lol! bu laftan sonra konuşulcak bişi kalmamış Very Happy
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:57 pm

alpi_03 demiş ki:
İsyan yapanı silemezler,böle birşey kendileri ile çelişmek olur..

Sanırım isyanda multi kullanıldı,o yüzden o isyanın önünden arkasından geçen herkesi silerler ki bunda da haklıdırlar..

Tehditlerini yesinler senin aksen Smile 3-5 çapulcu ve bir yığın multi ile ancak silinirsin öyle.. Multisiz olsa idi isyanın tebrik ederdim,,

Multisiz isyan istiyoruzzzzzzzzzzz..

ben isyan tehditi etmiyorum...TERBİYESİZLİK GÖRECEKSİNİZ DİYORUM...
PİSLİK GÖRECEKSİNİZ DİYORUM lol!

MULTİ yapıp isyan edicem para çalıcam dediğim yok..
oyunda karı kız varmış tanımam
aklınıza getirin diyorum ne kadar igrendiğiniz şey varsa lol!

haydi de hayde cheers cheers

infi bak unutma TERBİYESİZLİK...
infini

infini

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:05 pm

senin şerefine kalkmış Wink

bak ben hala sakinliğimi koruyorum sen lan lı konuşuyorsun terbiyesizliğe gelince senin gördüğün eğitime ve akıl yapına kalmış
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:07 pm

bu konunun biran önce kitlen mesi gerekmektedir yoksa burda terbiyesizlik artacak tır

ve arkadaşlar şididen uyarayım bu forumda bayanlarda var
Aksen090

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:08 pm

ben egitim görmedim..
artık terbiyemde kalmadı.
terbiye diyorsan gelip benmle irtibat kuracaktın
biriniz cıkıpta adam gibi konussa idi benmle belkide paralarını verirdim ezinenin...
benm umrumda olmaz bundan sonra
terbiyeymiş...
ezineyi toplayın bakalım verin hepiniz cebinizden bugcular sizi...
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Çok Güzel Adminler Böyle Devam Çok Güzel Adminler Böyle Devam - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:11 pm

Kilitlenmiştir...

Redkit

Çok Güzel Adminler Böyle Devam

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2